mustafa11
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- www.mobilyaonarim.com
selamün aleyküm şu islami chat aldatmaları kafama çok takıldı kim kimi aldatıyor anlamış değilim diyelimki karşındaki kişi seni aldatıyor peki sen enayimisin neden aldanıyorsun bunlar boş şeyler hepsi şunu bilirim kişinin fikri neyse zikride odur aldanılan kişide aslında aldatmak için oraya girmiştir bir söz vardır ava giden avlanır. ne kadar doğru değilmi kendimden örnek vereyim bende chatde tanıştığım kişiyle konuştuk ve birbirimizi tanıdık ve dost olduk peki biz neden birbirimizi aldatmadık dediğim gibi kişinin fikri neyse zikride odur o aldatmacaları yapan kişilerde onlardır ve sakın demesinki beni aldattı yanlış derim ben çünkü o kişininde niyeti aldatmaktı onun için aldatıldı muhakkak .evet aldatma aldanırsın bunu iyi bilesiniz ve ona göre hareket edin selametle.........ayrıca şunu demek isterim bu işi neden islama alet ediyorsunuz onuda anlamış değilim yani karşınızdaki kişi müslümanım deyince chate giriyorsunuz bakıyorsunuz ki karşınızdaki kişi farklı çıkmış işte o neden çünkü sizde farklı niyetle giriyorsunuzda onun için nasıl iki zıt kutup birbirini iter işte olay bu çünkü giren iki kişide aslında islamı vesile edip giriyor ve sahtekarca oyun oynuyor orda sonra mağlup olan kişi feryadı basıyor vay ben aldatıldım yemezler çocuk bile kanmaz buna çünkü ikisininde düşüncesi aynı tekrardan selametle kalın