Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÇOCUKLUĞUMUZ.......... (1 Kullanıcı)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı
ARKADAŞLAR BU FORUMDA HERKES ÇOCUKLUĞUNDA YAŞADIĞI YADA YAPTIĞI KOMİK,KORKUNÇ,DUYGUSAL ŞEYLERİ ABLATSIN.ÖNCE BEN BAŞLIYORUM.

BİZ 11 KARDEŞİZ.BEN ORTANCALARIYIM.BEN KÜÇÜKKEN ANNEM BENİ AĞABİME BIRAKMIŞ VE DIŞARDAKİ İŞLERE GİTMİŞ.BEN FAZLA AĞLAYAN BİR ÇOCUK DEĞİLMİŞİM USLUYMUŞUM :(:D AMA NEDENSE O GÜN ÇOK AĞLAMIŞIM AĞABİM BEŞİĞİMİ NE KADARDA SALLAMIŞSA SUSMAMIŞIM.SONRA ACIKDIĞIMI DÜŞÜNMÜŞ.DÜŞÜNMÜŞ DÜŞÜNMESİNEDE BANA SÜT YERİNE NE VERMİŞ TAHMİN EDİN.EVDEKİ BİR ŞİŞE ÖKSÜRÜK ŞURUBUNU İÇİRMİŞ BANA..İYİKİ ZEHİRLENMEMİŞİM.ÖLDÜRMEYEN ALLAH ÖLÜRMÜYO.BENDE ONU İÇTİKTEN SONRA SUSMUŞUM.:D:D:D:D

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ÇOCUKLUĞUMUZ..........

s.a
ya benim çocukluğum çok matraktı ben sessiz görünsemde aslında çok cin bir çocuktum. hiç unutmam biz önceden müstakil bir evde oturuyoduk ve kurban bayramı gelmeden bir hafta önce babam koyun veya keçi alırdıki biz besleyelim ve sevelim diye neyse benden 2 yaş büyük abimle biz ona nerde bir ot bulsak getirirdik iyi beslerdik yani.konuya geleyim bayramın birinci günü babamlar bahçede kurbanı keserken abimde içerde benim boynuma ip bağlamış ipi biraz sıkmış sanırım annemler yetişmeseydi boğulurdum belkide güya oyun oynuyoruz oda beni kurban ediyo hani benim aklım yetmiyoya ondan faydalanmış gerçi oda çocuk ne bilsin hala annemler bayram gelince bunu anlatır güleler.işta böyle.ya şimdi bile çok güldüm allah razı olsun.aeo;):D:D:D

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

SENİNKİ KORKUNÇMUŞ:D:D HADİ NEYSEKİ GEÇMİŞ OLDU:AH BU ÇOCUKLUK YOKMU.BAŞKA KİMSE ANLATMAYA CESARET EDEMEDİMİİİİİ

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

ARKADAŞLAR MUSTAFAXTARIN ÇOCUKLUK RESMİNİ GÖRSENİZ BAYILIRSINIZ.AMA AĞZINDAKİ EMZİK KARIZMAYI ÇİZMİŞ BİRAZ.:D:D:DMUSTAFA BAK BU FORUMA YAPIŞTIRABİLİRSİN RESMİNİ :D:D

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

S.A
EVET KESİNLİKLE KATILIYORUM SANA ÇOK ŞİRİN BİR FOTO KESİNLİKLE DİĞER ÜYE ARKADAŞLARINDA GÖRMESİ GEREKİR DURUN SÖYLEYEYİM HEMEN YOLLASIN.;);):D

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

ÇOK GÜZEL ANILAR YA,HELE O KURBAN KISMI,ALLAH KORUMUŞ,BEN DE ERKEK KARDEŞİM AĞLAYINCA ACIKMIŞTIR DİYE ÜSTÜNE OTURUP EKMEK TIKAYIP DURMUŞUM 2 AYLIK BEBEĞE AMA BEN DE 2 YAŞINDA YOKMUŞUM BİLE YANİ SUÇ OLUŞMAZ.TEK SABIKAM DA BUDUR.MEFTUN KARDEŞ SEN DE BİR ŞİŞE ÖKSÜRÜK ŞURUBUYLA ANCAK SAKİNLEŞTİĞİNE GÖRE AĞBİNİ EPEY DELİRTMİŞSİN.ŞAKA ŞAKA.MUSTAFA KARDEŞİN RESMİNİ BEKLİYORUZ.:D:D:D

cemile_drn

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM.ÇOCUK DÜNYANIN EN GÜZEL VARLIĞI,ÇOCUKLUK DA İNSANIN EN GÜZEL ÇAĞI.
BEN DE ÇOK SESSİZ SAKİN Bİ ÇOCUKTUM.HİPERAKTİF OLMAYI İSTERDİM:D
BAYRAM GÜNÜ BAYRAMLIKLAR GİYİLMİŞ SOKAĞA ÇIKLMIŞ,ÖNÜNDEKİ ÇUKURU GÖRMEYİP İÇİNE DÜŞÜLMÜŞ(HATIRLAMIYORUM DA ANLATILIYO)ÇUKURDA SADECE BAŞIM GÖRÜNÜYOMUŞ,ÖYLE DİYORLAR.ANNE BABALARA TAVSİYEM ÇOCUKLARINIZA İYİ BAKIN,ÇOK ŞÜKÜR ÇABUK FARKEDİP BULUNMUŞUM.AMA DIŞARDA OYNUYOR NASIL OLSA DİYİP DİKKATSİZ DAVRANIŞLARIN NASIL SONUÇLANDIĞINI BİLİYORUZ.ALLAH KORUSUN.
KOMİK BİŞEY GELDİ AKLIMA.ÇOCUKKEN Bİ CİLT HASTALIĞI GEÇİRMİŞTİM AMA SU ÇİÇEĞİ ,KIZAMIK TÜRÜ DEĞİLDİ.DOKTOR PSİKOLOJİK OLDUĞUNU SÖYLEMİŞ.GERÇEKTEN DE ÖYLEYDİ.EVİN EN KÜÇÜĞÜYÜM,BEN NE KADAR ŞIMARTILMAK İSTESEM DE ŞIMARTMADILAR:D.ABLALARIMI ÇOK KISKANIRDIM.ÇOK KOMİK GELİYOR ŞU ANDA.ÇOCUKLUK İŞTE.:)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
bekleyin birazdan söyleyecem inş yollar.;):D:D

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

EVET MUSTAFA ABİ BEKLİYORUZ RESMİİ.. :D:D
BENİM AKLIMA GELMİYO HİÇ YA BEN ÇOK USLU BİR ÇOCUKMUŞUM..
OTUR DERLERMİŞ OTURURMUŞUM.. HİÇ SESİM ÇIKMAZMIŞ..
SONRADAN BÖYLE GEVEZE OLDUM YANİ.. :D

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
bekleyin azsonra tabi mustafa msnsini açarsa söyleyecem inş.biraz yoğun bu aralar mustafa bey.bekleyin beklediğinize değecek.;):D:D:D

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

BEN MUSTAFAYA DEDİM ZATEN SİTEYE BUNU EKLE DİYE .EKLEMEZSEN SENİ REKLAM EDERİM DİYE.:D:D SANIRIM FORUMA BAKMA İMKANI OLMADI MUSTAFANIN.AYNI BENİM SARI YİĞENİME BENZİYOR:D

Tayfun_Dokgoz

Kayıtlı Kullanıcı

:) PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER ABIM :)

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM...

BENDE Bİ ÇOCUKLUK ANIMI ANLATAYIM...YA ÖYLE USLU FİLAN DEĞİLDİM YA...ÇOK YARAMAZDA DEĞİLDİM AMA ÇOK USLU DA DEĞİLDİM ARKADAŞLAR...SANIYORUM HEPİMİZİN Bİ KURBAN ANISI VAR...:D..Bİ KURBAN BAYRAMI SABAHI ABLAMLA İKİMİZ CİCİLERİMİZİ GİYMİŞİZ...ANNEMİZ SÜSLEMİŞ BİZİ BAYRAM YA HANİ...YA BAYRAM GELDİĞİ ZAMAN O GECE UYUYAMAZDIK..KIYAFETLERİMİZİ AYAKKABIMIZI BAŞIMIZIN UCUNA KOYARDIK..(HERKES YAPMIŞTIR BUNU EMİNİM) SABAH OLACAKTA BİZ BUNLARI GİYECEZ DİYE HEYECANLANIRDIK YA...HER NEYSE KONUYA DÖNEYİM...İŞTE KIYAFETLERİMİZİ GİYDİK KAHVALTI YAPICAZ EKMEK ALMAYI UNUTMUŞUZ..ESKİDEN HANİ AREFEDEN EKMEKLER TEDARİK EDİLİRDİ..BAKKALLAR FİLAN KAPALI...ŞİMDİ HER YER AÇIK...ABLAMLA EKMEĞE GİDECEZ FIRINA.FIRINDA UZAK.O ANDADA KURBANLIK GELMİŞ BİZE BABAM ONUNLA İLGİLENİYO..BİZ ÇABUK OLALIM DEDİK...KOŞALIMDA BARİ ÇABUK GİDİP GELELİM...ARKADAŞLAR KOŞARKEN BİR EVİN ÖNÜNDEN GEÇİYORUZ...İP VARMIŞ..ABLAM FARKETMİŞ EĞİLMİŞ BEN FARKETMEDİM...DEMEKKİ HIZLIDA KOŞUYOZ..İPE TAKILDIM.İP ARKAYA DOĞRU ATMASIN BENİ...DÜŞTÜM TABİ...TAŞA GELDİ BAŞIM...YARILDI...NASIL KAN AKIYO..ABLAM KAN AKTIĞINI GÖRÜNCE ODA KORKTU TABİ..BİR ŞEY YOK DİYO AMA BEN DURUMUN FARKINDAYIM...ÜSTÜM BAŞIM KAN OLMUŞTU..BAYRAMLIĞIM GİTMİŞTİ TABİ BU ARADA...EVE YAKLAŞTIK BABAM BENİ ÖYLE GÖRÜNCE KURBANI BIRAKTI..EVE GİRDİK...ANNEM (CANIM YA) YARAMA SEN GETİR TUZ BAS..:D.NASIL ACIMIŞTI ANLATAMAM..KANAMASI DURSUN DİYE YAPMIŞ...SONRA BABAM BAKTI OLACAĞI YOK...KAN DURMUYO VE YARA DERİN...HEMEN ACİLE GİTMİŞTİK...DİKİŞ ATILMIŞTI..ATMAYIN DİYORUMM..YA Bİ DUR KIZIM DİYODU DOKTOR..TUZU TEMİZLİYORUM DEMİŞTİ...İYİ O ZAMAN TEMİZLEYİN DEMİŞTİM...MEĞER ADAM DİKİŞ ATIYOMUŞ BAŞIMA...BÖYLE Bİ ANI İŞTE...YANİ ANLAYACAĞINIZ ARKADAŞLAR BİZİM KOYUN KURBAN EDİLMEDEN O GÜN BEN KURBAN EDİLDİMM..:D:D:D:D

BİRAZ UZUN OLDU AMA UMARIM OKURSUNUZ....;)

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

B)

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

:):):)...

ruzgar_17

Kayıtlı Kullanıcı

beni de kucukken oturdugum yerden kaldırabılene ask olsun dermıs annemler okadar uslumusumkı annemler alısverıse gıderlermıs benı de pencere kenarına oturturlarmıs yteyzemıde basıma bırakırlarmıs herturlu ıhtımale karsı geldıklerınde hala aynı yerde oturuyo bulunca sasırırlarmıs teyzem de onlar gııdnce bana bakma yerıne uyuyup kalırrmıss :::)))

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER ABIM

BEN BAYANIM ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN KARDEŞİM

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

Ya varya siz alemsiniz. siz adamı hemen ele verirsiniz. demek karizmayı çizmişim hee. öyle olsun. karizma görsün yüzünüz.... :D:D resimi taratmadım sadece kameraden çektim taratıpta bi ara yollarım inş.

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

tabi abim ya karizma bu işte.. görün işte mustafa abimi.. :D:D

karapece

Kayıtlı Kullanıcı

ya benim hiç unutamadığım biz bahçede yerden yüksek oynarken grı bir kediyi taş sanıp üzerine çıkmıştım:(:(zavallı kedi neye uğradığını şaşırdı ki avazı çıktığı kadar bağırdı o bağırınca tabi bende bağırdım kedi benden ben kediden kaçtım ve o gün bu gündür kedilerden korkarım:D:D:Dya o kadar çok var ki neyse bu kadarı yeter zaten ne kadar dengesiz bir çocuk olduğumu anlatmaya kafi
selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt