Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

cehennemden geliyorum! (1 Kullanıcı)

saliha

Kayıtlı Kullanıcı
Bir gün Behlül'ün üstübasi daginik bir haldeydi.Her tarafi toz toprak içindeydi. Onu bu halde gören, uzun bir yolculuktan dönmüs zannederdi. Behlül Dânâ'nin manevi makamlar sahibi bir veli oldugunun farkinda olmayan, onu siradan bir meczup zanneden bazilari, onunla dalga geçmek ve eglenmek kastiyla sordular:

-Ey Behlül! Bu ne hal böyle! Nereden geliyorsun? Behlül'ün cevabi hiç de onlarin bekledikleri türden degildi:

-Cehennemden geliyorum!

Soruyu soranlar kendi kendilerine:"Iste yine deliligi tuttu,böyle cevap olur mu?" diyerek tekrar sordular.

-Peki cehennemde ne isin vardi?

Behlül yine hiç istifini bozmadan ayni tavirla:

-Ates lazim oldu da onun için gitmistim.

-Peki atesi aldin mi bari?

Behlül'ün cevabi müthisti:

-Hayir maalesef atesi alamadim.Cehennnem bekçileri bana: "Sanildigi gibi burada ates bulunmaz, atesi herkes dünyadan kendisi getirir." dediler.

handan06

Kayıtlı Kullanıcı
RE: cehennemden geliyorum!

ALLAH BİZE BU DÜNYADA DA AHİRETTE DE İYİLİK GÜZELLİK VERSİN BİZİ CEHENNEMİN ATEŞİNDEN KORUSUN AMİN

tevbekar

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim cümlemizi cehennem ateşinden korusun... Allah razı olsun ellerinize sağlık

B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)

saliha

Kayıtlı Kullanıcı

amin ecmain

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

ELLERİNİZE SAĞLIK KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUNB)B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt