Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Çölyak Hastası bir Öğrencim var... (1 Kullanıcı)

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm kardeşlerim...bazılarınız biliyor öğretmenim ve bir öğrencim var daha 1. sınıfta...maşaALLAH çok tatlı, çok zeki...ama Çölyak hastası olduğunu öğrendim...daha önceden hasta olduğunu biliyordum ama Çölyak hastası olduğunu bilmiyordum...şu an durumu iyi ama normal ekmeği yiyemiyor özel ekmekleri varmış bu hastalığa yakalanmış olanların az önce internette okudum...tedavisi devam ediyor...Ben SİZDEN DUA istiyorum...şu yavrucuğu DUAlarınızdan mahrum bırakmayın...buraya yazdığımdan ailesinin haberi yok sanırım zararıda yok...ismi YUNUS EMRE...Ne olur DUAlarınızı eksik etmeyin...ALLAHım şifa versin inşaallah...hayırlı akşamlar..

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
ısmı cok guzelmış yunus emre
allah şıfa versın
ılk defa duyuyorum
nasıl bısey kı bu
yavrucak daha 1
allah aılesıne bağışlasın amın
allaha emanet olun

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
ısmı cok guzelmış yunus emre
allah şıfa versın
ılk defa duyuyorum
nasıl bısey kı bu
yavrucak daha 1
allah aılesıne bağışlasın amın
allaha emanet olun

Aeykümselam ALLAH razı olsun öğretmenim ölüm riski var mı bilmiyorum ama bazı besinlerde buğday, arpa vb. bunlarda bulunan Gluten adlı bir proteine karşı sindirim sisteminin alerjisi oluyormuş..ve yiyemiyorlar...AMİN kardeşim...ALLAH razı olsun...bugüne kadar zaten gelişme gösterememiş diğerlerinden küçük..bir görseniz bir tatlı ki...ALLAHım şifa versin...

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yardımcısı olsun..

Rabbim yardımcısı olsun..

Rabbim ailesini sabırlar kendisine şifalar versin:( Allah yardımcıları olsunn inşallah hastalığı veren Rabbim şifasınıda verir inşallah (amin)... çölyek hastalığı nedir ilk defa duydum bende bakam netten bi.. Allaha emanet olun hayırlı akşamlar...

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim ailesini sabırlar kendisine şifalar versin:( Allah yardımcıları olsunn inşallah hastalığı veren Rabbim şifasınıda verir inşallah (amin)... çölyek hastalığı nedir ilk defa duydum bende bakam netten bi.. Allaha emanet olun hayırlı akşamlar...

ALLAH razı olsun kardeşim...amin amin hayırlı akşamlar...

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Çölyak hastalığına dikkat!

Çölyak hastalığının adını son yıllarda çok sık duymaya başladık. Buğday, arpa, çavdar ve yulaf gibi tahıllarda doğal olarak bulunan, gıda sanayiinde kıvam verici olarak kullanılan 'gluten' maddesi bazı kişilerde çölyak hastalığına neden olabiliyor. Hastalığın ilacı yok. Tek tedavi yöntemi ömür boyu glutensiz bir diyet uygulamak.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
ay çok zor bişey Allah şifasını versin sabır versin. kendisine ve ailesine. Rabbim ecrini versin.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM HOCAM.

NE DERSİN,
YUNUSLAR HEP BÖYLE ÇİLEMİ ÇEKER.
ASLINDA BUNLAR AHİRETE AZIK EKER.:evet

İSMİDE GÜZEL KENDİDE GÜZEL OLAN O SABİYE:
BÜTÜN GÜZELLİKLERİ YARATAN VE KENDİNDE TOPLAYAN MERHAMETLİ GÜZEL ALLAHIMDA,
YUNUS EMREMİZE.
BİR ŞİFA
BİR ŞİFA
BİN ŞİFA VERSİN.AMİN.
O YAVRUCAGIZ,
EMREM YUNUSUN ERDİGİ MAKAMLARA ERSİN.
DÜNYA NİMETLERİNDEN LEZZET ALMAYI NASİP EYLESİN.AMİN.
SELAMETLE KAL HOCAM.:H

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM HOCAM.

NE DERSİN,
YUNUSLAR HEP BÖYLE ÇİLEMİ ÇEKER.
ASLINDA BUNLAR AHİRETE AZIK EKER.:evet

İSMİDE GÜZEL KENDİDE GÜZEL OLAN O SABİYE:
BÜTÜN GÜZELLİKLERİ YARATAN VE KENDİNDE TOPLAYAN MERHAMETLİ GÜZEL ALLAHIMDA,YUNUS EMREMİZE. BİR ŞİFA, BİR ŞİFA, BİN ŞİFA VERSİN.AMİN.
O YAVRUCAGIZ,EMREM YUNUSUN ERDİGİ MAKAMLARA ERSİN.
DÜNYA NİMETLERİNDEN LEZZET ALMAYI NASİP EYLESİN.AMİN.
SELAMETLE KAL HOCAM.:H

Ve aleykümselam Kasım abim...AMİN AMİN AMİN ALLAH razı olsun abim...ALLAHım dualarımızı kabul eyle... O küçüğe Sevdiklerinin Hürmetine Şifa ver ALLAHım...

Abi selam ve dua ile...tekrar ALLAH razı olsun...

afakisevda

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Yunus Emreye RABBİM Şafi ismi hürmetine şifa versin elbette ki derdi veren ALLAH dermanınıda verir

YA ŞAFİ ENTEŞŞAFİ YA ALLAH

SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Yunus Emreye RABBİM Şafi ismi hürmetine şifa versin elbette ki derdi veren ALLAH dermanınıda verir

SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN

Amin kardeşim ALLAH razı olsun...

selam ve dua ile...ALLAHa emanet olunuz...

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Aydın hocam Rabbim YUNUS EMRE Kardeşimizin hastalığına şifa versin inşallah ... Çok Zor bir durum olsa gerek küçük yaşta :( Rabbim tüm hasta kardeşlerimize şifa versin Allaha emanet olun selam ve dua ile....

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Aydın hocam Rabbim YUNUS EMRE Kardeşimizin hastalığına şifa versin inşallah ... Çok Zor bir durum olsa gerek küçük yaşta :( Rabbim tüm hasta kardeşlerimize şifa versin Allaha emanet olun selam ve dua ile....

Aleyna ve aleykümselam kardeşim...amin amin...Sizlerin dualarıyla inşaallah RABBİM şifasını verecektir..ALLAH razı olsun kardeşim...ALLAHa emanet olunuz...selam ve dua ile...

yalnizlik

Kayıtlı Kullanıcı
ilk defa duydum çölyak hastalığını ALLaH şifa versin:(

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
ilk defa duydum çölyak hastalığını ALLaH şifa versin:(

ALLAH razı olsun kardeşim...Evet bende yeni öğrendim sayılır...internette baktım da tedavisi yokmuş yalnızca ömür boyu diyet yani tahıl grubundan bişey yiyemiyor...ALLAHa emanet olunuz...

aysun_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Aynı hastalıkla pençeleşen benim de bir öğrencim var.İsmi Sinem.. bu öğrencim 5. sınıfta olduğu halde gelişememiş durumda.1. sınıf öğrencisi görünümünde. Belki de beslenmesiyle ilgili oalarak gelişim bozukluğu var. ailenin maddi durumu da iyi değil.Onun için de dua ederseniz sevinirim.Allah razı olsun...

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Aynı hastalıkla pençeleşen benim de bir öğrencim var.İsmi Sinem.. bu öğrencim 5. sınıfta olduğu halde gelişememiş durumda.1. sınıf öğrencisi görünümünde. Belki de beslenmesiyle ilgili oalarak gelişim bozukluğu var. ailenin maddi durumu da iyi değil.Onun için de dua ederseniz sevinirim.Allah razı olsun...

evet kardeşim gelişmeleri çok yavaş oluyor çünkü en önemli besin olan tahılları yiyemiyorlar...ALLAHım SİNEM yavrumuza da, YUNUS EMRE yavrumuza da ŞİFA ihsan eyle...amin amin...

ALLAH yardımcıları olsun kardeşim...ALLAHa emanet olunuz...

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm kardeşim. Rabbim öğrencinize şifa versin inşaAllah..benim de çölyak hastası bir tanıdığım var.. Glutensiz ürünler diğerlerine nazaran daha pahalıymış.. inşaAllah maddi durumları yerindedir..

Rabbul alemin edilen duaları kabul buyursun, Büyüklerin duası olsun inşaAllah..Allah'a emanet olun kardeşim...

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm kardeşim. Rabbim öğrencinize şifa versin inşaAllah..benim de çölyak hastası bir tanıdığım var.. Glutensiz ürünler diğerlerine nazaran daha pahalıymış.. inşaAllah maddi durumları yerindedir..

Rabbul alemin edilen duaları kabul buyursun, Büyüklerin duası olsun inşaAllah..Allah'a emanet olun kardeşim...

aleyna ve aleykümselam ALLAH razı olsun kardeşim...ALLAHım tanıdığınıza da şifa eylesin inşaallah...ALLAHa şükür maddi durumları iyi sayılır...ALLAHa emanet olunuz...selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt