dertlikederli
Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum ben 18 yasındayım ve benım akrabam var dayımın kızı onu cok sevıorum canımı veririm Allah vermesın elı ayagı tutmasa ona ben bakarım onu ok adar cok sevıorumkı, o 26 yasında ve calısıo bende lisede okuorum o benım onu sevdıgımı kesın hıssetmıstır bılıodur dıe dusunuorum onun adı gectıgınde hayat duruyor sankı bırısı onunla ılgılımı konusuo hemen dınlıorum o benım ıcın cok degerlı ben ask buyusu sevgı buyusu tarzı buyuler gordum ama sevdıgım kıza bunu yapamam asla ısterımkı oda benı sevsın kucuk gormesın benım sevgım ona karsı gelıp gecıcı bırsey değil asla onunla ölene kadar hatta obur dunyada bıle yasamak ıstıorum onunla netten konustum, tabı ona senı sevıorum fln demedım dıyememkı cunku ona dedıgımde birdaha benımle konusmak ıstmezse cok uzulurum, konusurken o bana sen buyuk olabılırsın ama ben cok buyugum dedı olsun sevıorum yınede ya bu dertten intahar edıcem cok dertlıyım yada dua edip Allahtan o kulunun benı anlamasını onun benı sevmesını ıstıcem ben namaz kılmayı bılmıorum Supanıke,Kulfu ve Elhamı-ı biliorum, nasıl dua etmelıyım bana dua onerırmısınız ne yapmam gerekıo?