Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

chat (1 Kullanıcı)

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
Chat bataklıktır.Bütün kötülüklerin başıdır.Chatten ne dost olur,ne de eş!Zaten insanı yüce Allah'tan uzaklaştırıp gaflete daldıran bişi nasıl gerçek aşk ya da sevgi olablir ki!Sağlıklı bir insan chatte sevgi ,dost aramaz.Zaten bu nette sapığı var,manyağı var afedersiniz ancak gerçekler bunlar.Kızlar ablanız olarak diyorum aman chatten uzak durun.zaten akli basinda erkek chatten asla kendine es aramaz.Saglikli dusunen bir kizda chatte tanistigi bir erkekten kendisine hayir gelmeyecegini bilir.Kizlara sesleniyorum,erkeklerin tek niyeti nette gonul eglendirmektir.Gercek hayattan bulup evlenin,netteki erkeklerden size hayir gelmez.Tek dertleri gonul eglendirmektir.

»

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
slamün alyküm emeğinize yüreğinize sağlık
MEWLAM GAFLET İÇİNDE OLMAKTAN CÜMLEMİZİDE MUHAFAZA ETSİN
SLM WE DDUA İLE

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
vealeykümselam...Allah razi olsun..Allaha emanet ol...
€bru;680899' Alıntı:
Es-Selamün Aleyküm kardeşim yazdıklarına harfiyen katılıyorum

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
vealeykümselam..Sagol.gönlüne saglik..Allah razi olsun..Amin insallah..Allaha emanet ol.selametle...
slamün alyküm emeğinize yüreğinize sağlık
MEWLAM GAFLET İÇİNDE OLMAKTAN CÜMLEMİZİDE MUHAFAZA ETSİN
SLM WE DDUA İLE

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm kardeslerim basligi yanlis yazmisim kusura bakmayin sonradan farkettimm.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt