Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Çocuğuma isim arıyorum lütfen önerileriniz (1 Kullanıcı)

memefe

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamün Aleyküm,
Benim bir sorum olacaktı, Allah nasip ederse Eylül ayı içerisinde ikinci çocuğum dünyaya gelecek İrem adında bir kızım var, ben rabbime doğacak çocuğuma vereceğim ismi bana nasip etmesi için dua etmiştim, daha sonra rüyamda kızımı gördüm doğacak çocuğumuza ne isim koymayı konuştuğumuz sırada kızım bana "bana ne düşünüyorsun kardeşime İzzet ismini koyacaksın çünkü o Allah' ın ikramı" dedi, uyandığımda çok etkilendim bu isim aklımın ucundan bile geçmemişti cinsyetini de şu anda bilmiyoruz ama bu rüya salih bir rüyamıdır, eşim ve kızım ise şimdi İzzet ismine sıcak bakmıyorlar ama ben koymayı düşünüyorum bu ismi koymazsam ne olur acaba lütfen yardımcı olabilirmisiniz bununla ilgili yardımcı olmanızı bekliyorum şimdiden Allah razı olsun

acem_kizi

Kayıtlı Kullanıcı
vealeykümselam ,hoş geldiniz.İzzet ismi çok güzel bence .anlamı büyük dana ne ister ki insan.moda olsun diye bir anlam vermez isimler takmakdansa çocuklara güzel anlamlı isimler verseler ne iyi olur.yine de seçim sizin.sağ salim doğar inşallah.Rabbim bahtını açık etsin,iman dolu ömür nasip etsin inşallah

memefe

Kayıtlı Kullanıcı
Amin , dualarınız için Allah razı olsun teşekkür ederim

acizanegünahkar

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM hayırlı evlat nasip etsin
Nuruyla nurlandırsın
Kardeşim.İzzet güzel isim.

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
Aslında çocuklara verilcek isimler çok önemli. çünkü geleceklerinide etkiliyor. Eski moda, yeni moda diye isim arayışı içinde olanlarada karşıyım. Benim düşüncem bu
İZZET:ULULUK, YÜCELİK MANASINDA KULLANILIYOR. bence çok güzel bir isim rabbim bahtını açık etsin sağlıklı sıhatli etsin çocuğunuzu hayırlı evlat olarak yetiştirirsiniz inşallah

mübin

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili kardeşim duana cevap verildiğini düşünüyorum daha fazla düşünme. Eşin ve kızın sıcak bakmıyorlarsa iki ismi olsun zarar yok

Utkucesme

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamün Aleyküm,
Benim bir sorum olacaktı, Allah nasip ederse Eylül ayı içerisinde ikinci çocuğum dünyaya gelecek İrem adında bir kızım var, ben rabbime doğacak çocuğuma vereceğim ismi bana nasip etmesi için dua etmiştim, daha sonra rüyamda kızımı gördüm doğacak çocuğumuza ne isim koymayı konuştuğumuz sırada kızım bana "bana ne düşünüyorsun kardeşime İzzet ismini koyacaksın çünkü o Allah' ın ikramı" dedi, uyandığımda çok etkilendim bu isim aklımın ucundan bile geçmemişti cinsyetini de şu anda bilmiyoruz ama bu rüya salih bir rüyamıdır, eşim ve kızım ise şimdi İzzet ismine sıcak bakmıyorlar ama ben koymayı düşünüyorum bu ismi koymazsam ne olur acaba lütfen yardımcı olabilirmisiniz bununla ilgili yardımcı olmanızı bekliyorum şimdiden Allah razı olsun

Merhaba amcacığım , Ve Aleyküm Selam .

Bence İzzet ismi gayet iyi bir isimdir . Eğer aileniz istemiyorsa bu ismi 2 isim kullanmanız iyi olacaktır . Salih İzzet olabilir ismi erkekse yoksa ailenizin istediği güzel ve uyumlu bir isimle İzzeti bir arada kullanın her 2 tarafta mutlu olur :)

Salih : İyi , yararlı , güzel , düzgün anlamında .
İzzet : Ululuk , Yücelik

Bence Gayet güzel olur Amcacığım

İyi günler . İnşallah hayırlı bir evlat yetiştirirsiniz ...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt