Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cübbeli Ahmet Hocamız Tutuklandı ! (2 Kullanıcı)

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleykum

Hocamızdan ufak da olsa bir şey öğrenen, Allah için seven herkesten dua istiyorum.

Allah cc zulmün karşılığını en iyi verendir!

cemcemil

Kayıtlı Kullanıcı
her namazdan sonra dua ediyorum.tek başına kimseye eyvallahı olmadan,o beni sevsin şu beni sevsin diye sohbetlerinden hiçbir zaman taviz vermeyen Allahtan başka kimseden korkmayan ve Allah için konuşan ve böyle dik ve korkusuz olduğu sürece islamdaki truva atlarının rahatsızlığı sonunda dışarı vuruldu.iftira edenler karşılığını bulur.28 şubatta nasıl dahada güçlenerek çıkmışsa bu seferde set arkasındaki su gibi o set kırılacak ve o su gibi gürleyecek çıkacak hocamız.ilk kez hocam dedim onun sohbetlerinden çok şey öğrendim.öğrendiğim en önemli şeyde hala dünyada korkusuz n olursa olsun geri atmayan hak için çalışan insanların varlığına inandırdı beni.içimde gram şüphe olsa bunları yazmazdım.gene şüphem yok buraya yazıyorum kim iftira atıp bu sürede vereceği sohbetlerden alı koyup vesile olacağı insanlara ulaşmasını engelleyenlerin maskeleri düşecek.yaptıklarını bulucaklar bunuda hepimiz göreceğiz.

suda

Kayıtlı Kullanıcı
gerçekten hoca suçsuzmu

cemcemil

Kayıtlı Kullanıcı
olayı bilmiyorsunuz büyük ihtimal.hocamız diyalog adı altında islama fitne sokanlara reddiyeler yazıyordu.cennete ne yahudi ne hristiyan sokmadıkları kalmıştı.onlara sesini yükseltti.önce kasetin elimizde vaazı bırak diye tehdit edildi.şimdide onun üzerinden acayip bir şekilde çete bağlantısı ortaya çıkarıldı.

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
NURCULAR VE FETHULLAHCILAR HAKKINDA KISACA BİLGİ VEREYİM SİZE...ARALARINDA Kİ FARKLARI DA SİZE BIRAKIYORUM.

Nurcular, genel olarak Said Nursi taraftarı olan ve eserlerini yazıp, neşredip, okuyup anlatan kişilerdir. Said Nursi ve talebeleri Şiddet taraftarı değildir. SAid Nursinin eserlerini araştırmış biri olarak şunu söyleyebilirim, anti siyaset tarzı vardır Nursinin ve talebelerinin.
Şeriatı savaşmadan, dikkat çekmeden, usluca hatta " muhabbet fedailiği" yaparak önce halkın gönlünde sonra toplu çoğunluk sağlanırsa doğal sonuç olarak devlette bir hukuk sistemi olarak yer almasını ama diğer islam coğrafyalarının yanlış tutumu ile değil Cumhuriyet Tarzında bir yönetim biçimi ile istediğini bir çok kitabında ortaya koymuştur.

Kitaplarında içerik olarak İMAN, AHİRET ve İBADET kökenli ligt tarikatçılık ortaya konulmuştur.

Eserlerinde Hz Ali den İMAM diye bahseder
İmamı Hasan ve Hüseyin den de sık sık bahseder gönül bağının derinliğini ifade eden yazıları mevcuttur. Aslen Kürttür ama Şeyh Said ayaklanmasına şiddeti desteklemediği için katılmamıştır.

Hz Alinin ilminden manevi ilim aldığını, Mehdi nin geleceğini ve bunun emarelerini yazdığı eserleri mevcuttur.

FETHULLAHÇILAR ise Nursinin çizgisinden daha farklı düşüncelere sahiptir.
Tamamiyle Nursinin eserlerini kendi sistemine göre türkçeye çeviren Fethullah GÜLEN taraftarları ve ışık evlerinde yetişen gençler yine ŞİDDET DIŞI sistemler ile uslu görünen devleti korumaya çabalayan bir çizgi ile hareket ederler. Devletin her kademesinde, Askeriye de, Polis Teşkilatında, Eğitim de ve diğer kurumlarda üst düzey zeki ve Fethullaha bağlılığını bildiren Bürokratlar ile Fethullahçıların maddi finansmanlığını yapan esnaf kuruluşları ile dershaneler ve diğer özel kuruluşlar cemaatin teknik kadrosunu ÇOK İYİ derecede yetiştirmektedir.

Siyaseti Nursinin aksine Son yıllarda siyaseti kullanan Fethullah GÜLEN,
İletişim, Okul, medya, kitap, dergi gibi tüm teknolojik ve propaganda tekniklerini kullanarak yine ŞİDDET DIŞI sistemleri Ülkemize Entegre etmiştir.

GÜLEN cemaatinin nihayi hedefi, ILIMLI MÜSLÜMAN, ILIMLI İSLAM VEYA HIRİSTİYAN MÜSLÜMAN EDEBİLME MİSYONUNU YÜKLENMİŞLERDİR.BAZI İSLAM ALİMLERİNİ DE KENDİ EMELLERİNE ALET ETTİREREK İTİKADDE HIRİSTİYANLARA BENZER BİR FİKİR BİRLİĞİNE VARMIŞLARDIR.DİNLERARASI DİALOG SAFSATASIYLA BU MİLLET GAVURLARLA AYNI ÇİZGİDE OLDUĞUMUZU ANLATMAYA ÇALIŞMIŞLARDIR.YANİ, HIRSTİYAN VE YAHUDİLERİN CENNETE GİREBİLECEĞİNE DAİR FETVA VERMİŞLERDİR.ALLAH BUNLARA AKIL,FİKİR, ŞUUR VE HİDAYET NASİP ETSİN...

Şimdilerde ise kendine yönelik şiddet içerikli haberleri gündeme getirerek TARAF gazetesi aracılığı ile yaydığı GÜLEN ve AKP ye darbe yapılacağı belgelerinin gerçekleşmesine yönelik davranışların ortaya çıktığını veryansın ederek söyleyip duracaklardır.FETHULLAHÇILAR HER ZAMAN CÜBBELİ AHMET HOCAMIZA HİÇ BİR ZAMAN SICAK BAKMAMIŞLARDIR.BU YÜZDEN ONLAR HAKKINDA MAALESEF HÜSN-Ü ZAN BESLEYEMİYORUZ.

.

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Lütfen sadece dua edelim

Hocamın aleyhine bir paylaşımda bulunmayalım , bulunmak isteyen başka konuya gitsin Allah da ona Hidayet versin layık degilse kahretsin bu kadar ağır konuşuyorum ..

Siyaset başka cemaatler, vb tartışmalara girmeyin

Sadece dua edelim !!!!

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Tartışma çıkaracak paylaşımlar yapmayalım lütfen hocamıza bu değil dua lazım

Anlayisla karsilayacaginizu umuyorum
Allah razı olsun

NURCULAR VE FETHULLAHCILAR HAKKINDA KISACA BİLGİ VEREYİM SİZE...ARALARINDA Kİ FARKLARI DA SİZE BIRAKIYORUM.

Nurcular, genel olarak Said Nursi taraftarı olan ve eserlerini yazıp, neşredip, okuyup anlatan kişilerdir. Said Nursi ve talebeleri Şiddet taraftarı değildir. SAid Nursinin eserlerini araştırmış biri olarak şunu söyleyebilirim, anti siyaset tarzı vardır Nursinin ve talebelerinin.
Şeriatı savaşmadan, dikkat çekmeden, usluca hatta " muhabbet fedailiği" yaparak önce halkın gönlünde sonra toplu çoğunluk sağlanırsa doğal sonuç olarak devlette bir hukuk sistemi olarak yer almasını ama diğer islam coğrafyalarının yanlış tutumu ile değil Cumhuriyet Tarzında bir yönetim biçimi ile istediğini bir çok kitabında ortaya koymuştur.

Kitaplarında içerik olarak İMAN, AHİRET ve İBADET kökenli ligt tarikatçılık ortaya konulmuştur.

Eserlerinde Hz Ali den İMAM diye bahseder
İmamı Hasan ve Hüseyin den de sık sık bahseder gönül bağının derinliğini ifade eden yazıları mevcuttur. Aslen Kürttür ama Şeyh Said ayaklanmasına şiddeti desteklemediği için katılmamıştır.

Hz Alinin ilminden manevi ilim aldığını, Mehdi nin geleceğini ve bunun emarelerini yazdığı eserleri mevcuttur.

FETHULLAHÇILAR ise Nursinin çizgisinden daha farklı düşüncelere sahiptir.
Tamamiyle Nursinin eserlerini kendi sistemine göre türkçeye çeviren Fethullah GÜLEN taraftarları ve ışık evlerinde yetişen gençler yine ŞİDDET DIŞI sistemler ile uslu görünen devleti korumaya çabalayan bir çizgi ile hareket ederler. Devletin her kademesinde, Askeriye de, Polis Teşkilatında, Eğitim de ve diğer kurumlarda üst düzey zeki ve Fethullaha bağlılığını bildiren Bürokratlar ile Fethullahçıların maddi finansmanlığını yapan esnaf kuruluşları ile dershaneler ve diğer özel kuruluşlar cemaatin teknik kadrosunu ÇOK İYİ derecede yetiştirmektedir.

Siyaseti Nursinin aksine Son yıllarda siyaseti kullanan Fethullah GÜLEN,
İletişim, Okul, medya, kitap, dergi gibi tüm teknolojik ve propaganda tekniklerini kullanarak yine ŞİDDET DIŞI sistemleri Ülkemize Entegre etmiştir.

GÜLEN cemaatinin nihayi hedefi, ILIMLI MÜSLÜMAN, ILIMLI İSLAM VEYA HIRİSTİYAN MÜSLÜMAN EDEBİLME MİSYONUNU YÜKLENMİŞLERDİR.BAZI İSLAM ALİMLERİNİ DE KENDİ EMELLERİNE ALET ETTİREREK İTİKADDE HIRİSTİYANLARA BENZER BİR FİKİR BİRLİĞİNE VARMIŞLARDIR.DİNLERARASI DİALOG SAFSATASIYLA BU MİLLET GAVURLARLA AYNI ÇİZGİDE OLDUĞUMUZU ANLATMAYA ÇALIŞMIŞLARDIR.YANİ, HIRSTİYAN VE YAHUDİLERİN CENNETE GİREBİLECEĞİNE DAİR FETVA VERMİŞLERDİR.ALLAH BUNLARA AKIL,FİKİR, ŞUUR VE HİDAYET NASİP ETSİN...

Şimdilerde ise kendine yönelik şiddet içerikli haberleri gündeme getirerek TARAF gazetesi aracılığı ile yaydığı GÜLEN ve AKP ye darbe yapılacağı belgelerinin gerçekleşmesine yönelik davranışların ortaya çıktığını veryansın ederek söyleyip duracaklardır.FETHULLAHÇILAR HER ZAMAN CÜBBELİ AHMET HOCAMIZA HİÇ BİR ZAMAN SICAK BAKMAMIŞLARDIR.BU YÜZDEN ONLAR HAKKINDA MAALESEF HÜSN-Ü ZAN BESLEYEMİYORUZ.

.

ecthelion

Kayıtlı Kullanıcı
olayı bilmiyorsunuz büyük ihtimal.hocamız diyalog adı altında islama fitne sokanlara reddiyeler yazıyordu.cennete ne yahudi ne hristiyan sokmadıkları kalmıştı.onlara sesini yükseltti.önce kasetin elimizde vaazı bırak diye tehdit edildi.şimdide onun üzerinden acayip bir şekilde çete bağlantısı ortaya çıkarıldı.

ellerinde ne kaseti varmış hocam?

cemcemil

Kayıtlı Kullanıcı
ellerinde ne kaseti varmış hocam?

bildğim hocayı mafya ile ergenekon ile suçluyamayacaklarını bildikleri için güya zina görüntüleri varmış.hocanın dublörünü günümüzde kamera çekimi o kadar iyi olmasına rağmen berbat bir görüntüyle o olduğunu iddia eden görüntüler var. ama hiç benzemiyor iyi bakan o resimlerdende anlar bunu.hatta bu konuda konuşması var hocanın.ondada başaramadılar olmayan kaseti güya hoca kim yayınlıyor diye bulmak için çete ile görüşmüş birde jammer kullanmış konuşmalar anlaşılmasın diye suçlamalara bak koskoca hoca işi yok jammerlarla şifreli konuşmalarla o kadar işi varken olmayan kasetin peşine düşüp çeteyle uğraşacak anca kendilerini kandırırlar.hep diyorum gram şüphem yok.çıktığı gün içerden daha kuvvetli çıkacak

Sedat Yıldırım

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.sairsedat.blogcu.com
Esselamunaleykum ve Rahmetullahi ve Berakatuhu ve Mağfiretihi ve Hidayetihi.

İki tane değerli hocamızı ve sevenlerini birbirine düşürebilmenin en güzel yönü budur.
Allah bu niyetlerin şerrinden ümmeti Muhammedi korusun İnşaAllah.
Bu ne zalimliktir böyle,bu ne fitne,bu ne vahşettir böyle?
Saidi Nursi Hz'leride,Fetullah Gülen hocamızda,Cübbeli Ahmet hocamızda,
çok değerli ve islama hizmet eden değerlerimizdir.
Ben bir müslüman olarak,yok Fetullah'çı,yok yok nurcu,yok o cu,yok bu cu
kabul etmiyoru...Allah c.c.Biiiiiiiiiir.Kur'an'ı Kerim Biiiiiiir.Rasulu Muhammed (S.A.V.) Biiiiiiir.
Ve dahi yol Birdir.Gayrısı yalan,islama edilmeye çalışılan talandır.
Lütfen Rab'bini bilen müslümanlar bu oyunlara alet olmasın,bu oyunlara gelmesinler.
Adları geçen bu değerlerimizden Allah (Azze ve Celle) razı olsun İnşaAllahurrahman.
Değerli kardeşlerim,yazılarımız,yorumlarımız ayrıcı değil,birleştirici olsun.
Bölücü değil,bütünleştirici olsun.Rab'bim hakkımızdan hayırlısını ihsan eylesin İnşaAllah.
Selam ve Dua ile...

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
Fitne ve fesad zamanında yaşıyoruz.Allah encamımızı hayreylesin (Amin)

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamunaleykum ve Rahmetullahi ve Berakatuhu ve Mağfiretihi ve Hidayetihi.

İki tane değerli hocamızı ve sevenlerini birbirine düşürebilmenin en güzel yönü budur.
Allah bu niyetlerin şerrinden ümmeti Muhammedi korusun İnşaAllah.
Bu ne zalimliktir böyle,bu ne fitne,bu ne vahşettir böyle?
Saidi Nursi Hz'leride,Fetullah Gülen hocamızda,Cübbeli Ahmet hocamızda,
çok değerli ve islama hizmet eden değerlerimizdir.
Ben bir müslüman olarak,yok Fetullah'çı,yok yok nurcu,yok o cu,yok bu cu
kabul etmiyoru...Allah c.c.Biiiiiiiiiir.Kur'an'ı Kerim Biiiiiiir.Rasulu Muhammed (S.A.V.) Biiiiiiir.
Ve dahi yol Birdir.Gayrısı yalan,islama edilmeye çalışılan talandır.
Lütfen Rab'bini bilen müslümanlar bu oyunlara alet olmasın,bu oyunlara gelmesinler.
Adları geçen bu değerlerimizden Allah (Azze ve Celle) razı olsun İnşaAllahurrahman.
Değerli kardeşlerim,yazılarımız,yorumlarımız ayrıcı değil,birleştirici olsun.
Bölücü değil,bütünleştirici olsun.Rab'bim hakkımızdan hayırlısını ihsan eylesin İnşaAllah.
Selam ve Dua ile...

Benim en çok üzüldüğüm şey, müslümanların birbirlerine sataşmaları ve itikadlarını az pahaya satmalarıdır.Sağlam ve güvenilir bir müslüman asla itikadını bozmaz ve din iman uğruna herşeyini feda eder.İslamiyet fedakarlık dinidir.Bu olmazsa olmazlardandır.Birbirimizi sevmedikçe kamil mü'min olamayacağımızı herkese duyurmak isterim.Hele de İslam'dan ve imandan taviz vermek büyük günahlardandır.

Sedat Yıldırım

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.sairsedat.blogcu.com
Benim en çok üzüldüğüm şey, müslümanların birbirlerine sataşmaları ve itikadlarını az pahaya satmalarıdır.Sağlam ve güvenilir bir müslüman asla itikadını bozmaz ve din iman uğruna herşeyini feda eder.İslamiyet fedakarlık dinidir.Bu olmazsa olmazlardandır.Birbirimizi sevmedikçe kamil mü'min olamayacağımızı herkese duyurmak isterim.Hele de İslam'dan ve imandan taviz vermek büyük günahlardandır.

Allah (Azze Ve Cell) razı olsun değerli kardeşim,aynen
bu güzel sözlerinize katılıyor,sizi Yüce Rab'bime emanet ediyorum.
Mevla ehli Muhammed s.a.v.ümmetini fitneden,fesattan,hasetten,
ayrımcılıktan,zandan,ve imanı zayıflatabilen her fiilden uzak tutsun.
Allah (Azze Ve Celle) cümlemizi bölücülerden,nefsimizden,şeytanın ve
cahil alimlerin
şerrinden emin eylesin.
İnşaAllahurrahman.Amin...
Selam ve Dua ile.

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Hocamizin mahkeme tarihi 21 haziran olarak belirtilmistir, 6 ay tutuklu kaldiktan sonra mahkemeye cikariliyor, utanmasalar mahkemesiz bir omur yatirilacak...

Dua...

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
Aslında Cübbeli hocamızı içeri tıkayanlar diyalogçu taraftır.Onlar,Cübbeli hocamızdan intikam almak istiyorlar.

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Bu iftirayı duyup
Susmak çok büyük ayıp
Hak sözü haykırmayıp
Sinenlere yuh olsun!

408826_309825132385099_145842465450034_1023588_332875449_n.jpg

Cübbeli Ahmet Hocamızın - 21 Haziran Perşembe günü, İstanbul Adalet Sarayında davası görülmeye başlayacak.İlminden istifade etmiş,kendisini tüm sevenleri o gün oraya bekliyoruz.

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
Bu iftirayı duyup
Susmak çok büyük ayıp
Hak sözü haykırmayıp
Sinenlere yuh olsun!

408826_309825132385099_145842465450034_1023588_332875449_n.jpg

Cübbeli Ahmet Hocamızın - 21 Haziran Perşembe günü, İstanbul Adalet Sarayında davası görülmeye başlayacak.İlminden istifade etmiş,kendisini tüm sevenleri o gün oraya bekliyoruz.

İnşaallah hep beraber orada olacağız.Zannedersem serbest bırakmayacaklardır.Zira Fethullahçı hakimler taraflı olarak hakkında aleyhine hüküm vereceklerdir.

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
DEĞERLİ KARDEŞLERİM !

Cübbeli Hocamiz için (EL CEBBÂR C.C) ismi şerifni Topluyoruz...

Bu ismi şerifin Fazileti(Her bir zalim ve zorbadan emin olur..

Allah'u Teâla onu hapisten çıkarır insallah...

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
İnşaallah hep beraber orada olacağız.Zannedersem serbest bırakmayacaklardır.Zira Fethullahçı hakimler taraflı olarak hakkında aleyhine hüküm vereceklerdir.
Hep beraber hocamıza destek olmaya gideceğiz
ALLAH büyüktür
Haklıysan korkma HAK seni korur

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt