Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cennet Yolcusu 'na (1 Kullanıcı)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
[/CENTER]

ALEYKÜM SELAM DEĞERLİ NİHAL KARDEŞİM BAŞLIĞI GÖRÜNCE ÇOK ŞAŞIRDIM HAYIRDIR İNŞALLAH DİYEREK AÇTIM RABBİM RAZI OLSUN SİZDEN EBEDEN İNŞALLAH HAMD OLSUN BU HALİMİZE SİZ NASILSINIZ ARADA BAZEN GİRİYORUM HAKKINIZI HELAL EDİN İNŞALLAH TEŞEKKÜR EDERİM HEDİYENİZ İÇİNDE RABBİM RAZI OLSUN ÇOK TEŞEKKÜRLER RABBİME EMANETSİNİZ BUDA BİZ ACİZDEN SİZ DEĞERLİ KARDEŞİME

UNUTULMAMIŞIZ SİZİN TARAFINIZDAN HİÇ BİR ÜYEYİ UNUTMADIĞINIZ GİBİ BİZİDE UNUTMADINIZ GÖNLÜ GÜZEL KARDEŞİM

selamünaleyküm...ALLAH c.c. sizden de razı olsun...bende teşekkür ederim...aslında konuyu açmakla iyimi yaptım bilmiyorum...sizi merak ettiğim için böyle bir yola başvurmak zorunda kaldım...helal olsun siz hakkınızı helal edin..... RABBİME çok şükür bende iyiyim...siz (ler) gibi değerli kardeş(leri)mi unutmak çok zor benim için...

umarım diğer üyeler tarafındanda unutulmamıştırsınız...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm...ALLAH c.c. sizden de razı olsun...bende teşekkür ederim...aslında konuyu açmakla iyimi yaptım bilmiyorum...sizi merak ettiğim için böyle bir yola başvurmak zorunda kaldım...helal olsun siz hakkınızı helal edin..... RABBİME çok şükür bende iyiyim...siz (ler) gibi değerli kardeş(leri)mi unutmak çok zor benim için...

umarım diğer üyeler tarafındanda unutulmamıştırsınız...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...
ALEYKÜM SELAM NİHAL KARDEŞİM AMİN NEDEN BU ŞEKİLDE DÜŞÜNDÜNÜZ BİLMİYORUM AMA SİZİN UNUTMAMANIZA SEVİNDİM TEREDDÜTLE BAKTIM İLK ÖNCE BAŞLIĞI GÖRÜNCE AMA SONRADAN GÖNLÜ GÜZEL KARDEŞİMİZİN BİZİ ARAMASINA ÇOK SEVİNDİK RABBİM DAİMİ YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN DUA EDENİZ ÇOK OLSUN İNŞALLAH BENİM NE HAKKIM VAR YOKTUR VARSADA HELAL OLSUN SİZDE EN YÜCE OLAN RABBİME EMANETSİNİZ:)

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
abla seni kimse unutmaz seni çok seviyoruz
ALLAHA emanet ol
bana dua et
nihal kardeş bu forumu açtığın içöin
ALLAH R.O

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
abla seni kimse unutmaz seni çok seviyoruz
ALLAHA emanet ol
bana dua et
nihal kardeş bu forumu açtığın içöin
ALLAH R.O
selamün aleyküm ekrem kardeşim rabbim razı olsun hatırlanmakta güzel kardeşim sağ olun rabbime emanet olun nihalkardeşimdende rabbim daimi razı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt