Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

çekme Abi Annem Beni Erzurumda Biliyor (1 Kullanıcı)

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
ÇEKME ABİ ANNEM BENİ ERZURUMDA
BİLİYOR...
Cudi Dağı'nda terörist takibine çıkan Mehmetcikler karşılaştıkları Doğan Haber Ajansı muhabirine "Lütfen beni çekmezseniz sevinirim. Çünkü Annem beni Erzurum’da asker sanıyor. Ben buraya kendi isteğiyle gelenlerdenim" dedi.

TÜRK Silahlı Kuvvetleri’ne sınır ötesi operasyon imkanı veren tezkerenin TBMM’de kabul edilmesinin ardından, Kuzey Irak sınırında askeri hareketlilik arttı. Şırnak’ın Cudi ve Kel Mehmet Dağları'nda güvenlik güçlerinin PKK’lı teröristlere yönelik operasyonları sırasında çıkan çatışmada silah sesleri dağların eteğindeki yerleşim birimlerinden duyuluyor. Bölgedeki askeri hareketlilik her geçen gün artarken, askerlerin geçiş güzergahında mayın tarama faaliyetleri frekans karıştırıcı ‘Jammer’ cihazlı araçların kontrolünde gerçekleştiriliyor.

Kuzey Irak sınırında askeri hareketlilik artarak sürüyor. Genelkurmay Başkanlığı’nın ‘Güvenlikli bölge’ ilan ettiği Şırnak, Hakkari ve Siirt’in kırsal kesimlerinde teröristlere yönelik başlatılan ‘sonbahar operasyonu’ tüm hızıyla sürürken, bir yandan da bölgede güvenlik en üst seviyeye çıkarılıp, kontrol noktaları artırıldı. PKK’lı teröristlere yönelik operasyonların en yoğun olarak sürdürüldüğü Gabar, Cudi ve Kel Mehmet Dağlarından bugün silah sesleri yükseldi.

DAĞLARDA ÇATIŞMA SESLERİ
Operasyonun yoğunlaştırıldığı Cudi Dağı’nın Kuzey Irak’ın sıfır noktası ile Kel Mehmet Dağlarında bu sabah güvenlik güçlerinin operasyonunda bir grup PKK’lı teröristle sıcak temas sağlandı. Dağlardan gelen silah sesleri Şırnak’ın Şenoba Beldesi’nin köylerinden rahatça duyuldu. Bölgedeki operasyona Kobra tipi helikopterlerin havadan destek verdiği görüldü. Bu arada sabahın erken saatlerinde yaklaşık 30 kadar askerin yaklaşık 20’şer metre arayla operasyondan döndüğü görüldü. Bestler Dereler bölgesinden operasyondan dönen askerler köye girişlerinde çocuklar tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı.

ANNEM BENİ ERZURUM'DA BİLİYOR
Yaklaşık bir haftadır dağlarda terörist takibinde oldukları öğrenilen askerleri, sırtlarındaki teçhizatıyla, tozlu botlarıyla görevlerini yerine getirmenin mutluluğu gözlerinden okundu. Fotoğrafını çekildiğini gören bir Mehmetçik, gazetecilere, “Lütfen beni çekmezseniz sevinirim. Çünkü Annem beni Erzurum’da asker sanıyor. Ben buraya kendi isteğiyle gelenlerdenim” dedi.

‘JAMMER’Lİ TARAMA
Güvenlik güçleri, Şırnak’ta tüm kesimlerde her sabah karayollarında mayın arama tarama faaliyetinde bulunuyor. Bu sabah bölgeyi didik didik eden güvenlik güçlerinin beraberlerinde frekans karıştırıcı ‘Jammer’ yüklü araçların eşlik ettiği görüldü. Askerler, yolların güvenli olduğunu tespit ettikten sonra birliklerine geri döndü.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Tüylerim Diken Diken Oldu Allh Hepsinin Yardimcisi Olsun

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Yüce Rabbim tüm mehmetçiklerimizi korusun :gulegule

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Tüm Mehmetciklerimi Korusun Inşallah....gecekondu Kardeşim şehitlerimize Hatim Başlattim Katkilarinizi Bekliyorum....allaha Emanet Ol.dua Ile...

hayrunissa86

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardesım kuranı kerımı okumaya yenı başladım ınan bılmıyorum ama ögrenıcem ınsallah cüz konusunda yardımcı olucam cunku sehıtlerımıız için

Kaan Erdem

Yönetici
ÇEKME ABİ ANNEM BENİ ERZURUMDA
BİLİYOR...

ALLAHIM bu kardeşlerimin yar ve yardımcısı olsun..her zaman dualarımızdasın inşaALLAH...evet gerçekten duygulanmamak elde değil..

Rabbim bizleri gözüken gözükmeyen tüm kazalardan,belalardan,tuzaklardan,hayinliklerden,fesat duygulardan koru..kurtar ve muhafaza et ya RABBİM..

bizleri senin yolunda hizmet eden ALLAH dostlarının dualarından eksik etme ya RABBİM..

ALLAH'ım sana yalvarıyor ve sana sığınıyoruz...

Ahir ve akıbetimizi hayreyle! Son nefesimizde kelime-i tevhid söylememizi nasip eyle!

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum, allah sizden razi olsun , bende ayni haberi okumustum çok etkilendim, bu sabahda ayni aci haberlerle güne basladik, butun milletimizin basi sag olsun,ne yazzikki mehmetciklerimiz teröre karsi mucadelesinde sehit olmuslar.
Sehitlerimize allah'tan rahmet, yarali askerlerimizede sifa diliyoruz, Rabbim (cc) bu zor gunlerimizde yar ve yardimcimiz olsun... allah rizasi için birbirimize yardimci olalim.

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
ey mehmetçik sna canım feda olsun.rabbim seni anacığının kucağına selim kovuştursun inşALLAH.rabbim sınır ötesinden görev yapan bütün askerlerimize yardım etsin.sen onları bize bağışla rabbim.

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim.Allah yar ve yardımcıları olsun askerlerimizin.Emeğinize sağlık.Allaha emanet olunB)

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
iste bu evlatların anneleri umumiyetle örtülü sayın yargıçlar bilmem farkındamısınız kaç kez şehit cenazelerinde şahit olduk dimi arkadaşlar?amacımız suni gündem yapmak değil,eşitlik istemek ama işlerine gelmiyor.onların işi şov,kendi işkembeleri ve kuru inatlarıyla kendilerini avuttukları kimseye hiç bir şey vermeyen kuruntularıdır.sütçü imam kurşunu hangi amaçla sıktı acaba?çanakkalede bizi kurtaran neydi acaba?ya sakarya bir milletin direkten döndüğü yer?bu evlatlardı vatanı,topragı,mukadessatı kurtarandı ama bazıları için utanç oldu kılıflarıda allahın emrinden utanmalarıdır.(din allah ile kul arasında bir bağ imiş)tek savunmaları.bu mehmetçik sayesinde uyuyorsunuz nankörlük etmeyin hakkını verin ama sanmayınki böyle gidecek.allah(c.c) öç alandır.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
________selamün aleyküm kardeşim
rabbim askerlerimizi korusun..
hainlere fırsat vermesin inşallah...

“Lütfen beni çekmezseniz sevinirim. Çünkü Annem beni Erzurum’da asker sanıyor. Ben buraya kendi isteğiyle gelenlerdenim” dedi.

ben bu sözü söyleyen kahraman askerlerimize kahramanca bu vatan için öldükleri zaman şehit demiyen zihniyedi anlayamıyorum... buna çok kızıyorum işte...
rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah
emeginize saglık kardeşim
selam ve dua ile___________

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt