Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Coca Cola’nın Son Oyunu (1 Kullanıcı)

ATA_11

Kayıtlı Kullanıcı
Dün gece eve dönerken su almak üzere markete ugradim.

Görevliye söyle sordum : 1,5 lt su var mi? Ama Turkuaz disinda lütfen”
Turkuaz çiktigindan beri bu sekilde su aliyordum artik. Para Verip kötü su içmeye hiç niyetim yok… Marketteki adamin dediklerini aynen aktariyorum: Abi ben o sudan satmiyorum. Inan ki gelen müsteriden onda Dokuzu senin söyledigin seyi söylüyor”

Peki neden halen Daha satiyorlar diye sordum. Abi turkuaz suyu, arketlere bedava veriliyor.
Satarsan kara geçiyorsun, satmazsan öylece duruyor. Ama ben satmiyorum, çünkü alan yok”. Ayrica C.Cola satanin Turkuaz da satma zorunlulugu var, hatta baska su sattirmamaya calisiyorlar.

Uzun söze gerek yok; hiçkimse almazsa, hiçkimseye satamazlar…

Lütfen okuyun, okutun!

Bir seye dikkatinizi çekmek istiyorum.Türkiye’de bazi siseli

Içme sulari dogal kaynak suyu degil. Dogal kaynak sularinda
Devlete para ödemeniz gerekiyor, arti bu tesislerin yatirim maliyeti çok yüksek. Dolayisiyla, mesela COCA COLA ne yapti?Uludag’dan kaynak suyu arastirmalarinda maliyetleri yüksek buldugu için BURSA/KESTEL
deki C.Cola fabrikasinda, derin kuyu pompalariyla ovanin suyunu çekerek bunu da tersosmos’dan geçirip filtre ederek hem Coca Cola mesrubatini hem de TURKUAZ’i siselemeye basladi.TURKUAZ’in etiketinin üst ve altindaki Kahverengi seritlere dikkat edin…

SOFRA ICECEGI yazar…
Devlet, C.Cola’nin uyanikligini kanuna uydurmak ve uyanikliga yapilacak itirazlari bertaraf etmek için böyle bir kural çikardi… Binlerce dönümlük tarim arazisinin bulundugu

ve Coca Cola hariç hiç bir isletmeye Derin Kuyu Pompasi çakma IZNI VERILMEYEN Kestel ovasinda, yeraltindan çekilen su, filtre edilip daha sonra
içine bazi mineraller katildiktan sonra Türkiye’nin en ücra kasabalarinda bile satiliyor ve likir likir içiliyor. Bazi yazlik kasaba ve köylerde neredeyse TURKUAZ harici içme suyu bulamazsiniz.

Çünkü dagitim agi çok güçlü…

Bayilere baski bile oldugu yolunda duyumlar aldim.Turkuaz İçmeye devam edecekseniz, unutmayin… Yapay bir Su Içiyorsunuz. Duyarli bir vatandas olarak konuya dikkatinizi çekerim. Her
tarafi dogal kaynak sulariyla dolu memlekette, millete kuyu suyunu zorla ve de üstüne para alarak içiriyorlar.

Içmeyin arkadaslar!

Y.Doc.Dr…Cemalettin CAMCI

Firat Universitesi Genel Cerrahi AD

B)B)B)

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Coca Cola’nın Son Oyunu

evet turkuaz da bir coca cola ürünüdür.. ve zaman gazeteside bu suyun reklamını yapıyor.. neden???

sert

Kayıtlı Kullanıcı

Ben askerdeyken kantin muhasebesinde görevliydim ve bir gün bir yüzbaşıdan telefon geldi."bu suyu neden alıyorsunuz,analizlerini yaptırdım.İnsan sağlığı açısından son derece zararlı" diye bana sert bir şekilde çıkıştı.Yüzbaşının sözünü ettiği su,işte bu suydu!

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

Allah sizden razı olsun bilgilendirdiğiniz için.selametle...

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

zerrin yazdı:
evet turkuaz da bir coca cola ürünüdür.. ve zaman gazeteside bu suyun reklamını yapıyor.. neden???

konusunda da kardeşim inanır mısın dün markette gördüm başlık açsammı diye düşünmüştüm.
Önceden bende bu suyu içiyordum daha sonra öğrendim kolanın ürünü bıraktım.

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

Avukat yazdı:
zerrin yazdı:

EVET NEDEN?:eek:
BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM. COLANIN REKLAMINI YAPMIYOR AMA TURKUAZDA SONUÇTA AYNI FİRMANIN ÜRÜNÜ. NEDEN REKLAMI YAPILIYOR... VARMI CEVABINI BİLEN..

BATU_BATU

Kayıtlı Kullanıcı

ATA_11 yazdı:
Dün gece eve dönerken su almak üzere markete ugradim.

Görevliye söyle sordum : 1,5 lt su var mi? Ama Turkuaz disinda lütfen”
Turkuaz çiktigindan beri bu sekilde su aliyordum artik. Para Verip kötü su içmeye hiç niyetim yok… Marketteki adamin dediklerini aynen aktariyorum: Abi ben o sudan satmiyorum. Inan ki gelen müsteriden onda Dokuzu senin söyledigin seyi söylüyor”

Peki neden halen Daha satiyorlar diye sordum. Abi turkuaz suyu, arketlere bedava veriliyor.
Satarsan kara geçiyorsun, satmazsan öylece duruyor. Ama ben satmiyorum, çünkü alan yok”. Ayrica C.Cola satanin Turkuaz da satma zorunlulugu var, hatta baska su sattirmamaya calisiyorlar.

Uzun söze gerek yok; hiçkimse almazsa, hiçkimseye satamazlar…

Lütfen okuyun, okutun!

Bir seye dikkatinizi çekmek istiyorum.Türkiye’de bazi siseli

Içme sulari dogal kaynak suyu degil. Dogal kaynak sularinda
Devlete para ödemeniz gerekiyor, arti bu tesislerin yatirim maliyeti çok yüksek. Dolayisiyla, mesela COCA COLA ne yapti?Uludag’dan kaynak suyu arastirmalarinda maliyetleri yüksek buldugu için BURSA/KESTEL
deki C.Cola fabrikasinda, derin kuyu pompalariyla ovanin suyunu çekerek bunu da tersosmos’dan geçirip filtre ederek hem Coca Cola mesrubatini hem de TURKUAZ’i siselemeye basladi.TURKUAZ’in etiketinin üst ve altindaki Kahverengi seritlere dikkat edin…

SOFRA ICECEGI yazar…
Devlet, C.Cola’nin uyanikligini kanuna uydurmak ve uyanikliga yapilacak itirazlari bertaraf etmek için böyle bir kural çikardi… Binlerce dönümlük tarim arazisinin bulundugu

ve Coca Cola hariç hiç bir isletmeye Derin Kuyu Pompasi çakma IZNI VERILMEYEN Kestel ovasinda, yeraltindan çekilen su, filtre edilip daha sonra
içine bazi mineraller katildiktan sonra Türkiye’nin en ücra kasabalarinda bile satiliyor ve likir likir içiliyor. Bazi yazlik kasaba ve köylerde neredeyse TURKUAZ harici içme suyu bulamazsiniz.

Çünkü dagitim agi çok güçlü…

Bayilere baski bile oldugu yolunda duyumlar aldim.Turkuaz İçmeye devam edecekseniz, unutmayin… Yapay bir Su Içiyorsunuz. Duyarli bir vatandas olarak konuya dikkatinizi çekerim. Her
tarafi dogal kaynak sulariyla dolu memlekette, millete kuyu suyunu zorla ve de üstüne para alarak içiriyorlar.

Içmeyin arkadaslar!

Y.Doc.Dr…Cemalettin CAMCI

Firat Universitesi Genel Cerrahi AD

B)B)B)

bu konuya hep duyarlı olmalıyız.insanlarımız bilmiyor olabilir.selametle sağolasınız.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

zerrin yazdı:
Avukat yazdı:
zerrin yazdı:

BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM. COLANIN REKLAMINI YAPMIYOR AMA TURKUAZDA SONUÇTA AYNI FİRMANIN ÜRÜNÜ. NEDEN REKLAMI YAPILIYOR... VARMI CEVABINI BİLEN..

EVET VAR MI CEVABINI BİLEN YA DA BİLEN BİRİNİ BİLEN

BATU_BATU

Kayıtlı Kullanıcı

Avukat yazdı:
zerrin yazdı:
Avukat yazdı:
zerrin yazdı:

EVET VAR MI CEVABINI BİLEN YA DA BİLEN BİRİNİ BİLEN

bu konuda cevap bilen varsa evet öğrenmek istiyoruz.sağol avukat kardeşim.sende duyarlısın bu konuya anlaşılıyor.s.a.

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

YA ASLINDA NE KADAR DOĞRUDUR BİLMİYORUM. AMA ZAMAN GAZETESİ HAKKINDA PEKDE İYİ ŞEYLER SÖYLEMİYORLAR. TAM OLARAKDA BİLGİM YOK. BU GAZETENİN NE YAPMAK İSTEDİĞİ, MAKSADININ NE OLDUĞUNU ARAŞTIRABİLEN YADA BİLEN VARSA YAZSIN. BELKİDE BİLMEDİĞİMİZ GERÇEKLER VARDIR..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt