Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cenneti nasıl hayal ediyorsunuz ? (1 Kullanıcı)

tekdinIslam

Yasaklı Kullanıcı
Cennet dediğimde aklınıza ne geliyor ? Nasıl hayal ediyorsunuz ?

Çok merak ediyorum kafamda hep cenneti düşünüyorum tabiki bizim ne aklımız nede fikrimiz yeter cenneti anlamaya ama sizin hayalinizdeki Cennet nasıl merak ediyorum ?

özgürlü_zamanlar

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim hayal edecek acaba düşünce temizliği var mı bizde ki bu güzelliği düşünebilelim. Ama her daim şu var ki bazen yaylalara çıkarız Trabzon da o kadar güzeldir ki. Yeşilliğin doğanın suyuyla ve ağaçların sevdasıyla yoğrulduğu bir güzellik. Bunlara bakında düşünürüm ki bunu yaratan Allah c.c. güzelliği kim bilir nasıl. Düşünemediğim bu güzellik gösterir ki bana cennet onun eseri ve oradaki güzellikleri düşünmek benim hayal dünyamın sınırları dışında kalıyor. Allah c.c. bizleri cennetine emin eylesin inşallah. Amin.

tekdinIslam

Yasaklı Kullanıcı
Kardeşim hayal edecek acaba düşünce temizliği var mı bizde ki bu güzelliği düşünebilelim. Ama her daim şu var ki bazen yaylalara çıkarız Trabzon da o kadar güzeldir ki. Yeşilliğin doğanın suyuyla ve ağaçların sevdasıyla yoğrulduğu bir güzellik. Bunlara bakında düşünürüm ki bunu yaratan Allah c.c. güzelliği kim bilir nasıl. Düşünemediğim bu güzellik gösterir ki bana cennet onun eseri ve oradaki güzellikleri düşünmek benim hayal dünyamın sınırları dışında kalıyor. Allah c.c. bizleri cennetine emin eylesin inşallah. Amin.

Çok doğru söyledin kardeşim inşaAllah Allah(c.c) hepimize nasip eder..

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
İnşallah. :)

Ben hayal etmeye çalışıyorum da, aklıma o kadar çok şey geliyor ki... :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt