Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cok iLginc Cok sasırtıcı AkıL okuYucu (1 Kullanıcı)

sas53

Yasaklı Kullanıcı
ben inanmazdım ama hepsini doğru bildi oyun sudur arkadasLar en basya ustte verilenleri yapın ve sonra ortadaki siyah kutuya basın bakaLım ne gorceksiniz :S akLımı okudu gercektende

http://www.createwebsites.org/tr/akil_okuyucu.htm

gulen

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Cok iLginc Cok sasırtıcı AkıL okuYucu

ALLAH AŞKINA BU NASIL OLUYOR??

AKLIM ALMADI ÇOK İLGİNÇ YA. KAFAM KARIŞTI BE KARDEŞİM:pB)

maxim1907

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar Bende Size Bir şey Söyliyim. Sizin Hesapladiğinizdan Sonra çikacak Rakam şudur. 9-18-27-36-45-54-63-72-81 Bunlardan Biri. Bu Rakamlarin Yanina Ayni Esimleri Koyarsan Hangi Resimi Seçtiğini Bulurum.
Bu Rakamlardan Başka Rakam çikmaz Arkadaşlar. Dikkat Edin şekiller Bu Rakamlarin Yaninda Aynidir.

cehredf

Kayıtlı Kullanıcı
işlemleri yaparken mause ı hiç kullanmayın
farklli sonuçlar çıkıyor
yani başarı sadece %80 kalıyor genede ilgi çekici

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Evet Bende şaşirdim Ama Sanirin Cikan Sonuçlar Hep Ayni Yani Belli Sayilarin Karşisindaki Resim Ve şekiller Ayni Cikan Sayilarda Ritmik Olarak Ayni Olduğundan Sonuç Başari Olarak Cikiyor Ben Böyle Tahmin Ediyorum

gehenna187

Kayıtlı Kullanıcı
bende maxim1907 arkadaşımıza katılıyorum hatta buna benzer şeyi bir kitapta da okumuştum iki basamaklı bir sayıyıdan tersinin mutlak değerini aldığında mutlaka 9a bölünüyordur bunu yeni bir şeymiş gibi şöyle uyarlamışlardı.aklınızdan iki basamaklı bir sayi tutun diyelım ki 52 tersi nedir bunun 25
52-25=27 al işte sana 9a bölünüyor neden derseniz ab iki basamaklı sayı olsun
ab-ba=10a+b-(10b+a)=9(a+b) şeklinde çözümlendiğinden bu sonuç çıkar aynı şekilden üç basamaklı 4 basamaklı kac basamaklı hangi sayıyı alırsak alalım farkı 9u böler toplamı da 11in bir katı olur bunu bildiklerinden ordada benzer şekilde 9 ve belli katlarına aynı işareti koymuşlar

sarmasik

Kayıtlı Kullanıcı

çok tuaf anlamadım ki ne oluyooooo???

mawis

Kayıtlı Kullanıcı
bencede cok ılgınc yha ama super bişi herkes cok sasırdı...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt