Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Çocuklara,ALLAHcc'liyi,Peygamber (SAV)efendimizi ve dinimizi nasıl Öğretiriz? (1 Kullanıcı)

06hitaf06

Kayıtlı Kullanıcı
Selamınaleyküm arkadaşlar.
dün akşam 9 yaşındaki kızım bana çanakkale savaşında ALLAHcc'li Türk askerlerine yardım ettimi diye sordu ve küçük bir sohbet başladı.ama sohbet ADEM peygamberimize kadar gitii bir ara ve bana HABİL ve KABİL olayını anlattı.
tabii kendince .bende bildiğim kadarıyla düzeltiim ve en sonunda int.açıp bulmasını istedim.
Cenneti sordu,cehennemi sordu:(
Ama cennet ALLAHcc'linin evi Cehennemde şeytanı evi diye bana söyledi.cennet ,cehannem nasıl yerler diye sordu dilim döndüğünce anlayacağı şekilde anlattım,bilmiyorum kafi geldimi.
Sizlerden bir ricam var,acizane .....
çocuklarımıza dinimizi anlayacakları bir dillee anlatabileceğimiz bir form veya site varmı,veya kitap veya ne biliyim İslam.gen.tr içinde bu şekilde bir çocuklara yönelik ayrı bir grup ,sayfa gibi bir uygulama olabilirmi.

Çünkü ben çocuğuma dinimizi anlatırken aciz kalıyorum yetmiyorum.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

ALLAHcc'li yar ve yardımcınız olsun inşallah :A

-seleme-

Kayıtlı Kullanıcı
onun yaşına uygun kitaplar almanız ve onun bizzat okuması bence en güzeli olur hem sizde zor durumda kalmamış olursunuz

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt