Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

coca cola içmeyin nedenmi??? (1 Kullanıcı)

tayfun_islam

Kayıtlı Kullanıcı
Coca cola ne demektir?
“Coca Cola” yazısını yansıtmalı ters olarak çevirdiğinizde “aloC acoC” ortaya çıkıyor.Tabi bunu arial fontuyla değil kendi öz fontuyla yapın...

“C” harfi, arabcada “Lam”ل harfine benzemektedir…
“o” harfi, arabcada “mim”م harfine benzemekte,
“c” harfi arabcada “ha”ح harfine benzemekte,
“a” harfi arabcada “dal”د harfine benzemekte,arabcada bu harflerin birleşimi “La Muhammed”ل محمد okunmaktadır..Yani neuzu billah “Muhammed yok olsun”demektir.

“C” harfi arabcada “lam”ل harfine,
“o” harfi arabcada “mim”م harfine,
“l” harfi arabcada “kaf”ك harfine,
“a” harfi arabcada “gözlü te”هharfine benzemektedir, arabcadaki bu harfleri birleştirdiğiniz zaman “La Mekke” ل مكةokunmaktadır…yani neuzu billah “Mekke yok olsun” demektir..arabca okumasını bilmeyen bunu biraz zor anlayabilir…

Ibranicede "Aloc Acoc´un" Manasi aslinda
(tövbe hasa) "Allah yoktur" anlamina gelir.
Ben bu terbiyesizligi duydugum da kendim arastirma yaparken bu sonuca vardim. Ibranice bilen Kilise Papasina da sormuşlar ayni cevabi vermiş

[ EKLEME: asıllı, gelirinin bazen bir kısmını bazen de tamamını İsrael`e vererek, Filistindeki vahşetin ve insanlık dışı o katliamın ortaklarından birisi de Coca Cola şirketidir. Üzülerek belirtmek gerekiyorkı; O şirketinde ayakta durmasını sağlayan yine biz müslümanlarız. Yani içtiğimiz her şişe cola ile Filistindeki kardeşimize bir mermi atmış oluyoruz bir nevi.

Coca Cola`nın ne anlama geldiğini düşündünüzmü hiç? İşte bunun cevabı:

Coca Cola yazısını yansıtmalı olarak ters çevirdiğinizde arapça bir yazı teşkil etmektedir. Ve de bu yazıda "La Muhammed La Mekka" yazısı ortaya çıkmaktadır. "La" arapçada olumsuzluk ekidir. Yani bu cümle o zaman: "Muhammedi ve Mekke`yi ortadan kaldırmak" anlamını taşımaktadır. İnanmak güç ama ne kadar cahil olduğumuzu kendi gözlerimizle görmeye ne dersiniz?

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
RE: coca cola içmeyin nedenmi???

B)B)B)

My Rose

Kayıtlı Kullanıcı

Çok üzücü. inş seçici olmayı becerebilirz. Selametle...

berre kisra

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşim daha önce colanın birçok zararının olduğunu duymuştum ama bunlar yenilir yutulur tarzda şeyler değil yaklaşık 2 aydır cola içmiyordum iyi ki böyle yapmışım allah razı olsun

Sabrinnisa

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.MÜMKÜN OLDUĞUNCA İÇMEMEYE ÇALIŞIYORUZ KARDEŞİM.AMAN ALLAH KORUSUN BU DURUMUN SORUMLULUĞU FAZLA.AEOLUN

l@l

Kayıtlı Kullanıcı

Hem manevi hemde sağlık yönünden zararları var. Ama halkımız yeterince bilinçli değil bu konuda, ALLAH (c.c.) yardımcımız olsun amin inş.

Emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler

seyma sengoz

Kayıtlı Kullanıcı

S.A SADECE KOLA DEĞİLKİ KARDEŞLERİMM AHH AHH ONUN YANI SIRA BİDOLU ÜRÜN VAR ÜLKEMİZDE ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPALIM BENCE İNŞAALLAH

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt