Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

çok ürpertici !!!!!!! (1 Kullanıcı)

mir_erhan

Moderator
Arkadaşlar, bu tür konularda daha hassas düşünmemiz gerekli. münafıklar ve kafirler boş dumuyorlar malesef. çıkıpta direk kuran'ı yalanlayamayanlar, Allah'ı ve resulünü inkar ettiremeyenler bu tür oyunlarla müslümanların kalbine nifak sokarak sinsice insanları şirke düşürüyorlar. çoluk çocuğun aklına olmadık fitne tohumları serpiyorlar.
şimdi size soruyorum; aranızdan kaç kişi bir an için bile olsa (HAŞA) Allah cc bakıyor veya bazı kardeşlerimizin belirttiği gibi melek bakıyor diye içinizden geçirmedinizmi? o görüntü ALLAH cc değilken, melekleri sahabeler nur şeklinde görmüşken, ve biz birçoğuna göre daha bilgiliyken korkunç vesveselere kapılıyorsak, islami şuurdan uzak kişilerin düştüğü durumu tahmin edebiliyormusunuz. bundan aylar önce bir arkadaş cep telefonuna bu görüntüleri kaydedip bize göstermişti. o sırada yapılan yorumları duysaydınız ne demek istediğimi daha iyi anlardınız.
muhterem kardeşlerim uyanık olalım ve çevremizi bilgilendirelim bu fotomontajdan başka birşey değildir. şeytandan ve şeytanlaşmış insanlardan alemlerin RABBİ olan ALLAH'A sığınırım. Ve herşeyin en doğrusunu elbette ki ALLAH-U TEALA bilir. selametle

selamün aleyküm..Allah razı olsun sizden bilgilendirdiğiniz için..ellerinize sağlık..
elbette doğru söylüyorsunuz kesinlikle size katılıyoruz...ama
biz elbette HAŞA Allaha şekil veme gibi bir şeytani vesvese kapılmayız inşallah
ama biz bunu da biliriz ki Cebrail as bir çok kez insan suretiyle yeryüzüne inmiştir..
ama kendisin salih kullara tabi ki peygamberlere göstermiştir..nerde bizde ki dirayetli inanç ve iman ki...
ama Ayça kardeşimizin dediği gibi biz güzel düşünür güzel görürüz..
bir bulut bile Yüce Allahı eseri...
elbette onu istediği şekilde bizlere gösterebilr de...
bir koyun da Allah yazısını yazdıran Allah Kadirdir Yüceler yücesidir

bizim için herşey bir mucizedir Allahtan...

bizleri bilgilendirdiğin için Tekrar Allah razı olsun...

selam ve dua ile..

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
2188.jpg

Sabah ezanı okunuyor Erzurum'da bir köyde... Ezan okunurken, kamera bulutlara doğru dönüyor ve inanılmaz bir görüntüyü kaydediyor...

Bulutların arasında bir göz beliriyor... Ve o gözler sanki tepeden insanlara bakıyor. Kamera çekim yaparken köy halkı da bulutlar arasındaki bu inanılmaz görüntüye şahit oluyor.

Bulutlardan Oluşan Gözler - Vidivodo (videosunu izleyin)

yorumlarınızı bekliyorum!!! :a40::a40:

Esselamu aleykum,

Aslında gerçek olma ihtimali mevcuttur,çünkü arılarda bal yaptıkları peteklerine Allah ismi şerifini yazarlar,karpuzun içinden Allah yada Muhammed ismi şerifleri çıkar,ancak bu görüntü için bir kaç şey söylemek gerekir,öncelikle sabah ezanı karanlıkta okunur sanırım vakit konusunda bir yanılgı var ikindi sonrasında bulutlu bir hava izlenimi ile beraber okunan ezan montaj olmuş,birde böyle bir görüntü eğer varsa bile bu görüntü için aklımızda bişey tasavvur etmemeliyiz,
Misal bazı Aleviler Hz.Ali için O göklerde deir ve bizleri oradan seyrediyor gibi sözler söylerler,bilirsiniz ki bu gibi şeylere bizler inanmayız,yani bu resimdeki bir melektir,bir peygamberdir,bir başkasıdır,haşa haşa bu ALLAH dır gibi senaryolar üretmemek gerekir,bu bulutların bir hali şeklidir demek ve geçmek gerekir...
Paylaşımın için teşekkür ederim,selamlarımla hayırlı cuamalar...

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar, bu tür konularda daha hassas düşünmemiz gerekli. münafıklar ve kafirler boş dumuyorlar malesef. çıkıpta direk kuran'ı yalanlayamayanlar, Allah'ı ve resulünü inkar ettiremeyenler bu tür oyunlarla müslümanların kalbine nifak sokarak sinsice insanları şirke düşürüyorlar. çoluk çocuğun aklına olmadık fitne tohumları serpiyorlar.
şimdi size soruyorum; aranızdan kaç kişi bir an için bile olsa (HAŞA) Allah cc bakıyor veya bazı kardeşlerimizin belirttiği gibi melek bakıyor diye içinizden geçirmedinizmi? o görüntü ALLAH cc değilken, melekleri sahabeler nur şeklinde görmüşken, ve biz birçoğuna göre daha bilgiliyken korkunç vesveselere kapılıyorsak, islami şuurdan uzak kişilerin düştüğü durumu tahmin edebiliyormusunuz. bundan aylar önce bir arkadaş cep telefonuna bu görüntüleri kaydedip bize göstermişti. o sırada yapılan yorumları duysaydınız ne demek istediğimi daha iyi anlardınız.
muhterem kardeşlerim uyanık olalım ve çevremizi bilgilendirelim bu fotomontajdan başka birşey değildir. şeytandan ve şeytanlaşmış insanlardan alemlerin RABBİ olan ALLAH'A sığınırım. Ve herşeyin en doğrusunu elbette ki ALLAH-U TEALA bilir. selametle

Esselamu aleykum,

Alisay kardeşim uyarı yazını görmeden yazdım hakkını helal et,bilinçli olmak ve bilinçlendirmek,istişare etmek,uyarmak,duacı olmak her zaman imanımızı muhafaza eder,HAK TEALA doğru yolundan cümlemizi ayırmasın...

hayal_8100

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.kardeş paylaşımından dolayı teşekkür ederim.alisay arkadaşımızın dediklerine katılıyorum.ayrıca bence bu çokta şaşkınlık verici bişey değil.var sayalım ki böyle bişey hakikaten olmuş.bize ne yararı oldu. daha doğrusu yararımı oldu yoksa farklı düşündürüpte zararımı oldu.

alisay

Kayıtlı Kullanıcı
ERZURUMLİ kardeşim, hak söz konusu değil. varsada helal ettim. nasıl dünya üzerinde herkes aynı anda uyumuyorsa bizde kendi içimizde gaflete düştüğümüzde mutlaka uyanık olan bir kardeşimiz vardır ondan istifade etmemiz gerekir. birde şunu düşünüyorum,
CENAB-I ALLAH insanlara uyarı ve ibret maksatıyla bazı mucizeler göstermiştir, gösterecektir. mesela kelime-i tevhid yazan ormanlık alan, secde eden kayalık, rüku eden ağaç ve çeşitli yerlerdeki ALLAH yazısı. şimdi bu mucizelerle yukardaki videoyu karşılaştırdığım zaman benim kalbim mutmain olmuyor içimden bir ses bir yerlerde problem var diyor. ve buna inanmazsam hiçbirşey kaybetmeyeceğimi ama inandığım taktirde problem olabileceğini düşünüyorum. özetlemek gerekirse CENAB-I ALLAH'IN kudretini bilmek için birşeyler görmemize gerek yok değilmi. heleki bu şüpheli birşeyse hiçmi hiç gerek yok. Erzurumli kardeşim, seninle birçok konuda aynı fikirde olduğumuz için düşüncemin geri kalan kısmını senin adınla başlayarak yazdım inşaALLAH yanılmıyorumdur. farklı bir düşüncen olurda yazarsan sevinirim.ALLAH'A EMANET OLUN.

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
Ha fotomontaj olmuşş ha da gerçek olmuş.farkeder mı kardeslerim.birşekilde biz bunu

gördük.Rabbimiz tarafından dıkkatımıze nail oldu bu görüntü. çok şeyler anlatıyor görüntü.

Siz ,bu konuda yorum yapan kıymetli kardeslerim,Rabbımız hepınızden razı olsun.kıymetli

yorumlarınızı eksık etmeyın ınsalllah.bızler de bılgılenıyoruz.

AY-YA kardesım sendende Allah razı olsun.Emeğine sağlık.

Selametle...

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
ERZURUMLİ kardeşim, hak söz konusu değil. varsada helal ettim. nasıl dünya üzerinde herkes aynı anda uyumuyorsa bizde kendi içimizde gaflete düştüğümüzde mutlaka uyanık olan bir kardeşimiz vardır ondan istifade etmemiz gerekir. birde şunu düşünüyorum,
CENAB-I ALLAH insanlara uyarı ve ibret maksatıyla bazı mucizeler göstermiştir, gösterecektir. mesela kelime-i tevhid yazan ormanlık alan, secde eden kayalık, rüku eden ağaç ve çeşitli yerlerdeki ALLAH yazısı. şimdi bu mucizelerle yukardaki videoyu karşılaştırdığım zaman benim kalbim mutmain olmuyor içimden bir ses bir yerlerde problem var diyor. ve buna inanmazsam hiçbirşey kaybetmeyeceğimi ama inandığım taktirde problem olabileceğini düşünüyorum. özetlemek gerekirse CENAB-I ALLAH'IN kudretini bilmek için birşeyler görmemize gerek yok değilmi. heleki bu şüpheli birşeyse hiçmi hiç gerek yok. Erzurumli kardeşim, seninle birçok konuda aynı fikirde olduğumuz için düşüncemin geri kalan kısmını senin adınla başlayarak yazdım inşaALLAH yanılmıyorumdur. farklı bir düşüncen olurda yazarsan sevinirim.ALLAH'A EMANET OLUN.

Düşüncelerine katılmakla beraber şöyle bir ekleme yapabiliriz,

Zamanın birinde bir yerde bir kalabalık toplanır maksadları şehirlerine gelen birini karşılamaktır,bu kişi şehre girince hemen yanına giderler,o sırada kalabalık içinde bir nine de olup biteni anlamaya çalışmaktadır,kalabalık içinden gelen kişiyi görünce şöyle der;
-- Yahu ütün bu curcuna bütün bu karşılama bu adam içinmiydi? bende sandım birşey oluyor buda bizim gibi bir insan!
Gelen kişi bunu duyunca derki ;
-- Niye öyle diyorsun nine ben bir alimim sana Allah Tealanın varlığını 100 delil gösterek ispat ederim,
Nine de derki;
-- Evladım ben zati Allah Tealanın var olduğunu Onu (c.c) görmesemde biliyorum,kime neyi ispat etmeye çalışıyorsun...

Seninde dediğin gibi insan görüntülere bakınca nefis ve şeytan fitneyi sokuyor bak bak oda ne ki öle bulutların arasından birimi bakıyor yoksa...:a02:

AY-YA kardeşim umarım sözlerimizi üzerine alınmazsın aslında bizlerin bunları konuşmasına vesile oldun fakat biraz daha gayretli yorumlarsak olayları daha güzel olur,insan da zati böyle yetişir...Cümlenize selamlarımla...

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
Düşüncelerine katılmakla beraber şöyle bir ekleme yapabiliriz,

Zamanın birinde bir yerde bir kalabalık toplanır maksadları şehirlerine gelen birini karşılamaktır,bu kişi şehre girince hemen yanına giderler,o sırada kalabalık içinde bir nine de olup biteni anlamaya çalışmaktadır,kalabalık içinden gelen kişiyi görünce şöyle der;
-- Yahu ütün bu curcuna bütün bu karşılama bu adam içinmiydi? bende sandım birşey oluyor buda bizim gibi bir insan!
Gelen kişi bunu duyunca derki ;
-- Niye öyle diyorsun nine ben bir alimim sana Allah Tealanın varlığını 100 delil gösterek ispat ederim,
Nine de derki;
-- Evladım ben zati Allah Tealanın var olduğunu Onu (c.c) görmesemde biliyorum,kime neyi ispat etmeye çalışıyorsun...

Seninde dediğin gibi insan görüntülere bakınca nefis ve şeytan fitneyi sokuyor bak bak oda ne ki öle bulutların arasından birimi bakıyor yoksa...:a02:

AY-YA kardeşim umarım sözlerimizi üzerine alınmazsın aslında bizlerin bunları konuşmasına vesile oldun fakat biraz daha gayretli yorumlarsak olayları daha güzel olur,insan da zati böyle yetişir...Cümlenize selamlarımla...

olur mu öyle şey üzerime alıncak bir şey görmüyorum ortada nihayetinde benimde ilgimi çektiği için paylaşmak istedim zaten kesin bir kanıda koymadım ortaya bu budur diye bende fotomontaj olabileceğinide söledim zaten yani ikilemde kaldım yorumlarınızı ilgiyle okuyorum bende yanlış anlaşılmak istemem selam ve dua ile....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt