Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

cinLe tavLa oynayan kız (1 Kullanıcı)

esedturkey07

Kayıtlı Kullanıcı
cinLe tavLa oynayan kıZ...!!

--------------------------------------------------------------------------------

Genç bi kız ailesinin evde olmadığı bi akşam arkadaşlarını davet etmiş. Kız kıza yemişler, içmişler, derken içlerinden biri cin çağıralım” demiş. Ev sahibi kız da hiç inanmazmış böyle şeylere ama arkadaşlarına ayıp olmasın diye kabul etmiş. Harfler kesilmiş, fincan ortaya konmuş ve elele bir masanın etrafında daire olunup cin çağırma olayına girilmiş. Cin gelmiş gelmesine ama bizim kız hala fincanı arkadaşlarının ittiğini düşünüyomuş. Bi ara fincan hızlı hızlı harflere giderek şöyle demiş: içinizde bana inanmayan biri var. Yarın saat 4’te o kişiyle tavla oynamaya geleceğim!” Kızlar feci tırsmıslar ama ev sahibi kız hala dalgasındaymış işin. Saat çok geç olmadığı halde seans hemen bitirilmiş ve kızlar evlerine dağılmış.
Bizimki zaten o tür şeylere hiç inanmadığından cin olayını ertesi sabah unutmuşmuş bile. Öğlene doğru telefon çalmış. Arayan, kızın çok sevdiği, çok iyi anlaştığı teyzesiymiş, bugün içimde bi sıkıntı var, evdeysen bi ara sana uğruycam. Dertleşelim biraz” demiş. Kız da sevinmiş teyzesini görecek diye, hemen gel, ben de seni çok özledim” demiş.

Kız, teyzesini hakikaten dertli ve solgun görmüş. Hoşbeş etmişler ama teyze hala dalgınmış. Kız, teyzecim sen konuştukça daha kötü oldun, istersen başka bişey yapalım” demiş. Teyzesi de o zaman tavla oynayalım. Ne zamandır seninle oynamadık. Kafam dağılır biraz” demiş. Kız tavlayı almaya giderken bi gece önceki olay aklına gelmiş, “Meğer benim teyzem cinmiş” deyip gülümsemiş.

Kızla teyzesi güle oynaya tavla oynarken bi ara teyze tuvalete gitmek için kalkmış. O içerdeyken telefon çalmış. Arayan kızın babasıymış. Adamcağız çok üzgün bi sesle konuşuyomuş: kızım teyzen öğlen bi trafik kazası geçirdi. Durumu çok iyi değildi ama Allahtan ümit kesilmez deyip sana haber vermedik ama az önce teyzeni kaybettik, başımız sağolsun..

fidan

Kayıtlı Kullanıcı
RE: cinLe tavLa oynayan kız

s.a. bu gerçekmi?? sonra ne olmuş peki? a.e.o.

esedturkey07

Kayıtlı Kullanıcı

büyük ihtimalle gerçek,sizinde bildiğiniz gibi cinler her kılığa girebilirler.....
sonrasının bende bilmiyorum ancak;herhangi bir bilgi sahibi olursam sizlerle paylaşırım.....

esedturkey07

Kayıtlı Kullanıcı

şu anda bende başkasından öğrendiğim için tamamıyla gerçektir diyemeyeceğim....
aeo

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

esedturkey07 yazdı:
şu anda bende başkasından öğrendiğim için tamamıyla gerçektir diyemeyeceğim....
aeo
BU KONUYU BİLMEM AMA GEREÇLEŞEN NİCE BÖYLE DURUMLAR VARDIR.EMEĞİNE SAGGGLIK.RABBİM BİZLERİ KORUSUN.

Tayfun_Dokgoz

Kayıtlı Kullanıcı

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER. ŞU FANI DUNYADA KIMIN NE ? NASIL ? OLDUGUNU NERDEN BILEBILIRIZ KI BELKIDE BIZI SINIR EDEN INSANLAR BIZE BU DUNYADA SINAV OLARAKTA GONDERILMIS OLABILIR.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt