Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cenab-ı ÖMER'i Sevenlere Müjde! (1 Kullanıcı)

_Ubeydullah_

Kayıtlı Kullanıcı
Din padişahı Halife Hz. Ömer (r.a) Allah (azze ve celle) katındaki kıymeti bilmek istemez misiniz? O halde buyrun sonsuzluk Nebisini dinleyiniz. Varlık Nuru'nun muazzez sahabi Ebu Hureyye (r.a) rivayet ediyor :

__Kıyamet günü islam dini mahşer yerine çok güzek süretde ve süslenmiş olarak gelir. Aziz ve celil ola Allah onu biliyorken , ''sen kimsin?'' diye sorar. İslam dini :

__Ya Rabbi , ben İslamım der.

Cenab-ı Hak buyurur :

__Bunu cennete götürün!

İslam dini der ki :

__Ey alemlerin Rabbi olan Allah! Beni aziz tutup ikram edenlere ikram etmeyince , bana yardım edenlere yardım etmeyince ve bana yer veren kimselere köşk vermeyince Cennete girmem!

__Seni aziz tutan , sana yardım eden kimseleri getir!

Bu ilahi hitap üzerine İslam dini , halkın safları arasna girer , gezer ve Hz. Ömer'in elinden tutar. Yüksek sesle nida eder :

__Ya Rabbi! Bu herkesin beni sürdüğü zaman , bana yer veren, beni kabul eden , herkesin beni red ettiği zaman , bana yardım eden ve beni aziz tutan kimsedir.

Cenab-ı Hak buyurur :

__Onu Cennete götür!

Mukaddes islam dini , safların arasında dolaşır i Hz. Ömer'i sevenleri bulup Hz. Ömer ile beraber Cennete götürür...

Yine Alemlerin Fahri buyuruyorlar (s.a.v) :

__Hak , Ömer'in Lisaı ve Kalbi üzere indi...

Esselamu aleyküm ve rahmetullah...

malik80

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH (CC) razi olsun.

ALLAH (CC) razi olsun.

Selamün Aleyküm,
Peyamberimiz(SAV) Sevdigi bir üstün sahabeyi ,Dostunu,adalet timsalini
Bize bu yönüylede paylastiginiz icin sagolun.
A . E .O
:T

_Ubeydullah_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm,
Peyamberimiz(SAV) Sevdigi bir üstün sahabeyi ,Dostunu,adalet timsalini
Bize bu yönüylede paylastiginiz icin sagolun.
A . E .O
:T

Esselamu aleyküm ve rahmetullah.
Estağfirullah.Sizlerde sağolun..
Önce kendinize sonra Rahman'a emanet olun.
Hoş ve mesud kalın.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt