Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cevdet_71 ve Cennet Yolcusu kardesime.... (1 Kullanıcı)

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah; sizi burada bekliyoruz kardeslerim insaAllah gelirsinirsiniz insaAllah iyisinizdir cagrima cevap verirseniz sevinirim.Rabbim'e emanet olun.Baki selam ve dua ile kalin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim Allah razı olsun sizlerden Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.Bizler burdayız kardeşlerim Rabbim bizleri dinden imandan Kur'an ayırmasın bizleri darda sıkıntıda bırakmasın bütün kötülüklerden kazlardan balalrdan ani ölümlerden kötü art niyetli insanların şerlerinden kötülüklerinden şerlerinden bizleri koruyup gelmeden bizleri esirgesin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hayırlı gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin inşallah hayatımızdaki çıkmazlardan sıkıntılardan olumsuzluklardan bizleri kurtarıp selametimize çıkarmak yaşamımıza hayırlıısyla bir düzen bir yön vermek oengellerin olumsuzları hayırsızları Rabbim olumluya hayırlıya çevirmek nasip etsin kendi rızasıyla inşallah Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun..

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah; sizi burada bekliyoruz kardeslerim insaAllah gelirsinirsiniz insaAllah iyisinizdir cagrima cevap verirseniz sevinirim.Rabbim'e emanet olun.Baki selam ve dua ile kalin.
ALEYNA VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM RABBİM RAZI OLSUN BİRAZ KENARA ÇEKİLMEK İSTEDİK KENDİMİZCE SEBEPLERİMİZ VARDI O YÜZDEN SİTEDEN UZAKLAŞTIK DAVETİNİZE İCABET SÜNNETTİR DEDİK İCABET ETTİK RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN:gulegule

Kaan Erdem

Yönetici
hoş geldin kardeşim.selam ve dua ile kalın selametle....:H

ALEYNA VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM RABBİM RAZI OLSUN BİRAZ KENARA ÇEKİLMEK İSTEDİK KENDİMİZCE SEBEPLERİMİZ VARDI O YÜZDEN SİTEDEN UZAKLAŞTIK DAVETİNİZE İCABET SÜNNETTİR DEDİK İCABET ETTİK RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN:gulegule

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

ve aleyküm selam kardeşim davetiniz icin cok teşekkür ederim biraz işim vardı napalım işte iş güc sizde davet etmişiniz bizde geldik inşallah buradayız zaten hep buralarda idik rabbime emanet olun selam ve dua ile

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı

Hosgeldiniz cennet yolcusu kardesim. davetime icabet ettiginiz için Rabbim (c.c.) razi olsun.Baki selam ve dua ile kalin. :H

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam kardeşim davetiniz icin cok teşekkür ederim biraz işim vardı napalım işte iş güc sizde davet etmişiniz bizde geldik inşallah buradayız zaten hep buralarda idik rabbime emanet olun selam ve dua ile

Rabbim (c.c.) razi olsun abi geldiginiz için :) insallah herzaman sizleri burada görürüz.Baki selam ve dua ile kalin insaAllah.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Cevdet_71 ve cennet _yolcusu

Cevdet_71 ve cennet _yolcusu

Selamün Aleyküm
Bir yere gitmek yok bizler bi aileyiz burda ne güzel kavga, gürültü, mutlu ve mesut olarak burdayız selametle:H

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm kardesim..hosgeldiniz..Allah razi olsun..

Aciz Yürek

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum gönlümün gülü canim senin açmis oldugun bu forumu tevafuk gördüm..sen bir zamanlar kardeslerimizi çagirmissin bende seni çagiriyorum :A gel insallah ben seni burada görmüyorum üzülüyorum :A ben bu siteye girince sen aklima geliyorsun ben girmem sen gelene kadar artik.Allah'a emanet olun.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum gönlümün gülü canim senin açmis oldugun bu forumu tevafuk gördüm..sen bir zamanlar kardeslerimizi çagirmissin bende seni çagiriyorum :A gel insallah ben seni burada görmüyorum üzülüyorum :A ben bu siteye girince sen aklima geliyorsun ben girmem sen gelene kadar artik.Allah'a emanet olun.

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM EVET O BİZLERİN COK SEVDİĞİMİZ BİR KARDEŞİMİZDİ AMA ARAMIZDAN AYRILDI AMA İNŞALLAH TEKRAR GELİR VE BEN BUNA UĞRAŞIYORUM CÜNKÜ O BİZLERİ TEKRAR GETİRMİŞTİ ŞİMDİ SIRA BİZDE VE SİZDE BURADA KALINKİ BERABER UĞRAŞALIM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt