Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

cok sevıorum (1 Kullanıcı)

dertlikederli

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum ben 18 yasındayım ve benım akrabam var dayımın kızı onu cok sevıorum canımı veririm Allah vermesın elı ayagı tutmasa ona ben bakarım onu ok adar cok sevıorumkı, o 26 yasında ve calısıo bende lisede okuorum o benım onu sevdıgımı kesın hıssetmıstır bılıodur dıe dusunuorum onun adı gectıgınde hayat duruyor sankı bırısı onunla ılgılımı konusuo hemen dınlıorum o benım ıcın cok degerlı ben ask buyusu sevgı buyusu tarzı buyuler gordum ama sevdıgım kıza bunu yapamam asla ısterımkı oda benı sevsın kucuk gormesın benım sevgım ona karsı gelıp gecıcı bırsey değil asla onunla ölene kadar hatta obur dunyada bıle yasamak ıstıorum onunla netten konustum, tabı ona senı sevıorum fln demedım dıyememkı cunku ona dedıgımde birdaha benımle konusmak ıstmezse cok uzulurum, konusurken o bana sen buyuk olabılırsın ama ben cok buyugum dedı olsun sevıorum yınede ya bu dertten intahar edıcem cok dertlıyım yada dua edip Allahtan o kulunun benı anlamasını onun benı sevmesını ıstıcem ben namaz kılmayı bılmıorum Supanıke,Kulfu ve Elhamı-ı biliorum, nasıl dua etmelıyım bana dua onerırmısınız ne yapmam gerekıo?

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH KİMSENİN KALBİNE KENDİ SEVGİSİNDEN DAHA BÜYÜK BİR SEVGİ KOYMASIN!...
EVVELA KALBİNİZDEKİ ALLAH SEVGİSİNİ BÜYÜTMENİZ GEREK...
BELKİ SİZE KLASİK GELECEK AMA BU YAŞLARDA BU TÜR TUTKULAR OLUR.
SİZ DE BİRKAÇ YIL SONRA BANA HAK VERECEKSİNİZ Kİ..
DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ ŞEY MÜMKÜN OLMAYAN BİR ŞEY...
ÖNCELİKLE SURE VE DUALARI ÖĞRENİP NAMAZ KILIN VE HAKKINIZDA HAYIRLI OLANI YÜCE RABB'İMİN GÖNLÜNÜZE KABUL ETTİRMESİ İÇİN DUA EDİN...
HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI ANCAK VE ANCAK RABB'iMİZ BİLİR...
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...
BİR DE SİZDEN RİCAM LÜTFEN TÜRKÇEMİZİ DÜZGÜN KULLANIN.MESELA GEREKİO DEĞİL GEREKİYOR,SEVİORUM DEĞİL SEVİYORUM...
BEN BİR ÖĞRETMENİM VE BU KONUDA HASSASIM. BİZİM DİLİMİZ TÜM DİLLERDEN DAHA ZENGİN VE GÜZEL..
YABANCILARIN DİLİMİZ ÜZERİNDEKİ OYUNLARINA ALDANIP DİLİMİZİ BOZMAYALIM..
UMARIM KALP KIRICI BİR ŞEY SÖYLEMEMİŞİMDİR.VESSELAM...~

dertlikederli

Kayıtlı Kullanıcı
tevbeYA-HAK hocam onu gerçekten cok seviyorum bu tutku değil ben onunla evlenmek öbur dunyda da onunla yaşamak ıstıyorum onu cok sevıyorum yıllardan berı ve şimdi 18 yaşındayım hala ona karşı olan sevgim degismedi bana hangı duayı etmememı onerırsınız ben supanike kulfu elham bılıorum namaz kılmayı henuz bılmıorum okul dershane derken zaman hic olmyuor düzen olmuyor ben Allahtan kalbime gore birisıni vermesıni ıstemıyorum benim sevdiğim belli ve Allaha o kişi için dua etmek istiyorum bana hangi duayı okumamı daha cok tavsiye edersiniz bende o duayı buluyum ezberleyım hergun okuyum hocam

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
selam canım benim ya allah yardımcın olsun senin kalbine sevgiyi koyan yüce rabbim inşallah sana yardımda eder sevdiğinin yaşı büyük galiba ama sevgiye malesef sınır olmuyor canım sen elhamla ıhlasla danamaz kılabılırsın yeterkı sen ıste rabbıme neşekil dua edersen et geri çevirmez (kulum sen dua et ne şekil olursa olsun yatarken ayakta oyurarak ben kabul edrim diyor ama ibadetinide yaparsan duanın kabulu belki daha güzel bir yolla olur tabi allah c.c. bileceği birşey
rabbim yar ve yardımçın olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt