Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Çok garip bir soru (1 Kullanıcı)

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
Ben neden benim?; ben sorunca herşeyi anlattığımı düşünüyorum ama sorunumla ilgili hiçbirşeyi anlatamıyorum galiba

Ben neden benim? Dünya üzerinde milyarlarca insan var: ben neden hep aynı benim? ve nasıl hep aynı kalıyorum?
–Anlatamıyorum–
Şimdi bu bedenin içinden dışarı bakıyorum ve diğer insanlarında benim gibi bakıp bakmadığı konusunda en ufak bir fikrim yok. Çok özel birşey gibi geliyor acaba herkes böyle mi düşünüyor (kendi açısından).? Herkes benim gibi mi görüyor? Herkes benim düşündüklerimi düşünmüş müdür veya düşünme ihtimali var mı? Fakat olsa bile düşünse bile bunu asla bilemem söyleseler bile onların birer “oyuncu” olmadığını nereden bilebilirim.

_Peki ben nasıl bu kadarının içinde ben, ben olmuşum?
_Herşey materyalist bir düzende oluyorsa kendi kendine olup bitmeli. Beni bu işe karıştıran ne?
_Acaba benim algılamadığım yerlerde insanlar ne yapıyor? Ben bakmazkende o insanlar orada mı?

Bütün dünya benim, hepsini beynimde yaratmışım. Belkide şuan biryerlerde uyuyorum ve bütün bu olanların hepsi birer rüya.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt