Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

COK MUTLUYUM COK (2 Kullanıcı)

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM KARDESLERIM CANLARIM AILEM HERSEYIMSINIZZZ COK MUTLUYUM COKKK
AMCAMIN KIZI VAR 1 SENE ONCE TEMELLI TURKIYEYE GITTILERR 5 AYDIR GORMUYORUM ONU O BENIM HABERIM YOK ZANNEDIYOR AMA BU CUMA INSALLAH GELECEK ALLAHIM NASIP KISMET EDERSEEEEEEEEE ONUNLA 19 SENE BERABER BUYUUDUK COK ZOR BENIM ICINNNN LUTFEN DUAA EDERMISINIZZZ BIR AKSILIK CIKACAK DIYE KORKUYORUMMMMMMMMMM COK MUTLUYUM COKK ANLATAMAM SIZLERLE PAYLASMAK ISTEDIMMM

CANLARIM :D:D:D:DB)B)B)B)B):p:p:p ALLAH BU MUTLULUGU HERKEZE NASIP ETSIN INSALLAH

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
RE: COK MUTLUYUM COK

senin adına çok sevindim bir aksilik çıkmaz inşaallah cnm benimde trabzonda bir arkadaşım var inşaallah bizde bir gün görüşürüz...

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

sevdegonca yazdı:
senin adına çok sevindim bir aksilik çıkmaz inşaallah cnm benimde trabzonda bir arkadaşım var inşaallah bizde bir gün görüşürüz...

AMCAM ISTANBULDA DUKKAN ACTII trabzona 8 sene olcak gidemiyorummm insallah SENEYEE BURNUMDA TUTUYOR BEN HOLLANDADYIMM KUZENIM HOLLANDAYA GELECEK KESKE BEN GELEBILSEMM KESKEEE SAOLASINNNNNNNNNNNNNN :D:D

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

TRABZONLU20_BERRAK yazdı:
SELAMUN ALEYKUM KARDESLERIM CANLARIM AILEM HERSEYIMSINIZZZ COK MUTLUYUM COKKK
AMCAMIN KIZI VAR 1 SENE ONCE TEMELLI TURKIYEYE GITTILERR 5 AYDIR GORMUYORUM ONU O BENIM HABERIM YOK ZANNEDIYOR AMA BU CUMA INSALLAH GELECEK ALLAHIM NASIP KISMET EDERSEEEEEEEEE ONUNLA 19 SENE BERABER BUYUUDUK COK ZOR BENIM ICINNNN LUTFEN DUAA EDERMISINIZZZ BIR AKSILIK CIKACAK DIYE KORKUYORUMMMMMMMMMM COK MUTLUYUM COKK ANLATAMAM SIZLERLE PAYLASMAK ISTEDIMMM

CANLARIM :D:D:D:DB)B)B)B)B):p:p:p ALLAH BU MUTLULUGU HERKEZE NASIP ETSIN INSALLAH

a.s allah kavuşturur inş.darısıda sna ve tüm gurbetçilere inş.ve inş.sağ sağlim gelir

bilgideposu1982

Kayıtlı Kullanıcı

GÜLMENE SEVİN DİM TRABZONLU ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

emine364

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİM BİR AKSİLİK ÇIKMADAN SİZİ KAVUŞTURSUN İNŞALLAH
HAYIRLI GÜNLER

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

emine364 yazdı:
RABBİM BİR AKSİLİK ÇIKMADAN SİZİ KAVUŞTURSUN İNŞALLAH
HAYIRLI GÜNLER

COK SAOL BACIMM GERCEKTENN ANLATAMAM MUTLULUGUMU KOTU GUNUMDE YANIMDA OLAN TEK INSAN BEN AGLARKEN GOZYASLARIMI SILEN TEK KISI NASIL MUTLU OLMAMMMMM SAKIN GULMEYIN DEMIN HORON TEPTIM TEK BASIMAAA ALLAHIM SANA BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUN BANA BU MUTLULUGU VERDIGIB)N ICINNN

kursun kalem

Kayıtlı Kullanıcı

Allah kavuştursun. Ne güzel böyle sevmek ve sevilmek..
B)B)B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B) Çok sevindik...B)B)B)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

Allah kavuştursun ,özleminizi giderirsiniz inş...selam ve dua ile...

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

zynp_rukiye yazdı:
Allah kavuştursun ,özleminizi giderirsiniz inş...selam ve dua ile...

INSALLAH BACIM AMA EN GUZELI O ZANNEDIYORKI BIZLER BILMIYORUZ 2 KUZENIM VE AMCAM VE YENGEM BILIYODU AMA BANA SOYLEDILERRR HAVAALINA GITSEMMI COK AGLARIM YA BEN :D

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt