desertrose
Kayıtlı Kullanıcı
RE: CENNETTEN YER ALIN!!!
HAKLISIN KARDEŞİM ÖPMEKLE DOYAMAZ İNSAN VE YER
MELEKLER ONLAR YA İNSANLARIN EN SAF HALLERİ BENCE..B)B)
HAKLISIN KARDEŞİM ÖPMEKLE DOYAMAZ İNSAN VE YER
derya_gulu yazdı:
S.a. zaten çocuklar cennet kokuyor öpmeden nasıl duralımki paylaşımın için Allahc.c. razı olsun
mavi22 yazdı:
s.a
ya kardeşim oralarda bana göre iş var mı?sigortadan yuva ya geçiş yapmak istiyorum. resimden olmuyorda gerçeğini mıncıklamam lazım.neyse zeytingözlüm iyileşsinde onun hakkından gelirim.rabbim inşallah işinde istediğin noktaya gelmeni nasip eder.
nur_en_nur yazdı:
sa mübarekleri öyle güzel yaratmışki rabbim öpmemek elde değil ellerinize sağlık kardeşim bunu daha önce duymamıştım hayır ve dua ile ALLAH(cc) emanet olunuz...
ÜZÜLÜRLER ELBETTE..YAKINIMDA ÇOCUK YOK AMA GÖRÜNCE ÖPÜCÜĞE BOĞACAM
Tugbis yazdı:
Bunu bende once duymamistim Allah razi olsun. Ben duygularimi pek disa vuramiyorum ve genelde icten severim cocuklarida oyle... Cabaliyorum bazen rahatlikla sevebiliyorum cok azda olsa bile cabaliyorum istee....
HAYIRLI GUNLER, DUALARDA BULUSMAK UZERE..
RECEB-I KAMER yazdı:
ÜZÜLÜRLER ELBETTE..YAKINIMDA ÇOCUK YOK AMA GÖRÜNCE ÖPÜCÜĞE BOĞACAMALLAH(c.c.)RAZI OLSUN..
desertrose yazdı:
Tugbis yazdı:
Bunu bende once duymamistim Allah razi olsun. Ben duygularimi pek disa vuramiyorum ve genelde icten severim cocuklarida oyle... Cabaliyorum bazen rahatlikla sevebiliyorum cok azda olsa bile cabaliyorum istee....
HAYIRLI GUNLER, DUALARDA BULUSMAK UZERE..
Allah c.c. cümlemizden razı olsun kardeşim..
İnşaAllah çabanda galip gelirsinde doya doya rahat rahat seversin
SelametleB)B)