Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

çok mutluyum:D (1 Kullanıcı)

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm herkese hayırlı sabahlarr..... çok mutluyum Allah nasip kısmet ederse mayısın 20 sinde Sultan Ahmet camisine gidiyorummm çokk mutluyummm ogünü bekleyemiyorumm.. ben 21 senedir istanbuldayım hayatımda ilk defaaa erkek arkadaşım askere gitmeden önce götürmüştü beni ilk defa ogün görmüştümmm şimdi askerden geldi gene gidecez nasip olursaaa oleyyyyyy çok mutluyummm ya orası anlatılmayacak kadar çok güzellllll içerisine girdiğinde hissettiklerin bambaşka bi duyguu....21 senedir 2 otobüslük yere gidip ziyaret edememişim yaa:( bu ikinci gidişim olacakkkk inşallah nasip olursa.... s.s.s abla seni unutmıycammmmmmmmmm senin için eşin için dua edecemmmmmm inşallahh.... Allaha emanet olunnn.....

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim....senin adına çok sveindim..benim içinde dua etmeyi unutma...sınavlarımın iyi geçmesi için..rabbime emanet ol..hayırılı günler

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
senin adına bende sevindim allah gönlüne göre versin kardeşim bizim içinde dua etmeyi unutma sınavlarımız iyi geçsin ve hayırlı bir yuva kuralım saygılarımla allaha emanet ol...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
cok sevındım ne guzel
ıcının kıpır kıpır olmasımutlu olman
ınan kı cok sevındım
allah daım etsın ınşaallah
allaha emanet ol
selam ve dua ıle

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm herkese hayırlı sabahlarr..... çok mutluyum Allah nasip kısmet ederse mayısın 20 sinde Sultan Ahmet camisine gidiyorummm çokk mutluyummm ogünü bekleyemiyorumm.. ben 21 senedir istanbuldayım hayatımda ilk defaaa erkek arkadaşım askere gitmeden önce götürmüştü beni ilk defa ogün görmüştümmm şimdi askerden geldi gene gidecez nasip olursaaa oleyyyyyy çok mutluyummm ya orası anlatılmayacak kadar çok güzellllll içerisine girdiğinde hissettiklerin bambaşka bi duyguu....21 senedir 2 otobüslük yere gidip ziyaret edememişim yaa:( bu ikinci gidişim olacakkkk inşallah nasip olursa.... s.s.s abla seni unutmıycammmmmmmmmm senin için eşin için dua edecemmmmmm inşallahh.... Allaha emanet olunnn.....
senin adına çok sevindim kardeşim ALLAH CC banada nasip etsin inşallah kaç kez geldim ıstambula ama hiç bir türbeyi camiyi ziyaret edemedim eyüp sultana gitmeyi çok istiyorum aklına gelirse benim için dua edermisin ALLAHA CC emanet ol

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun sağolunnn... Rabbim sizlerede nasip eylesinnn valla içim kıpır kıpır anlatamam:D şimdiden isimlerinizi niklerinizi telefonuma yazacm sizin için dua etmeyi unutmamak içinnn... Allaha emanet olunnnn hayırlı günler..

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
heyyyy kardeş benide yaz benide sınavlarım var ayın sonunda...ALLAH banada nasip etsin oraları görmeyi..daha hiç gitmedim...ama çook istiyorum...SELAM VE DUA İLE..

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

Çok iyi gitmene sevindim bende istanbuldayım ama evlendiğimden beri Sultan Ahmet'e gidemedim ben gitsem iyi olucak havalar düzelmişken genelde Eyüp Sultan'a gidiyorum ne güzel tarihi yerlerimiz var değerlerini bilmek gerekir...

Selam ve dua ile...

CESMAR_

Kayıtlı Kullanıcı
[B]SENİN ADINA ÇOK SEVİDİM UMARIM EVLENİNCEDE SÜREKLİ GİDERSİNİZ [/B]

MAZLUMkul

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardeşim, ne güzel ben de gidebilmek isterdim,
s.s.s ablanın aynı durumdayım , dualarına beni de eklersen sevinirim kardeşim
a.e.o.

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm hayırlı akşamlar herkese.... çok sağolunnn söz hiç birinizi unutmıycamm tek tek yazıp dua edecem s.s.s ablayla mahsunkul özellikle sizin için yuvalar yıkılmasınnn:( çok üzülüyorum ben:( şimdiden çok heyecanlıyım inşallah bi aksilik çıkmaz giderimmm.... Allaha emanet olunnn....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt