Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

cemaldurra abiniz bir süre izin istiyor, verir misiniz? (1 Kullanıcı)

cemaldurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm,

İşlerimin en fazla yavaşladığı dönem olan Ramazan ayını fırsat bilerek büyüklerimizi ziyaret etmek ve belki biraz da dinlenebilmek ayrıca üniversite hayatına adım atacak olan biricik kızımın kaydını da yaptırabilmek için bir süreliğine kardeşlerimden izin talep ediyorum...

Ailem gibi gördüğüm sevgili dostlarımdan uzun süre ayrı kalamayacağımı bildiğimden gittiğim yerlerde de fırsat buldukça sitemize bir göz atabilmeyi umuyorum...

Eğer izin talebimi uygun görürseniz şimdilik hakkınızı helal edin, benden yana da helal olsun... En kısa sürede tekrar bir arada olabilmek dileğiyle...

Allah'a emanet olun...

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam abimiz
Hakkımız varsa helal olsun...
Hayırlı bir ramazan diliyorum...kardeşimizinde üniversite hayatı hayırlı olsun inşaallah..
Abimiz işlerinizi tez bitirn :) sizi tekrar aramızda görmek o güzel bilgilerinizden faydalanmak istiyoruz..
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin...güzel bir tatil olsun inşaallah..
Allaha emanet olun
selam ve dua ile...

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
A.S.abi izin vermek hadime değil sadece hayırlı yolculuklar dileyebilirim...
ve hayırlı Ramazanlar..Siz büyüklerimiz sadece dualarınızı eksik etmeyin
Kızınızada yeni öğrenim hayatında başarılar diliyorum...Allah hayırlı eylesin..
bende yeni üye sayılırım ama bu sitede..Bu site bana huzur veriyor
Burası kısa sürede hayırların yaşandığı ve paylaşıldığı çok güzel bir aile oldu benim içinde...
Benim hakkı yoktur ama varsada Helal olsun...
selametle kalın..
Dualarda buluşmak dileğiyle...
Allah'a emanet olun...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
aleykum selam degerli abimiz .. : )
hayırlı yolculuklar dilerim .. şimdiden ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun ..
kardeşimize başarılar ,inşaALLAH hayırlı bir okul hayatı olur ve hayırlı bir gelecegi...

Rabbimize emanet olsun sizde .. : )
abi hakkımız yoktur varsa helal olsun .. sizde helal edininiz ..

selam ve dua ile hayırlı ve bereketli günler dilerim.

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam sinan abi
bana kalsa izin vermem:a21:
ama diş sorunlarımızla ve başka konularımızla çok uğraştırdık seni o yüzden dinlenmen hakkın abicim:)
hayırlı yolculuklar, Rabbim yardımcınız olsun
ALLAHa emanet ol...selam ve dua ile...

mir_erhan

Moderator
ve aleyküm selam ve rahmetüllahi ve berekatüh..

bizim abimiz hocamızdan ricamız olacak bizi fazla yalnız bırakmayın inşallah.
siz hakkınızı helal edin.bizden yana helal olsun varsa hakkımız.
Rabbimiz yolunuzu açık eylesin kardeşimizin de yeni öğrenim hayatını hayırlı ve başarılı kılsın inşallah.
güzel dualarınızda bizleri unutmamanız dileğiyle.

alemleri yaratan yöneten hükmeden RAHMAN a Bakıp gözeten Basir ve MÜHEYMİN olan RABBİMİZE emanet olun.

selam ve dua ile

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam değerli abimiz,

Ramazanınız şimdiden hayırlı olsun inşallah.
Tatiliniz ve ziyaretlerinizin keyifli geçmesi, kardeşimizin hayırlı bir öğrenim hayatı yaşamasını temenni ederim.
Hak varsa helaldir, selametle gidin selametle gelin inşallah.

cemaldurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm,

Ve aleykümselam abimiz
Hakkımız varsa helal olsun...
Hayırlı bir ramazan diliyorum...kardeşimizinde üniversite hayatı hayırlı olsun inşaallah..
Abimiz işlerinizi tez bitirn :) sizi tekrar aramızda görmek o güzel bilgilerinizden faydalanmak istiyoruz..
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin...güzel bir tatil olsun inşaallah..
Allaha emanet olun
selam ve dua ile...

Allah razı olsun, güzel dualarınız ve iyi dilekleriniz dönüş için sabırsızlandırıyor beni...

Mübarek Ramazan-ı Şerif'i en güzel şekilde ihya etmeniz dileğiyle Allah'a emanet olun...

A.S.abi izin vermek hadime değil sadece hayırlı yolculuklar dileyebilirim...
ve hayırlı Ramazanlar..Siz büyüklerimiz sadece dualarınızı eksik etmeyin
Kızınızada yeni öğrenim hayatında başarılar diliyorum...Allah hayırlı eylesin..
bende yeni üye sayılırım ama bu sitede..Bu site bana huzur veriyor
Burası kısa sürede hayırların yaşandığı ve paylaşıldığı çok güzel bir aile oldu benim içinde...
Benim hakkı yoktur ama varsada Helal olsun...
selametle kalın..
Dualarda buluşmak dileğiyle...
Allah'a emanet olun...

Sizin de Ramazan-ı Şerifinizin hayırlı geçmesini diliyorum... Sitemizde eski üye yeni üye diye bir niteleme olmadığını sadece Allah için sevgi ve kardeşlik anlayışı olduğunu hepimiz biliyoruz... Sitemiz evimizdir, üyeler ise ancak kardeşimiz... Cennette de kardeşlerimle olabilme dileğiyle Allah'a emanet olun...

cemaldurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm,

aleykum selam degerli abimiz .. : )
hayırlı yolculuklar dilerim .. şimdiden ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun ..
kardeşimize başarılar ,inşaALLAH hayırlı bir okul hayatı olur ve hayırlı bir gelecegi...

Rabbimize emanet olsun sizde .. : )
abi hakkımız yoktur varsa helal olsun .. sizde helal edininiz ..

selam ve dua ile hayırlı ve bereketli günler dilerim.

Allah razı olsun aminenur kardeşim, sizin de Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun...
Allah, kızımla beraber tüm ümmet-i Muhammed'in evlatlarına hayırlı bir gelecek nasip etsin inşaallah, dualarınız benim için gerçekten çok değerli ve önemli...
Tekrar tekrar hakkımız helal olsun, Allah'a emanet olunuz...

ve aleyküm selam abi
hayırlı yolculuklar
selametle

Allah razı olsun şehadetgülü kardeşim, Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun ve Allah hakkıyla idrak edebimek nasip etsin, inşaallah... Allah'a emanet olun...

cemaldurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm,

aleyküm selam sinan abi
bana kalsa izin vermem:a21:
ama diş sorunlarımızla ve başka konularımızla çok uğraştırdık seni o yüzden dinlenmen hakkın abicim:)
hayırlı yolculuklar, Rabbim yardımcınız olsun
ALLAHa emanet ol...selam ve dua ile...

Allah razı olsun kardeşim, emin olun sizler gibi değerli kardeşlerimin olduğu yerden bana kalsa bir gün bile ayrılmam ama, büyüklerimizin elini öpmek, dünya tatlısı biricik kızımın kayıt işlemlerinde yanında olmak benim için ayrı bir önem taşıyor... Hayırlı duaların için Allah razı olsun, Ramazan-ı Şerifin mübarek olsun, Allah'a emanet ol...

ve aleyküm selam ve rahmetüllahi ve berekatüh..

bizim abimiz hocamızdan ricamız olacak bizi fazla yalnız bırakmayın inşallah.
siz hakkınızı helal edin.bizden yana helal olsun varsa hakkımız.
Rabbimiz yolunuzu açık eylesin kardeşimizin de yeni öğrenim hayatını hayırlı ve başarılı kılsın inşallah.
güzel dualarınızda bizleri unutmamanız dileğiyle.

alemleri yaratan yöneten hükmeden RAHMAN a Bakıp gözeten Basir ve MÜHEYMİN olan RABBİMİZE emanet olun.

selam ve dua ile

Sevgili kardeşim mir_erhan, bu güzel dualarına karşılık verebilmek öyle zor ki...
Allah gönlüne göre versin, gittiğim yerlerde fırsat buldukça size selam vereceğim inşaallah, Ramazan-ı Şerifin mübarek ve bereketli olsun, Allah herzaman iyilerle muhatap kılsın seni inşaallah... Alalh'a emanet ol, canım kardeşim...

Ve aleyküm selam değerli abimiz,

Ramazanınız şimdiden hayırlı olsun inşallah.
Tatiliniz ve ziyaretlerinizin keyifli geçmesi, kardeşimizin hayırlı bir öğrenim hayatı yaşamasını temenni ederim.
Hak varsa helaldir, selametle gidin selametle gelin inşallah.

Allah razı olsun kardeşim, mübarek Ramazan-ı Şerifinizin hayırlara vesile olmasını diliyorum, samimi dualarınız ve halalliğiniz için de Allah razı olsun...
Allah'a emanet olun...

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm cemAl durra ağabey biz geldik siz gidiyorsunuz Allaha emanet olunuz inşallah..
hayırlı ramazanlar diliyoruz...
kızınızında yolunu rabbim hayırlı kılsın zihin açıklığı versin inşaLLAH...

Kaan Erdem

Yönetici
Aleykümselam sayın abimiz;

Hakkımız yoktur ama yinede helal olsun,işlerinizde ALLAH celle celaluh kolaylıklar sağlasın.Hayırlı ve bereketli Ramazanlar dilerim.

Selametle kalınız.

_YUSUF_

Yönetici
Ve Aleykum Selam doktor abi
Varsa helal olsun sizde helal ediniz
Hayırlı bereketli ramazanlar olsun inşaallah
Selametle kalın

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

Selamun Aleyküm,

İşlerimin en fazla yavaşladığı dönem olan Ramazan ayını fırsat bilerek büyüklerimizi ziyaret etmek ve belki biraz da dinlenebilmek ayrıca üniversite hayatına adım atacak olan biricik kızımın kaydını da yaptırabilmek için bir süreliğine kardeşlerimden izin talep ediyorum...

Ailem gibi gördüğüm sevgili dostlarımdan uzun süre ayrı kalamayacağımı bildiğimden gittiğim yerlerde de fırsat buldukça sitemize bir göz atabilmeyi umuyorum...

Eğer izin talebimi uygun görürseniz şimdilik hakkınızı helal edin, benden yana da helal olsun... En kısa sürede tekrar bir arada olabilmek dileğiyle...

Allah'a emanet olun...

Varsa hakkımız helal olsun değerli abimiz...
İzin istemek ne demek lütfen...
İşlerinizde kolaylıklar versin Rabbimiz...
Hayırlı ve güzel bir dinlenme olur inşallah...
Sizleri tekrar aramızda görmeyi Cenabı-ı Hakk dan niyaz ederiz...
Allaha emanet olun...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam abi güle güle git gel sağlıkla inşallah. nereleri görmeyi düşünüyorsunuz? biz de dün geldik istanbuldan çok güzel yerler gezdik hamd olsun.

cemaldurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm,

selamün aleyküm cemAl durra ağabey biz geldik siz gidiyorsunuz Allaha emanet olunuz inşallah..
hayırlı ramazanlar diliyoruz...
kızınızında yolunu rabbim hayırlı kılsın zihin açıklığı versin inşaLLAH...

İçten ve hayırlı dualarınız için Allah razı olsun, Ramazan-ı Şerifiniz'de mübarek olsun... İnşaallah gerektiği gibi idrak edebilmeyi Rabbim nasip eder...
Umarım tatiliniz istediğiniz gibi olmuştur, Rabbim kısmet ederse dönüşte görüşmek üzere, Allah'a emanet olun...

Aleykümselam sayın abimiz;

Hakkımız yoktur ama yinede helal olsun,işlerinizde ALLAH celle celaluh kolaylıklar sağlasın.Hayırlı ve bereketli Ramazanlar dilerim.

Selametle kalınız.

Allah razı olsun sevgili _KAAN_ kardeşim, sitemizdeki gayretleriniz kardeşlik bağlarının güçlenmesinde çok önemli bir yer tutuyor, Allah emeklerinizi zayi etmesin inşaallah... Ramazan-ı Şerif'iniz mübarek olsun, Allah'a emanet olun...

cemaldurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm,

Ve Aleykum Selam doktor abi
Varsa helal olsun sizde helal ediniz
Hayırlı bereketli ramazanlar olsun inşaallah
Selametle kalın

Allah razı olsun _YUSUF_ kardeş, sizin de mübarek Ramazan-ı Şerifiniz hayırlı ve bereketli olsun, hayırlı hizmetlere de vesile olsun inşaallah... Tabii ki varsa hakkımız da helal olsun...
Allah'a emanet olun...

Varsa hakkımız helal olsun değerli abimiz...
İzin istemek ne demek lütfen...
İşlerinizde kolaylıklar versin Rabbimiz...
Hayırlı ve güzel bir dinlenme olur inşallah...
Sizleri tekrar aramızda görmeyi Cenabı-ı Hakk dan niyaz ederiz...
Allaha emanet olun...

Sevgili mavci kardeşim, sitemizin emektarlarından... Allah gönlüne göre versin, gönlü zengin kardeşim... Ramazan-ı Şerifin hakkında hayırlara vesile olması dileğiyle, Allah'a emanet ol...

aleyküm selam abi güle güle git gel sağlıkla inşallah. nereleri görmeyi düşünüyorsunuz? biz de dün geldik istanbuldan çok güzel yerler gezdik hamd olsun.

Aslında Trabzon'dan çıkıp Tokat, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Aksaray, Konya, Ankara, Yalova ve İstanbul'dan tekrar Trabzon düşünüyordum ama maalesef kızımın kayıt işlemleri ve yabancı dil eğitimi alacağından dolayı muafiyet sınavı gibi bazı oyalayıcı işlemler, bu sene yapmak istediğim programa engel oldu... Kısmetse seneye ertelemek zorunda kaldım... Şu anda sadece Yalova ve İstanbul'a gidebileceğiz ve bir kez kayıt, iki kez de sınav için ara ara Ankara yoluna düşeceğiz... Umarım sizin tatiliniz planladığınız gibi olmuştur...
Allah hayırlısını versin inşaallah, Ramazan-ı Şerifiniz'de hayırlı ve bereketli olsun... Allah'a emanet olun...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam inşallah Allah sağlık verir ömür verir seneye gidersiniz. bizim tatilimiz harika geçti hamd olsun önce izmirdeydik sonra istanbulda bir hafta kaldık. o yüzden istanbulda çok güzel yerler var gidilecek. istanbulda planınız var mı gitmeyi düşündüğünüz türbe cami gibi?
siz baya yorulacaksınız Allah yardımcınız olsun. amin inşallah Allah razı olsun selametle kalın.

cemaldurra

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam inşallah Allah sağlık verir ömür verir seneye gidersiniz. bizim tatilimiz harika geçti hamd olsun önce izmirdeydik sonra istanbulda bir hafta kaldık. o yüzden istanbulda çok güzel yerler var gidilecek. istanbulda planınız var mı gitmeyi düşündüğünüz türbe cami gibi?
siz baya yorulacaksınız Allah yardımcınız olsun. amin inşallah Allah razı olsun selametle kalın.

Selamun Aleyküm,

Ben Lise ve yüksek öğrenimimi İstanbul'da yaptım, halen de anacığım ve kardeşlerim İstanbul'da olduğundan her sene giderim İstanbul'a... Büyük oranda biliyorum zaten gidilebilecek yerleri, kendimden ziyade çocuklarımın görmesini arzu ediyorum İstanbul'un mübarek çehresini... Sultanahmet ve Süleymaniye camilerinde birer iftar yapmayı düşünüyorum... Camilerin içinde ve mütevazi bir şekilde... Bakalım yapabilecek miyiz...

Dualarınız için Allah razı olsun, Allah'a emanet olun...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt