Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

çeçenistan şehitleri (1 Kullanıcı)

istikbal

Kayıtlı Kullanıcı
YouTube - Türkiyeli Çeçenistan Å￾ehidleri Kudüs Yolu - Özgür Kudüs'te Buluşalım[/

Selemu alaykum,emeğinize yüreğinize sağlık hayırlı bir paylaşımdı az önce bende başka yerde bu slaytı seyreddim burdada görünce sevindim Allah c.c. sizden razı olsun kardeşim.Onların ve diğer kardeşlerimizin yaptıkları hayırlarını Allahın izniyle hiçbir zaman unutmayacağız.Rabbim onların şehadetlerini kabul eylesin.Rabbim mücahit ve mücahit adayı kardeşlerimizin sayılarını artırsın amin.Rabbime emanet olun.

LUTFI

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm salem kardeşim Rabbim hepimizden razı olsun.
Benim amacım Çeçenistan da yaşanan olayları gündem de tutmak, onları unutmamak ve en azından dualarımızla onların yanında olmaktır. Dualarımızı onlardan eksik etmeyelim ve hergün onları yad edelim Bu duygu ile Allaha emanet olun . Amin.

nercis

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim onlarida cennetine alsin insallah.kalanlara uzun omurler versin.

LUTFI

Kayıtlı Kullanıcı
Şehadetgülü kardeşim rabbim senden de razı olsun.
Selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt