Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cennetim Olur Musun ? (2 Kullanıcı)

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzel...
Şiddetle dinlemenizi tavsiye ediyorum.:a26:
Cennetim Olur Musun..?

Elini tutsam, dünyanın öbür ucuna benimle birlikte gelir misin? bekle desem, dünyanın bir ucunda beni bekler misin?

Denizimde fırtınalar çıktığında limanım olur musun? karanlık bastırdığında deniz fenerim, hava açınca yıldızlarım olur musun; bulutlar göğü kapladığında pusulam olur musun?

Mihengim, turnusol kağıdım yüreğimin suyu bulandıkça onu durultacak iksirim olur musun?

Kapılar kapandığında kapım, yollar aşındığı vakit yolum, saklanmak istediğim de duvarım olur musun? özgürlüğüm ve mapusanemolur musun?

Üşürsem evim olur musun? yorganım, ana kucağım? çölümde vaha olur musun? vahamda hurma ağacım?

Dağın tavşanı, çölün ceylanı, gecenin hayalleri bağrına bastığı gibi beni bağrına basar mısın? şak şak yarılsa bile gökten umudunu kesmeyen kıraç tarlalar gibi umut bağlar mısın bana? gitmek istersem kanatlarım olur musun? kalmak istersem ayağımda prangam?

Hurilerim olur musun? soğanda sarımsakta gözüm yok, tih çölü sürgününde gözüm yok. ateş almaya gidersem, kırk vakit sonra dönsem de aynı yerde beni bekler misin?
Kavmim beni terk ederse ve ben kavmimden kaçarsam, bir kez arkana bakmadan arkamdan gelir misin?

Ot bitmeyen bir vadide yalnızca Allah (c.c)'a emanet edilip gidersem, sen de sende beni kınamaksızın O'na güvenir ve sa'y eder misin?

Ümidimi kaybettiğim anda ümidim, neş'emi kaybettiğim zamanda da coşkum, kalbim işgale uğrarsa rehberim olur musun?

Arkadaşım, yoldaşım, sırdaşım, huzûrum, sürûrum, nûrum, zînetim, nîmetim, cennetim olur musun?

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Paylaşımın için teşekkürler. Allah razı olsun. Çok güzel bir paylaşımdı.

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
cok güzeldi tesekkurler
selametle insaALLAH

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
bir tanede benden hadi izleyelim;

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
Ah abi evet şehadetgülü ben
Unuttum bi an nick değiştiğimi:)
tamam simdi oldu degerli kardesim,
bende diyorum bu yazilanlar bana tanidik geliyor diye
evet dedigin gibi bende surekli olmak istiyorum sitemizde ama eskisi gibi cevrimiçi fazla görünmek istemiyorum...

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
tamam simdi oldu degerli kardesim,
bende diyorum bu yazilanlar bana tanidik geliyor diye
evet dedigin gibi bende surekli olmak istiyorum sitemizde ama eskisi gibi cevrimiçi fazla görünmek istemiyorum...

Hayırdır abi neden?
Sonra foruma girince okuyacak konu bulamıyorum abi.

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
nedenini bende bilmiyorum ama bazilarinin paylasimlari maalesef beni siteden soguttu öyle diyelim:a24:

ikinci cümlen beni cok zorladi:a36:, Estagfirullah kardesim takip edebildigim kadariyla çok güzel paylasimlarda bulunan kardeslerimiz var:a35:

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşım, yoldaşım, sırdaşım, huzûrum, sürûrum, nûrum, zînetim, nîmetim, cennetim olur musun?

Bu sözler özetliyor herşeyi :)

gurbette abi kısa ömrümüzün farkına vardık .

ALLAH razı olsun cümlemizden.

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
nedenini bende bilmiyorum ama bazilarinin paylasimlari maalesef beni siteden soguttu öyle diyelim:a24:

ikinci cümlen beni cok zorladi:a36:, Estagfirullah kardesim takip edebildigim kadariyla çok güzel paylasimlarda bulunan kardeslerimiz var:a35:

Abi inşaALLAH o bazıları içinde ben yokumdur. Paylaşımları da merak ettim.:)

Abi aslında tam demek istediğim;
Forum da herkesin yeri, paylaşımları ayrı tabi. Ama Sizde paylaşımlarını sevdiğim, güvenerek okuduğum bir abimsiniz.
Eskiden forum da daha çok paylaşıım oluyordu yada şimdi bana mı öyle geliyor bilmiyorum.

ibra

Kayıtlı Kullanıcı

Forum da herkesin yeri, paylaşımları ayrı tabi. Ama Sizde paylaşımlarını sevdiğim, güvenerek okuduğum bir abimsiniz.
Eskiden forum da daha çok paylaşıım oluyordu yada şimdi bana mı öyle geliyor bilmiyorum.

eskiden çok konu açılıyordu :) herkez çok açıyordu sende çok açıyordun bende başkasıda :)

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı

Bu sözler özetliyor herşeyi :)

gurbette abi kısa ömrümüzün farkına vardık .

ALLAH razı olsun cümlemizden.

insaALLAH degerli kardesim farkina varip yasayanlardan oluruz..

hayir hayir kardesim siz tabiki yoksunuz
paylasimlari merak etmene gerek yok mesela bir örnek adamlar birbirlerine olmadik hakaretler ediyorlar yada agiza alinmayacak sözler söylüyorlar bir iki dakika sonra bos ver unut gitsin ben öyle bisey söylemedim gibi bahaneler... bir de üstüne ayeti kerimeler hadisi serifler ve büyuklerimizin sözlerini paylasiyorlar insan ister istemez az önce söylediklerine bak simdikilerine bak diyor yani bir tezatlik olusuyr bu ÿuzden ve daha birçok sebepten ben ve benim gibi bir cok kardesimiz siteden sogumustur aslinda karsisindakilere karsi çok mahirane sözler kullanip kendilerini tertemiz zannedenler önce kendileri aynaya baksinlar...
ha bu demek degildirki sitede hiç mi iyi, faydali yararli paylasimlar yok kesinlikle var ve bizlerde faydalaniyoruz Allah Teala böyle samimi ve dürüst paylasimlarda bulunan kardeslerimizin yar ve yardimcisi olsun. amin
fazla uzatmak istemiyorum
selametle

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
insaALLAH degerli kardesim farkina varip yasayanlardan oluruz..

hayir hayir kardesim siz tabiki yoksunuz
paylasimlari merak etmene gerek yok mesela bir örnek adamlar birbirlerine olmadik hakaretler ediyorlar yada agiza alinmayacak sözler söylüyorlar bir iki dakika sonra bos ver unut gitsin ben öyle bisey söylemedim gibi bahaneler... bir de üstüne ayeti kerimeler hadisi serifler ve büyuklerimizin sözlerini paylasiyorlar insan ister istemez az önce söylediklerine bak simdikilerine bak diyor yani bir tezatlik olusuyr bu ÿuzden ve daha birçok sebepten ben ve benim gibi bir cok kardesimiz siteden sogumustur aslinda karsisindakilere karsi çok mahirane sözler kullanip kendilerini tertemiz zannedenler önce kendileri aynaya baksinlar...
ha bu demek degildirki sitede hiç mi iyi, faydali yararli paylasimlar yok kesinlikle var ve bizlerde faydalaniyoruz Allah Teala böyle samimi ve dürüst paylasimlarda bulunan kardeslerimizin yar ve yardimcisi olsun. amin
fazla uzatmak istemiyorum
selametle

Hımm...
Anladım abi.
:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt