Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cennette neler var? (1 Kullanıcı)

lekula

Kayıtlı Kullanıcı
Cennette neler var? yani benim bu dünyada en sevdiğim şey içmek... yanlış anlaşılmasın içmekten kastım başta soda, kola, limonata falan acaba bunlar orada da zihnimizde olacak mı? Orada da istesek içebilecekmiyiz? merak ettim :a21:

Reyhani_konyevi

Kayıtlı Kullanıcı
Cennette helal olan herşeyi isteyebilirsiniz kardeş merak etmeyin siz cennet için çalışın inşaallah :)

lekula

Kayıtlı Kullanıcı
Cennette helal olan herşeyi isteyebilirsiniz kardeş merak etmeyin siz cennet için çalışın inşaallah :)

Hocam küfretmediğimiz, kul hakkı yemediğimiz, Allah'ın emirlerine uyduğumuz yada uymaya çalıştığımız sürece er yada geç cennete gireceğiz inşaalah.. şuan oruçlu olduğum için içecekten başka birşey düşünemiyorum :a21:

Reyhani_konyevi

Kayıtlı Kullanıcı
Allahu zülcelal iman edip salih amel yapan gençleri çok sever ne mutlu sana kardeşim :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt