Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

CEHENNEMDEN KAÇIN (1 Kullanıcı)

takan

Kayıtlı Kullanıcı
Peygamberimiz ( s.a.v) :
"Cehennemin bir benzerini görmedim! Kendinden hem kaçıyorlar, hem de kaygısız uyuyorlar. Cennet gibisini de görmedim.! Onu hem istiyorlar, hem de uyuyorlar,ibadet yapmıyorlar "
" İki büyük şeyi unutmayın:Cenneti ve cehennemi"dedikten sonra o kadar ağladıki, gözlerinden akan yaşlar sakalının iki yanını ıslattı.Daha sonra şöyle buyurdu:
"Kudret ve iradesiyle yaşadığım Allah'a yemin ederim ki , ahiret hakkında bildiklerimi bilseniz taşraya çıkar, günahlarınızı düşünerek başınıza toprak saçardınız."
Kainat yüzü suyu hürmetine yaratılan Habibullah(sav) cenneti ve cehennemi düşünerek gözyaşı döküyor. Ya bize ne oluyor ki , bu kadar rahat vaziyette duruyoruz..?"Hiç ölmeyecekmişiz gibi "dünyaya çalışıyoruz, ama "hemen ölecekmiş gibi" ahirete çalışmıyoruz.
UNUTMAYALIM Kİ, CENNET UCUZ OLMADIĞI GİBİ CEHENNEM DAHİ LÜZUMSUZ DEĞİLDİR.
GÜCÜMÜZ YETTİĞİ KADAR İBADET YAPARAK CENNETİ İSTEYELİM, HARAM ŞEYLERDEN UZAK DURARAK CEHENNEMDE KAÇALIM.FAKİRLERE MUHTAÇLARA YARDIM ELİ UZATALIM.
ALLAH (C.C) IN RAHMETİ VE SELAMETİ ÜZERİNİZE OLSUN.

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: CEHENNEMDEN KAÇIN

eline saglık kardeşim çok güzel ...selametle...B)B)

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

çok düşündürücüydü. gerçekten bize ne oluyo bana ne oluyor da o zorlu günü unutuyorum.Allah razı olsun

takan

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN. A.E.O

avdan

Kayıtlı Kullanıcı

türkiye laiktir laik kalacak diye allahın bazı yasak ve emirlerini hafife alanlarak dinimize kadar dil uzatan gericiler kucaklamış bir çuval kömür arkadaşımızın msj aksine cehenneme tüm hızıyla koşuyorlar neymiş efenim türbanlıları irticacı diye lanetliyormuş hanımefendinin teki siz istediğiniz kadar bağırın CEHENNEMDE hepinize yetecek yer var

takan

Kayıtlı Kullanıcı

AMİN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt