Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

CEHENNEM AZABI (1 Kullanıcı)

karapece

Kayıtlı Kullanıcı
MANSUR B. AMMAR BÜYÜK BİR EVLİYA İDİ.BİRGÜN KUFE'NİN SOKAKLARINDA,GECE GEÇ SAATLERİNDE İKEN BİR EVDEN SES DUYDU;
-"YA RABBİ!BENİM GÜNAHLARIMI AFF_U MAĞFİRET ET. YA RABBİ BENİM HATALARIMI AFFET SEN BENİ AFFETMEZSEN BENİM HALİM NE OLUR" DİYE BİRİSİ DUA EDİYOR.
MANSUR B. AMMAR SESİN GELDİĞİ PENCEREYE YAKLAŞARAK BİR AYET OKUDU.AYET_İ KERİMEDE ALLAH (C.C);"EY İNSANLAR!KENDİNİZİ ATEŞTEN MUHAFAZA EDİN."BUYURUYOR.BU AYETİ OKUDUĞU ZAMAN BİR GÜRÜLTÜ BİR BAĞIRMA GELDİ VE SONRA SES KESİLDİ.MANSUR B.AMMAR'DA GİTTİ.
SABAH AYNI YERDEN GEÇERKEN BİR KALABALIK GÖRDÜ YAŞLI BİR KADIN AĞLIYORDU KADIN,
_"BİLMİYORUM ALLAH KAHRETSİN Mİ DESEM YOKSA ALLAH RAZIMI OLSUN DESEM KİMDİ O BİLMİYORUM"DİYE SÖYLENİYORDU
YANINA YAKLAŞIP SODU,"NE OLDU?"KADIN,
_"BENİM OĞLUM ZATEN ALLAH'TAN KORKUYORDU KENDİ GÜNAHLARI İÇİN AĞLIYORDU DÜN GECE BİR KİŞİ PENCERENİN ÖNÜNDEN GEÇERKEN AZAP AYETİNİ OKUDU ,OĞLUM BUNU DUYUNCA BİRDEN VEFAT ETTİ."DEDİ
KADININ BU KONUŞMASI KARŞISINDA MANSUR B. AMMAR KENDİNİ SUÇLADI GÜNLERCE BUNUN ÜZÜNTÜSÜNÜ DUYDU...
OLAYIN DEVAMINI MANSUR B.AMMAR ŞÖYLE ANLATIYOR
"BİR GECE RÜYAMDA ONU GÖRDÜM BANA,"ALLAH SENDEN RAZI OLSUN" DEDİ,BENDE;"NİÇİN"DEDİM."SENİN SAYENDE ALLAH BANA GÜZEL MUAMELEDE BULUNDU"DEDİ
"ALLAH_Ü ZÜLCELAL SANA NE ŞEKİLDE MUAMELE ETTİ" DEDİĞİMDE
O DA;"BEDİR VE UHUD ŞEHİTLERİ GİBİ MUAMELE ETTİ."DEDİ
"NEDEN ÖYLE YAPTI" DEDİM
O DA;"BİLMİYOR MUSUN?ONLAR KAFİRLERİN KILICIYLA ŞEHİT OLDULAR BEN ALLAH'IN KILICI LİE ŞEHİT OLDUM.ALLAH2IN KILICIYLA ŞEHİT OLAN ÖBÜRLERİNDEN DAHA EFDALDİR.BEN ALLAH'IN AYETİ İLE ŞEHİT OLDUM"DİYE CEVAP VERDİ...
(SEYDA MUHAMMED KONYEVİ SOHBETLER KİTABI 2.CİLT bu kıssa sekiz cilt olanda var)

BİR DE KARDEŞLERİM sesliturkiyem.com adresine girin ve orda aşağıda soltarafta hit haber var ordan kabir azabını tıklatın ve yazıları okuyun FAKAT KALBİ OLAN GİRMESİN

elzem

Kayıtlı Kullanıcı
RE: CEHENNEM AZABI

ALLAH razı olsun kardeşim

medina

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun ,benim kalbim yok çok şükür ama uyarınız beni korkuttdu kardeşim:) A.e.o

medina

Kayıtlı Kullanıcı

baktım o resimleri görmüştük brda çok ürkütücü:( Allah cümlemizi korusun inş

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun kardeşim Rabbul Alemin bizi kabir ve cehennem azabından muhafaza eylesin

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim razı olsun..:(:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt