selamun aleyküm paylaşım için sağolun doğru söze ne denir
bu ramazan teravih namazında birinin teli çalıyodu gümbür gümbür vallahi tüm dikkat dağılıyo insan okuduğu sureyi şaşırıyo o yüzden özellikle camilerde dikkat etmek lazım
Allah'a emanet olun...
doğru söylüyo ama hocanın konusmasına gülmemek elde değil hem güldüm hem dinledim saolun emeğinize sağlik
Slm mavci bu tur sohbetlerin oldugu site varmi bana soylermisin arastirdim ama bulamadim hic
Allah razı olsun.metin balkanlıoğlu hocaefendinin sohbetlerini de dinlemeyi çok severim.
bizim sitede de var sohbetler ve hocalar.
selamün aleyküm
Bende dinledim Cübbeli hocadan o zaman çok gülmüştüm hatta basında da bu konuyu dalga konusu yapmışlardı.
Değinmek istediği konuları bizler anlıyoruz ama anlamak istemeyen insanlar alay konusu yaptılar.
Müzik dinimizde haram değildir.Ama olmadık yerde dinlemek ancak toplumsal bir ayıp olarak değerlendirilebilir.
selamun aleykum arkadaşlar bence hepsini hoşgörü ile karşılamak lazım olabilir insanlık halidir unutabilir dalmış olabilir hoşgörü ile karşılamak daha güzeldir selam ve dua ile
ya abıLer abLaLar anLamadıqım nokta su soru cEP teL muzıqı caızmı ama yorumLar namazda teL caLma uzerıne acıkLık getırır mısınız? vesseLm...
ben tıkladım ama her hangi bir sayfa açılmadı neyse hayırlısı olsun eminim güzel yürekli bir kardeşimden güzel bir paylaşımdı selametle kalın..
bende açamadım yaaa genede allah razı olsun..