Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Chat, 21 yıllık evliliği yıktı ! (1 Kullanıcı)

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
MANİSA'da yerel bir gazetenin sahibi olan İsmail Aydoğan, 21 yıl önce evlendiği 2 çocuk annesi eşi Sevda Aydoğan'ın internette ‘chat’leştiği bir erkekle kendisini aldattığını öne sürerek boşanma davası açtı. Aydoğan, eşinden boşanmak için 100 bin YTL isterken, iddiaları reddeden ev kadını Aydoğan dava açıp eşinden 20 bin YTL tazminat istedi.
Birbirlerini severek, 21 yıl önce evlenen İsmail Aydoğan ile Sevda Aydoğan'ın arası 2 iki yıl önce açılmaya başladı. İddiaya göre, Sevda Aydoğan, internette bir erkekle tanışıp ‘caht’leşmeye başladıktan, buluşup gezdi. Bu durumu internet üzerinden iletişim kurmayı sağlayan MSN aracılığıyla bir kadın arkadaşına yazdı. İsmail Aydoğan, aşk içerikli olduğunu belirttiği bu yazışmaları görünce dava açtı. Avukatı aracılığıyla boşanma davası açan Aydoğan, dilekçesinde, şu iddialarda bulundu:
“Eşim beni bir başka erkekle aldatıyor. Bunu öğrenince evi terk edip gitti. Eşim evi terk ederken, ziynet eşyalarını da alıp gitti. Kendisi sabaha kadar MSN'de yazıştığı için, oğlumuzla ilgilenmiyor. Onlara iyi bir gelecek vermek için ABD'de çalıştım. Birikim yaptım. Bunların hepsi eşim ve çocuklarım içindi. Eşim Kıbrıs'Ta okuyan kızımla da ilgilenmiyor. Bankadaki ortak hesabımızda bulunan 50 bin doları benden habersiz çekmiş. Bu evlilik artık yürümez. Aldatan bir kadınla artık birlikte yaşayamam. Boşanmak istiyorum. Bunun için de 75 bini maddi, 25 bini manevi olmak üzere toplam 100 bin YTL tazminat istiyorum. Oğlum S.C.A.'nın velayetinin de bana bırakılmasını talep ediyorum.”
Eşinin iddilarının asılsız olduğunu öne süren Sevda Aydoğan ise “Eşim sürekli yurt dışına gidiyor, asıl o beni aldatıyor. Uzun süre eve gelmiyor. Eşim sürekli beni ve ailemi tehdit ediyor. Evi eşimin zoruyla terk ettim. Ben de boşanmak istiyorum. Boşanmak için de 20 bin YTL tazminat istiyorum” dedi...

VATAN

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
yani karşılıklı suçlamalar.adam yurt dışında kalıyor ailesiyle fazla ilgilenemiyo.kadında chat te yazıştıgı için ailesiyle ilgilenemiyor.yanı ikiside suçlu degil mi?olan gene çocuklara oluyor.yazık biz böyle bir toplum olmamalıydık.ecdadımız bunları bir görse.biz bunlar için mi canımızı ortaya koyduk ve şehid olduk derler.yazık çok yazık.rabbim bizleri böyle rezilliklerden korusun...

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
yani karşılıklı suçlamalar.adam yurt dışında kalıyor ailesiyle fazla ilgilenemiyo.kadında chat te yazıştıgı için ailesiyle ilgilenemiyor.yanı ikiside suçlu degil mi?olan gene çocuklara oluyor.yazık biz böyle bir toplum olmamalıydık.ecdadımız bunları bir görse.biz bunlar için mi canımızı ortaya koyduk ve şehid olduk derler.yazık çok yazık.rabbim bizleri böyle rezilliklerden korusun...

Ya kardeşim birde meselenin o boyutu var.
sebep ilgisizlik+iletişim eksikliği gibi göründü bana. Değerli yorumlarından ddolayı Allah razı olsun. Gözlerine sağlık...

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
evet evlilik en çok bu yüzden yıpranır diye düşünüyorum.yaniuzaklık zaman ve mekan farklılıgı.bunlar hep önemli unsurlar.eşler arasındaki sogukluk zamanla güvensizligide tetikliyor bence.inş bizlerin yuvaları bu tarz tarsışma ve yanlışlardan uzak olur.

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
evet evlilik en çok bu yüzden yıpranır diye düşünüyorum.yaniuzaklık zaman ve mekan farklılıgı.bunlar hep önemli unsurlar.eşler arasındaki sogukluk zamanla güvensizligide tetikliyor bence.inş bizlerin yuvaları bu tarz tarsışma ve yanlışlardan uzak olur.

Amin kardeşim, değerli yorumun için Rabbim senden razı olsun..
Allaha emanet ol...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt