Amin cümlemizden..aska mecnun yazdı:
Allah razı olsun kardeşim Hatırlattığın için çok Teşekkür ederim Hayırlı geceler selametle
BİRNURCUĞUM ÇOK TATLI DİLLİSİN TEŞEKKÜR EDERİM BENDE ARTIK İÇMİYORUM.ALLAHA EMANET OL SELAM VE DUA İLEB)B)B)Birnur yazdı:
RÜVEYDACIM ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM. SÜREKLİ İÇMİYCEM DİYORUM AMA İÇİYORUM. BUNDAN SONRA RABBİMİN İZNİYLE İÇMEYECEĞİM İNŞALLAH
ALLAH CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN DUA İLE..yasmin_26 yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ZATEN BİLİYORDUM HATIRLATTIĞIN İÇİN SAOL.
ZATEN UZUN ZAMANDIR BU VE BENZERİ ÜRÜNLERİ KULLANMIYORUZ
AMİN CÜMLEMİZDEN DUA İLE..bahar58 yazdı:
Allah Razi Olsun Hic Fark etmemistim...
EVET KARDEŞİM DİKKAT ETMELİYİZ .DUA İLE..ayse karatas yazdı:
sağol kardeş.allahıma şükürler olsun ki ne alıyorum coca colayı ne de içiyorum.ama sadece bunda değil birçok yabancı ürnlerde aynı oyunlara maruz kaldığımızı bir anlasak keşke.bence sadece bunu değil tüm yabancı ürünleri mecbur kalmayınca almamalıyız.
CÜMLEMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN...resul acer yazdı:
Allah razı olsun.B)
amin cümlemizden inş. bu arada aramıza yeni katılmışsınız hoş geldiniz..dua ile.tijen yazdı:
allah bize bunu gösteren herkesten razı olsun bundan sonra bende allahın izni ile içmicem allaha emanet olun...
Estağfurullah siz zaten içmiyormuşsunuz ne güzel.ALLAHa emanet olun.mehmet29 yazdı:
S.A. ALLAH RAZI OLSUN, BİLMİYORDUM VE ÖĞRETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. SON 3,4 YILDIR ALMIYORUM. ANCAK GEÇMİŞİMDE ALDIĞIM VE İÇTİĞİM COLALARDAN SONRA KENDİMDEN UTANDIM. ALLAH RAZI OLSUN.