Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

çok önemli arkadaşlar ülkemiz için (1 Kullanıcı)

merve18_19

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar lütfen bu yazıyı okuyun bir din kardeşimizin mesajıdır

Sevgili Dostlar,
Ben Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıf öğrencilerinden Burak. Değerli hocamızın(muhammed bozdağ ın) Ruhsal Zeka adlı kitabının bir bölümünde yazdığı, herkes aynı anda kalpten ve isteyerek dua ederse, birçok problemi halledebiliriz görüşünüzden yola çıkarak, Türkiye çapında bir Yasin okuma programı yapmaya çalışıyoruz. Sevgili gönül dostları, 22.01.2007 Pazartesi akşamı saat 21:00'da ulaşabildiğimiz herkesle beraber aynı anda Yasin-i Şerif okuyarak dua edeceğiz inşaallah. Dua konumuz ülkemizin geleceği. Gerek yanıbaşımızda kaynayan bir kazan olan Irak başta olmak üzere dış politikadaki sorunlarımızı; gerekse de başta cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimler olmak üzere iç politikadaki sorunlarımızı, yara almadan atlatabilmek için bu şekilde çoğulcu katılımla Yasin'ler okuyup, içten ve samimice dualar edeceğiz inşaallah.

Sizden ricam bu Pazartesi akşam saat 21:00'da bu güzel niyetle bir Yasin-i Şerif okuyup, dualarınızı dualarımıza katmanızdır. Malum böyle bi olay için katılım ne kadar fazla olursa, sonuç ta o kadar güzel olacağından bu işi yapabileceğine inandığınız tüm dostlarınızı ve akrabalarınızı da bu güzel olaydan haberdar etmenizi de çok umursuyoruz. Sizin gibi gönlü güzel tüm insanlarımızdan Allah razı olsun...

baltefsiri

Kayıtlı Kullanıcı
RE: çok önemli arkadaşlar ülkemiz için

Benimde kardeşim Fırat tıptan mezun...
Bu programa yürekten katılıyorum... Bilgilendirdiğniz için Allah razı olsun kardeşim.... selamün aleyküm....

nursena72

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. Bende bu programa katılacağımı belirtmek istiyorum.İnşallah yararlı olur. A.E.O.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

BENDE KATILIYORUM DUALAR MÜŞTEREKTİR CENAB I ALLAH ŞİMDİDEN KABUL ETSİN yakınlarıma da ileteceğim inş B)B)B)

merve18_19

Kayıtlı Kullanıcı

allh hepınızden razı olsun..dostlar....B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt