Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

çok kötüyüm :((( (1 Kullanıcı)

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
Dün yavru bir kedi buldum. Çok pireliydi eve getirdim bit ilacı ile yıkadım karnı doydu kurulandı uyudu biraz oynadı ama pirelerin bitmediğini fark ettim korktum geri kapıya bıraktım sabah veterinere götürürürm diye. Sonra saatlerce yağmur yağdı :( miyavlaması hala kulağımda :( piresi yüzünden içeri alamadım. Ölüsüde yok diriside. Sabahtan beri arıyorum bakmadığım aramadığım yer kalmadı. eğer öldüyse benim günahım ne olacak. netten baktım bilinçli öldürenler için günahlar yazıyor ama ben isteyerek bir şey yapmadım :( çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim ağrıdı :( öldüyse ne olcak, günahı bir yana onu bıraktım dışarı o bir yana içim çok kötü :(

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Ameller niyetlere göre yazılır. Kişinin ameli neyse niyetide odur. İş tamam olur, olacak yine olur. Olacağın önüne geçemezsin. Allah mutlaka onu gözetir. Ölüde olsa diride olsa, Allahın rahmetinin onunla olmasını dile. Dua en büyük silahtır. Kendinide fazla üzme. Sen duanı eksik etme. Belkide o kediye senden daha iyi bakacak, senden daha çok sevecek birinin gözetiminde şu an. Bunu biz bilemeyiz. Sen hayır duanı et.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim onu korur üzme kendini.Bir düşün bakalım o kedi neye vesile oldu.İyisindir inş.
Selam ve Dua ile

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
keşke bi koli olsaydı da içinde bekletseydiniz sabahı:(ama Rabbimizin rahmet ve merhameti çoktur.onuda korur inşallah.niyetiniz iyi oldukça,kalbiniz ferah olsun.

selam ve baki dualarımla..

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
kutu bulup içini çok rahat yaptım onun için, sütü ve suyuda baş ucundaydı ama maalesef yok :( bugün beş kız mahalle kazan biz kepçe aradık ama yoktu :(inşallah ölmemiştir. Çoğu kişi gitmiştir diyor ama hala korkuyorum ölüsü de yok diriside :(

sahaff

Kayıtlı Kullanıcı
Bu nasıl bir vicdandır be kardeşim...Küçücük bir kedi pireli diye sokağa bırakılır mı? Dua etde ölmemiş olsun..:a12:

MELEK DİLBER

Kayıtlı Kullanıcı
Bnce senin bi suçun yok bi kere niyet cok önemli en onu kötü niyetle dısarı bırakmadın ki sadece pireleri olduğu için dısarı bıraktın..
Için rahat olsun kardeşim senin kötü bi gayen yoktu yapmış olduğun iyilik belki de ona yetti daha iyi yerde şimdi belki..
Kendini üzme bu kadar...
Selam ve dua ile

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
birincisi ben sokaga bırakmadım evin kapısına koydum. ikincisi buldum veterinere götürdüm aşıları yapıldı ismini düldül koyduk şimdi mışılmışıl uyuyor yatağında..... Evet bazı kardeşlerim niyetler önemli demişti içimden bir ses ölmediğini söylüyordu ALLAH'a şükür ki yaşıyor ve cami avlusunda bulduk :)

sahaff

Kayıtlı Kullanıcı
birincisi ben sokaga bırakmadım evin kapısına koydum. ikincisi buldum veterinere götürdüm aşıları yapıldı ismini düldül koyduk şimdi mışılmışıl uyuyor yatağında..

Ne güzel...Sokakta bulduğu ''pireli kediyi'' önce ilaçladı, temizledi, sonra kapıya bıraktı ve ''az pireli kedi'' kayboldu.. Bir gün sonra buldu..Veterinere götürdü ve muayeneden sonra şimdi tekrar emin ellerde... yatağında mışıl mışıl uyuyor...Ve bir adı var ''düldül''

Bu kardeşimizi tebrik ediyorumB)B)B)

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
hayırlı olsun kardeş hayvana sahip cıktıgın icin tebrik ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt