Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Coca Cola'nın Yeni reklamı.. (1 Kullanıcı)

cemil cemil

Kayıtlı Kullanıcı
Coca Cola'nın Yeni reklamı..

--------------------------------------------------------------------------------

COCA COLA'NIN DEĞİŞİK YAHUDİ BÖLGELERİNDEKİ REKLAMI:....
Üstteki yazının tercümesi: (Were moving to a new location !!! = Artik yeni yerimize tasiniyoruz !!!)
Alttaki yazının tercümesi:"COCA COLA İÇ, ISRAEL'E DESTEK OL !!!!!"""

[Only Registered Users Can See Links]

Biliyormuydunuz ?

Firma karının % 50 sini İsrail Ordusuna aktarıldığını...

Dünyada en çok coca cola sevenlerin müslümanlar olduğunu

Belçika da Sağlık Bakanı Luc Van Den Bossche'nin Coca-cola 'nın
şişe veya kutulardaki tüm ürünlerinin piyasadan çekilmesini emrettiğini...

Ve Bakanlığın, Coca-Cola ürünlerini içen kişilerde ciddi zehirlenmeler görüldüğünü belirterek, Coca-Cola' nın içinde kandaki alyuvarların erimesine neden ve kansızlığa yol açan 'hemolyse' maddesinin bulunduğunu açıkladığını

busra4

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Coca Cola'nın Yeni reklamı..

olup geberselerde coca coladan vazgecmezler:mad::mad::mad:

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun kardeşim bilgilendirmen için. Allah feraset versin müminlere artık farkına varma zamanı gelmiş de geçiyor değil mi?selam ile...

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

cemil cemil yazdı:
Coca Cola'nın Yeni reklamı..

--------------------------------------------------------------------------------

COCA COLA'NIN DEĞİŞİK YAHUDİ BÖLGELERİNDEKİ REKLAMI:....
Üstteki yazının tercümesi: (Were moving to a new location !!! = Artik yeni yerimize tasiniyoruz !!!)
Alttaki yazının tercümesi:"COCA COLA İÇ, ISRAEL'E DESTEK OL !!!!!"""

[Only Registered Users Can See Links]

Biliyormuydunuz ?

Firma karının % 50 sini İsrail Ordusuna aktarıldığını...

Dünyada en çok coca cola sevenlerin müslümanlar olduğunu

Belçika da Sağlık Bakanı Luc Van Den Bossche'nin Coca-cola 'nın
şişe veya kutulardaki tüm ürünlerinin piyasadan çekilmesini emrettiğini...

Ve Bakanlığın, Coca-Cola ürünlerini içen kişilerde ciddi zehirlenmeler görüldüğünü belirterek, Coca-Cola' nın içinde kandaki alyuvarların erimesine neden ve kansızlığa yol açan 'hemolyse' maddesinin bulunduğunu açıkladığını

Selamun aleykum kardeşim.. Coca cola'nın zararları saymakla bitmiyor zaten.. Bende hala içenlere Allah akıl fikir versin diyorum..
Selametle kal kardeşim..

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı

BERKAY DEMIR yazdı:
BİRAZ AĞIR OLMUŞ AMA HAKLISINIZ SANIRIM.:p:D:D:D:D

sevgi dinc yazdı:
busra4 yazdı:
olup geberselerde coca coladan vazgecmezler:mad::mad::mad:

BU KADAR AKILSIZ OLMALARINA İNANAMIYORUM:mad::mad::mad::mad:

ben tanıdıgım herkese anlatmaya calışıyorum anlayan anlıyor anlamayana aklınca yorumlar yapıyor hepsinin bi bahanesi var akılsızlar işte 2,50ytl vererek filistinde bebek öldürüyorlar farkında bile degiller konuşunca senden benden insanlar merhamet sahıbıler

e.s.r.a

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun.ben bilmiyordum israile gittiğini ama artık uzak duracam zararın neresinden dönülse kardır.

pakizebölükbas

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun kardesim .dilimizde tüy bitti söyleye söyleye.cok faydali bir paylasim hemen indiriyorum.hakkini helal et.

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm coca cola zaten almam içmemde...yıllar önce çok tükettiğim için ciddi bir rahatsızlık geçirdim.fakat o dönemde bu denli zararlı olduğunu idrak edemiycek kadar küçüktüm...şuan almayışımın sebebi de şu israil meselesidir...bilinçli tğketici olmak gerektiğini düşünüyorum...gündeme getirdiğiniz için teşekkürler selametle...

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm coca cola zaten almam içmemde...yıllar önce çok tükettiğim için ciddi bir rahatsızlık geçirdim.fakat o dönemde bu denli zararlı olduğunu idrak edemiycek kadar küçüktüm...şuan almayışımın sebebi de şu israil meselesidir...bilinçli tüketici olmak gerektiğini düşünüyorum...gündeme getirdiğiniz için teşekkürler selametle...

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum duyarlı kardeşim allah senden razı olsun a.e.ol

GERCEK-YOL

Kayıtlı Kullanıcı
Herkeze Iyi aksamlar... Ben tam olarak yeni oldugum icin konuyu anlamadim gibime geldi...
kendime bu konuyu özetledigim zaman,
1. Coca-Cola denen Yahudiye Ait olan sirket aldigi yillik kazancin 50% Israile veriyor...
2. Coca-Cola denen sirketin ürünleri sagliga zararli...... ... .. ..
gibi birsey cikartiyorum

anlamadigim konu su: sizin sorununuz nedir ? Siz Coca-Colanin sagliga zararli oldugu icinmi ona karsisiniz, Israile maddi yardim yaptigi icinmi yoksa alavere kulaktan duyma internette bilmez kisilerin kendi düsüncelerini bir cogunluk düsünsün diye yazan, yazilari takip ediyordami karsiniz ?

Sagliga zararli diyorusunuz,.. mantikli ve olabilir ama istabulun havasini alsan oda o² derecesi yüzünden her nefes almakta sagliga zararlidir, sigara coladan daha zararlidir, bunlari neden boykot etmiyorsunuz ?

diyorsunuzki, "coca-cola israile maddi destekte bulunuyor..." eee ? düsünsenize, Cola-Turka dünyaca ünlü olsa ve yillik kazanci 300 milyar $ bulsa, türkiye ye PKK ya karsi yardimda bulunmazmi ? yani coca-colanin yaptigini herkez devleti icin yapar... burada demek lazimki, HERZAMAN OJEKTIV OLUNMALI!!!...

heeee suda var, diyosunuzki ya ben zaten icmiyordum, saten israile yardim ettigini biliyorum...... eeee ? sen icmedin de öte yanda "evmi bombalanmadi ? yoksa kücük coculara acidimilar ?" benim buradaki sikayetim, kücük seyler ile ugrasip asil olaylari unutup islami ülkerlerdeki halkin ezilmesine EN ILK BIZ KENDIMIZ SEBEP OLUYORUZ !!! KENDIMIZE GELELIM ILK ÖNCE SONRA YOK COLA BÖYLE SÖYLE YAZIP ELALEMI AYAGA KALDIRALIM...

Umarim bu yazim forumdan silinmez, umarim yanlis anlasilmaz....

Saygilar...

^^SEZEN^^

Kayıtlı Kullanıcı
bende bilmiodum saol yha iyiki söledin bende içmem içenlerede anlatsamda zararlarını anlamıorlar bagımlılık yaptıgından bahsediolar... zararlarını anlatmakla bitiremeyiz

ravzal

Kayıtlı Kullanıcı
çok haklısınız bende eskiden yahudi mallarına hiç dikkat etmezdim ama çok şükür ki şu an çok dikkat etmiyorum

ravzal

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar bu arada yeni konu nasıl açılıyor

ahde

Kayıtlı Kullanıcı
Herkeze Iyi aksamlar... Ben tam olarak yeni oldugum icin konuyu anlamadim gibime geldi...
kendime bu konuyu özetledigim zaman,
1. Coca-Cola denen Yahudiye Ait olan sirket aldigi yillik kazancin 50% Israile veriyor...
2. Coca-Cola denen sirketin ürünleri sagliga zararli...... ... .. ..
gibi birsey cikartiyorum

anlamadigim konu su: sizin sorununuz nedir ? Siz Coca-Colanin sagliga zararli oldugu icinmi ona karsisiniz, Israile maddi yardim yaptigi icinmi yoksa alavere kulaktan duyma internette bilmez kisilerin kendi düsüncelerini bir cogunluk düsünsün diye yazan, yazilari takip ediyordami karsiniz ?

Sagliga zararli diyorusunuz,.. mantikli ve olabilir ama istabulun havasini alsan oda o² derecesi yüzünden her nefes almakta sagliga zararlidir, sigara coladan daha zararlidir, bunlari neden boykot etmiyorsunuz ?

diyorsunuzki, "coca-cola israile maddi destekte bulunuyor..." eee ? düsünsenize, Cola-Turka dünyaca ünlü olsa ve yillik kazanci 300 milyar $ bulsa, türkiye ye PKK ya karsi yardimda bulunmazmi ? yani coca-colanin yaptigini herkez devleti icin yapar... burada demek lazimki, HERZAMAN OJEKTIV OLUNMALI!!!...

heeee suda var, diyosunuzki ya ben zaten icmiyordum, saten israile yardim ettigini biliyorum...... eeee ? sen icmedin de öte yanda "evmi bombalanmadi ? yoksa kücük coculara acidimilar ?" benim buradaki sikayetim, kücük seyler ile ugrasip asil olaylari unutup islami ülkerlerdeki halkin ezilmesine EN ILK BIZ KENDIMIZ SEBEP OLUYORUZ !!! KENDIMIZE GELELIM ILK ÖNCE SONRA YOK COLA BÖYLE SÖYLE YAZIP ELALEMI AYAGA KALDIRALIM...

Umarim bu yazim forumdan silinmez, umarim yanlis anlasilmaz....

Saygilar...

Selamun aleyküm kardeşim neden bu kadar tepkilisin bu konuya pek anlam veremedim
evet coca cola hem sağlığa zararlı hem helal gıda enstütüsünün onaylamadığı içerisinde alkol bulunan zaten hiç bir müslümanın içmemesi gereken gereksiz bir içecek tüm bunlara artı olarak burada israilden söz ediyoruz hiç bir müslümanın israil ürünlerine tek kuruş vermesi dahi
dökülen tüm kanlara ortak olmalarına yeter çünkü israil açık bir şekilde islam düşmanlığını tüm dünyaya duyurmuş tüm müslümanları terörist ilan etmiş
ve tek bir müslüman dahi bırakmamaya and içmiş bir ülkeden bahsediyoruz
umarım derdimizi anlamışsınızdır.
israil ile ayrıntılı bilgi almak için boykot bölümündeki konulara bakabilirsiniz
selametle kardeşim rabbim tüm müslümanların uyanmalarını nasip etsin

HAMD ANCAK ALEMLERİ YARADAN
ALLAH'A MAHSUSTUR

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
Coca Cola’dan “göz boyama” vakfı

ABD emperyalizminin dünya çapındaki dev şirketi Coca Cola, Türkiye’de toplumsal ve çevresel sorunlara çözüm üretmek amacıyla “ Hayata Artı Vakfı"nı kurduğunu açıkladı. Dünya halklarından, insanlıktan, çevreden "eksilttikleriyle" sicili kabarık olan Coca Cola, “hayata artı” temalı proje süsüyle göz boyamaya devam edecek. Coca-Cola Türkiye, şirketlerin artık klasik hale gelen “halklar ilişkiler, imaj güzellemesine” yeni bir sosyal proje daha eklediğini açıkladı. Dün Hilton Oteli'nde düzenlenen toplantıda konuşan Coca-Cola Avrasya ve Afrika Grubu Başkanı ve Hayata Artı Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Ahmet Bozer toplumsal ve çevresel sorunlara çözüm üretmek, kamu-sivil toplum ve özel sektör işbirliklerinin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla "Coca-Cola Hayata Artı Vakfı"nı kurdukları açıkladı. 2008 yılında yaklaşık 82 milyon dolar kaynağı toplum odaklı projeler için kullandıklarını belirten Coca Cola yetkilileri, kamu, sivil toplum ve özel sektör işbirliklerinin gelişmesine katkı sağlamayı hedefledikleri vakfın öncelikli hizmet alanın, çevre ve su kaynaklarının korunması olacağının müjdesini(!) verdi.
Coca-Cola Türkiye başkanı ve Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Galya Frayman Molinas, Türkiye’de 45’inci yıllarını kutladıklarını ve bugüne kadar 700 milyon doların üzerinde ekonomik yatırım yaptıklarını belirtti. 2005'den bu yana Coca-Cola Türkiye ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı işbirliğiyle yürütülen Hayata Artı Gençlik Programının son 2 yılda yaklaşık 100 bin kişiye Türkiye'nin su kaynakları, yenilenebilir enerji imkanları ve atık yönetimi ile ilgili mesajlarını ilettiği belirtildi.
Coca Cola yönetimi , görevlerinin çevresel sorunlara çözüm üretmek ve toplumun refah ve sürdürülebilirliğine sağlamak olarak açıklarken emperyalizmin dev şirketinin çevreye, insan sağlığına, insan aklına verdiği zararların sicili hayli kabarık.

Emperyalizm simgesi Coca Cola’nın işçiye, çevreye, insanlığa verdiği zararla dolu sicili:

* Kar etmek için Kolombiya, Guatemala, Peru, Brezilya, ABD, Venezüella, Filistin, Türkiye, İran ve dünyanın diğer bölgelerinde suikastlar, hapisler, sürgünler, kaçırmalar, ölüm tehditleri ve sendika liderlerinin işten atılması.
* Su üretim üssü haline getirdiği Çorlu’nun su rezervini tüketmek.
* Küresel ısınmaya yol açan Hidroflorokarbon gazlarını kullanarak çevreye zarar vermesi
* Dolum tesislerinin atıkları nedeniyle su kaynaklarının kirletilmesi
* Hindistan’da Yeni Delhi Çevre Örgütü'nün yaptığı laboratuar analiz sonuçlarında, içeceklerde normalin 25 kat üstünde tarım ilacı bulunduğu bildirildilmesi.
* NATO’ya sponsor olmak.
* Gençler arasında obeziteye neden olmak.
*Siyahi ve ABD ve Afrika'daki AIDS'li insanlara karşı ırkçı ayrımcılık
* Dünya suyunu sınırsız bir şekilde kullanmaları ve Hindistan'da yaşayan insanların su kaynaklarını çalmaları
* Venezüella'daki hükümete ve halkın iç sorunlarına tarihi müdahale planlarına saldıran suç oligarşisini desteklemeleri

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt