Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Çin''de bir üniversitede gerçek bir olay Hikayesi (1 Kullanıcı)

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı
Çin''de bir üniversitede gerçek bir olay Hikayesi
Kızın biri yeni aldığı bisikletiyle okula geliyor ve okulun bahçesindeki bisiklet parkına henüz kilit almadığı için öylece bırakıyor...Derslerin bitiminde eve gitmek için bisikletinin yanına gelince bisikletinin yerinde olmadığı görüyor ve çok sinirleniyor..Ertesi sabah okula geldiğinde bisikletini üzerinde bir notla bir gün önce bıraktığı yerde buluyor ..Üzerindeki notta 'Çok özür dilerim ama bisikletine gerçekten ihtiyacım vardı.Aldıktan iki saat sonra geri getirdim ama sanırım çıkışına yetişemedim,çok üzgünüm,anlayışın içinde teşekkürler'
Kız bu olay üzerine doğruca bir bisikletçiye gidiyor ve beş tane kilit alarak okula dönüyor..Bisikletini iyice kilitleyip beş farklı anahtarla derse giriyor ve olayı arkadaşlarına anlatıyor ..Ders bitiminde beş kilt taktığını anlattığı arkadaşlarıyla beraber bisikletini almaya gittiğinde şok oluyor..Bisikletinin üzerinde on tane kilit ve birde not var..'Eğer ben acil olduğu zaman kullanamayacaksam sen hiç kullanamayacaksın....

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Çin''de bir üniversitede gerçek bir olay Hikayesi

:D:D:D:D:D:D

Nikko

Kayıtlı Kullanıcı

Selâmınaleyküm.

Kız herhalde çoğu genç gibi düşüncesizmiş, yani hayrı bilmeyenlerdenmiş. Benim param olsaydı o bisikletçiden kilit değil, bisiklet alıp koyardım oraya eğer ihtiyacı olanların kullanacağını bilseydim.

berdar

Kayıtlı Kullanıcı

:):):)

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

Nikko yazdı:
Selâmınaleyküm.

Kız herhalde çoğu genç gibi düşüncesizmiş, yani hayrı bilmeyenlerdenmiş. Benim param olsaydı o bisikletçiden kilit değil, bisiklet alıp koyardım oraya eğer ihtiyacı olanların kullanacağını bilseydim.

ve alyküm selam ..haklısınız ..ihtiyacsahiplerini kulanacağını bilsem bende aynını yapardım .allah emanet olun

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

:D:D:D:D

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt