Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

cezaevindeki eşim ve caresiliğim (1 Kullanıcı)

layla41

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim biliyosunuz eşim işlemdiği bir suç yüzüden içerde iftira mağduru 75gündür eşim içerde ancak dün savcıyla konuştumeğer avukat tutulmasa 2seneyi bulacağını söyledi avukat tutma gücümde yok bir tane ayraladık am aoda biraz para isityo neolur ban eşime oğlum adua edinde allahım bize bir kapı acsın yoksa oğlumla ortada kalıcam

orumceq

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH sabır versin duacınızım kardeş. Maalesef adalet topal işliyor ülkemizde
Elimden ancak dua etmek geliyor hakkınızda hayırlısı olsun

dolunayhilal

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Daralan Kullunu Hiç Biz Zaman Darda Koymaz Tevekkülle Bekle Yardim Eli Sana Uzanaçak Bi Iznillah

A

Arzu_76

selamün aleyküm kardeşim

Rabbim yardımcınız olsun inşallah tüm inanların ve sizin
elimizde keşke sizin için bir şeyler gelsede yapsak bir isteğiniz varsa dua anlamında elimden geleni uapöaya çalışırım.

Allaha emanet olun

layla41

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim eşin için neolur du a edin sizler yalavarıyorum çok dardayım

layla41

Kayıtlı Kullanıcı
kardşelr ban ayrd edin caresiliğimi duyun

ayaz22

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili ablacım

sevgili ablacım

yüce rabbimizin isimlerinden bazılarını buraya yazacağım inşallah bunlar sizin sıkıntınıza vesile olurlar Allah yardımcınız olsun

haksızlığa uğrayan bir kişi 33 defa YA ADL diye okur ve yüzüne sürerse uğradığı haksılıktan kurtulur.

haksızlığa uğrayan kimse ezanlar okunurken ezanlar bitene kadar YA MÜNTEKİM diye okursa karşılaştığı haksızlık biter.

kim zor duruma düşmüşse YA SABUR ismi celileyi 99 kez okursa içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulacaktır.

ahmet emin islamoğlu adlı bir yazarın kitabından aldım bunları inşallah en kısa sürede dertleriniz biter

layla41

Kayıtlı Kullanıcı
sağol kardeşlerim napcağımı bilmiyorum evim kira oğlum rahatsız birde avukat sıkıntım çıktı sabır diliyorum du aediyorum çok dardayım

layla41

Kayıtlı Kullanıcı
sağol kardşelerim dualınızı esirgemeyin benden:A

nilgun

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Yar Ve Yardimciniz Olsun. Benim Eşimde Cezaevinde Mal Beyanindan Dolayi 10 Gün Yatacak. O Bile Bana 10 Yil Gibi. Rabbim Kimseyi Kimsesiz Birakmasin. Allah Tez Zamanda Eşine Kavuştursun çocuğunun Yüzüne Baksin. Ama Sürekli Eşim Için Diye Form Açiyorsun. Maddi Durumunuz Anladiğim Kadariyla çok Iyi Değil. çocuğuna Bakacak Birini Bulup çaliş Ve Ona Destek Ol Bence. Avukatlar özel Veya Baronun Hiç Farketmiyor. Sen Tutmasan Bile Avukati Olmayanlara Baro Kendi Veriyor Avukati. Ve Ona Zorda Olduğunu Anlat Yardim Etmesini Için Ricadda Bulun. Dava Sonucuna Avukat Değil Hakim Karar Verir. özel Avukat Olunca Daha Erken çikacak Diye Bişey Yok. özel Olmazsa Eşin Nedn Dolayi Yatiyor Anlatmak Istermisin Merak Ettim. A.e.o Ona Siğin, Her An Onu An.

layla41

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim eşime arkadaşı iftira attı oyüzden ben savcıyla görüştüm savcı baro avukatıyla dava çok uzar dedi ayrıca çalışmak bende istiyom eşim varkende
çalışıyodum ama onun desteğiyle çünkü o varken kreş parsınıda verbiliyoduk burada maşlar çok az ve kreş parsı adra nerdeyse siz düşünün birde suçsuz yatması zoruma gidiyo burad evet eşim için dualr açıyorum bunda kötü bişyemi var acaba aro aeo:A

layla41

Kayıtlı Kullanıcı
banada dua edin lütfen oğlumla bana eşime dularınızda yer açın:A:A:A:A

nilgun

Kayıtlı Kullanıcı
Tabiki Dua Açmanda Kötü Birşey Yok. Onu Kastetmedim Ama Ayni Konuya 1 Den Fazla Açmişsin O Dikkatimi çekti Sadece. Allah Yardimcin Olsun Ne Deyim çaresizliğin Ne Demek Olduğunu Bende çok Iyi Bilirim. Bende Senin Durumundayim çünkü. Dualarim Seninle. A.e.o.

salih cingöz

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum verahmetullahi veberekatuhu ablacım durumunuza gerçekten çok üzüldüm.her yarattığı canlının rızkınıda veren rabbim yar ve yardımcınız olsun.dualarım sizinle inşallah en kısa zamanda kurtulur eşiniz.

layla41

Kayıtlı Kullanıcı
sağol kardeşim allah binkere razıolsun sizlerden allahım kimseyi darda eşsiz bırkamsın çok zormuş ...:A

layla41

Kayıtlı Kullanıcı
dualarınız ve düşünceleriniz bekliyorum kardeşlerim aeo:A

orumceq

Kayıtlı Kullanıcı
Layla ALLAH tan umduunu kesme.Eşin çıkacaksa avukatsızda çıkar yeterki inancınızı sağlam tutun.Bende bu tür bi durum yasadım ALLAH kimseye vermesin çok zordur bilirim hep dua edicem kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt