Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cevaplarinizi esirgemeyin (1 Kullanıcı)

mehmet123000

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar ben bir günah işledim ve dedimki allahım ben bunu bir daha yaparsam bana cennet yüzü gösterme dedim içten ve yaptım şimdi ben cennete gidemeyecekmiyim

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Cevaplarinizi esirgemeyin

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM.RABBİMİN MERHAMETİ VE RAHMETİ GENİŞTİR SONSUZDUR.TÖVBEYİDE ANCAK O GÜNAHI BİR DAHA İŞLEMEMEK ŞARTIYLA KABUL EDER.SEN ŞİMDİ BENCE TEKRAR İÇTEN VE BU SEFER GERÇEKTEN YAPTIĞIN BU İKİ HATAYA TÖVBE ET.RABBİM BAĞIŞLASIN.

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

mehmet123000 yazdı:
arkadaşlar ben bir günah işledim ve dedimki allahım ben bunu bir daha yaparsam bana cennet yüzü gösterme dedim içten ve yaptım şimdi ben cennete gidemeyecekmiyim
rabbim affetsin inşallah kardeşim tövbe edin inşallah,bizde dua edelim size

Erkan

Yönetici
Web Sitesi
www.islamiyet.gen.tr

Cündeb radıyallahu anh anlatıyor: 'Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki: 'Bir adam: 'Vallahi Allah falancayı mağfiret etmiyecek!' diye kesip attı. Allah Teâla Hazretleri de: 'Falancaya mağfiret etmiyeceğim hususunda yemin eden de kim? Ben ona mağfiret ettim, senin amelini de iptal ettim!' buyurdu. Müslim, Birr 137, (2621).

ALLAH c.c. hazretlerinin tevbe kapısı sonuna kadar açıktır. Tevbe edip, bir daha o işi yapmamak insanın iman'ınıda kuvvetlendirir. Bu dünyada yaptıklarımızın muhasebesini yapalım.
Daima tevbe istiğfar getirmemiz gerekir. Affın sahibi ALLAH, O isterse Affeder, istemezse Affetmez..

Yaşantımızda samimiyetimizi ön plana çıkaralım işlediğimiz bir günah sonucu pişmanlık duyalım. O günahı bir daha yapmaktan kacınalım.

Ya Rabbi! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz tüm günahları bağışla!
Bizleri yolundan ayırma, Bizler şüphe yok ki Günahkarız, Bizleri şaşırtma Ya Rabbi!
Nefsimizin bizi yönetmesine izin verme! Bizi senin yolunda daima sabıt kıl! Nefsimizi ISLAH Eyle!
Bizleri sana Layık KUL! Habibine Layık Ümmet Eyle!

Amin.

Es selamun aleyküm

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

ALEYKÜMSELAM;

RUH GÖNÜL BAHÇESİNİN EN LEZZETLİ MEYVESİ OLAN MUHABBETİN YAKICI MUTLULUĞU İLE TUTUŞUNCA VİCDAN KAVRULMAYA BAŞLAR, İŞTE O ZAMAN İNSAN MANAYI ANLAR VE YAVAŞ YAVAŞ SEVGİ GÖZYAŞLARI DÖKMEYE BAŞLAR. TAM O ESNADA VEFALI BİR DOSTUNDAN, VEFA İLE YOĞRULMUŞ BİR DUA, KULAĞINA FISILDANIR VE İNSAN KENDİNİ CENNET YAMAÇLARINDA DOLAŞIYOR SANAR. BU KARANLIK RUHU, AYDINLATMAK VE UHREVİ DİYARLARDA DOLAŞTIRMAK İSTİYORSAN HER AN DUA ET::... DUALARINIZDA UNUTMAYIN İNŞALLAH

SELAMÜNALEYKÜM;

edaalican

Kayıtlı Kullanıcı

Yaşantımızda samimiyetimizi ön plana çıkaralım işlediğimiz bir günah sonucu pişmanlık duyalım. O günahı bir daha yapmaktan kacınalım.

Hanse

Kayıtlı Kullanıcı

s.a kardeşim Allah inş günahınızı affeder bence tövbeyi bollaştırınız ve unutmayınız ki müslüman umutsuz olmaz ve umud edin tövbenizin kabulune Allah a emanet olun hayırlı akşamlar

omerislam

Kayıtlı Kullanıcı

insanlar her zaman hatalar yapabilirler sen istemiyerek yanlış bir yemin etmişsin bunun telafisi var çünkü Allah bağışlayıcıdır affedicidir yaptığın yemini,n kefareti ya 3 gün oroç tutacan ya 10 kişiyi yedirecen veyahut 10kişiye fitre verecen yada bir köle azat edecen bukadar Allah emanet olB)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt