Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

çok önemli Ne Olur Yardimci Olun (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan Arzu_76
  • Başlangıç tarihi
A

Arzu_76

Selamün aleyküm

Uzun zamandır kafama takılan bir konu ve bana yardımcı olursanız sevinirim.

Burda bir çok konuyla ilgili paylaşımlar oluyor ve bunların çıktılarını yazıcıdan çıkarıyoruz.

İşyerın kağıdını, yazıcısını ve dosyasını kullanıyoruz ve bunu yaparken de sormuyoruz.

Bu durumda çalıştığım yerin hakkı bana geçiyor öyle değilmi.

Başka bir imkanımda yok

YÖNETİCİLERİMDE BELKİ BENI ANLAMAYA BİLİR BU GÜZELLİKLERDEN DE MAHRUM KALMAK İSTEMİYORUM.

AMA HAKTA YEMEK İSTEMİYORUM

Ne yapabilirim kula hakkıyla yaradınımın karşısına çıkmaktan korkarım yaradanıma sığınırım.

Cümlenizden Allah (CC) razı olsun

Dua ile inşallah

Hayırlı Bayramlar

uruha

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeş bence ilk yapmanız gereken bundan yöneticilerinizin haberi olması zaten bir gün mutlaka ögreneceklerdir eger kabul etmiyorlarsa bir kısım kagıdın parasını siz vererek belki onları ikna edebilirsiniz.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Arzu Ayni Hatayi Bende Yaptim Ama Sonra Söyledim Gayette Olumlu Karşiladi.ama Ben Yine Bir Top Kağit Aldim Kizdi Ama Olsun.kimsenin Hakki Geçsin Istemiyorum.selametle Kal

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt