Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cep Telefonunuz İçin Bluetooth Hoparlör (1 Kullanıcı)

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Verbatim'in yeni, şirin ve küçük boyutlu stereo Bluetooth Audio Cube'u, Bluetooth kablosuz teknolojisi destekli herhangi bir cihazdan müzik akışı almanızı sağlıyor.

Verbatim Bluetooth Audio Cube, küçük ve hafif olmasına rağmen oldukça kuvvetli müzik yayması ile ilgi çekiyor. Küp şeklinde olan ve 70 mm büyüklüğünde ebadıyla fark yaratan bu ürün her türlü ortamda rahatlıkla kullanılabiliyor. Bu ürün istenildiğinde ceket cebinde de taşınabiliyor.

Verbatim Bluetooth Audio Cube'un küçük boyutları sayesinde her türlü ortama rahatlıkla uyum sağlayabiliyor.

Bluetooth cihazına bağlanıldığında 8 metreye kadar bir etki alanına sahip olan bu ürün, hoparlör üzerindeki düğmeleri sayesinde kontrol edilebiliyor. Verbatim Bluetooth Audio Cube istenildiğinde stereo hoparlör olarak kullanmak mümkün. Üzerinde bulunan stereo ses çıkışını ses kaynağına bağlamanız yeterli.

Bluetooth Audio Cube maksimum 3 Watt çıkış gücüne sahip. Bu ürün 20kHz 20Hz frekans aralığında dört adet AA pil ile çalışır.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt