Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

CAY KIMI CAGIRIR (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

CAY KIMI CAGIRIR?

Vakti vardir
Ve can ceker.
Ama berrak ve demli bir caydan daha iyi olan sey, o caya sohbet katan, lezzet katan dostlardir.
Cay da dost da, teselli makaminda bir talihtir.
Yalnizliga huzun tasir cay
Sohbete muhabbet

Hayatin neresinde, ne sekil ve goruntude olursak olalim mesele sudur:
Bir badak demli cayin yaninda ne kiymetimiz var?
Hangi dostun bir bardak demli cayi icin “hasretin adi ve katma degeriyiz?

Vakti vardir
Ve can ceker.
Can cayi bahanre edip dost ister.
Professor istemez, genel mudur hic istemez
Makam mevki
Ve dahi san ve sohret
ve dahi mal ve mulk sahibi istemez
aradigi insandir.
in an sifatinin yaninda , som altina sekilkatmak icin sokusturulmus bakir kadar ehemmiyeti olmayan unvanlari hesaba katmaz.
Ve can insan ceker.
Bir bardak cayin her yudumunu, abi hayata donusturen insan

Bir daha mesele sudur
Canimiz kimi ceker ve kimin cani bizi ceker?
Ve neden?

Hayattan aldigimiz ve hayata kattigimiz can sikintilarinin cogunun sebebi malesef degersiz seylerden ibarettir.
Ne dunyadan cekip giderken bizimle gelirler
Ne sonrasi icin ise yararlar
Ustelik bir bardak demli cayin yaninda bile hep sahibini bes kurus sahiplenmezler.

Su kaynar
ask atesinde
bir tutam cay yapragiyla karismak vuslattir.
Bu sicakliga
Bu buhara ram olur ve yayilir duygular.
Sonra askin rengidir ve demidir gorunen
Ve askin rayihasi

Soyleyin simdi
can kimi ceker ?
kimin cani bizi ceker
bu sire kim bir misra katar gonlunden?
Sohbeti kim demler? B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
RE: CAY KIMI CAGIRIR

selamünaleyküm hayırlı günler :p

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Ahmed_1907 yazdı:
CEVDET-71 yazdı:
hafize yazdı:
selamünaleyküm hayırlı günler :p
A.S. APLACIĞIM ELİNE SAĞLIK ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)
aleyküm selam
selamün aleyküm
bir çay olsada içsek değilmi???
allah razı olsun kar5deşim..B)B)

AHMET CEVDET çaya biraz geç katıldım haftasonu düğünümüz vardı foruma giremedim ama şimdi çayı demlerim içmeye gelin beklerim şekerleriniz birmi;) ikimi olsun:D

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ELAYKÜM ANACIM.GERÇEKTEN BEN SABAHLARI İŞE GELDİĞİMDE İLK İŞİM SİTEYE GİRİYORUM SONRADA ÇAY İSTİYORUM.ASLINDA ÇYIN CANI DOST ÇEKİYOR.;):D

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM İSTEYEN VARSA BUYURSUN ÇAYI PRK SEVMEM AMA KAHVALTIDA ARARIM ÇAY OLMADAN YAPMAM. İŞİN ÖNEMLİ OLAN KISMI DERSANEYE GİDİNCE DERS İÇİN ABİLER KARDEŞLER TUTUNCA İÇMEM DİYEMİYORUM BAMBAŞKA GELİYOR O ÇAYIN TATI İKİNCİ BARDAĞI UTANCIMDAN İSTEYEMİYORUM. DOSTLUĞUN TADI OLSA GEREK. BİDE SİTEYE GİRİNCE O TADI BULUYORUM.:D:D A.E.O SELAMUN ALEYKÜM

çayı unutmuşum

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

M DENIZ yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM İSTEYEN VARSA BUYURSUN ÇAYI PRK SEVMEM AMA KAHVALTIDA ARARIM ÇAY OLMADAN YAPMAM. İŞİN ÖNEMLİ OLAN KISMI DERSANEYE GİDİNCE DERS İÇİN ABİLER KARDEŞLER TUTUNCA İÇMEM DİYEMİYORUM BAMBAŞKA GELİYOR O ÇAYIN TATI İKİNCİ BARDAĞI UTANCIMDAN İSTEYEMİYORUM. DOSTLUĞUN TADI OLSA GEREK. BİDE SİTEYE GİRİNCE O TADI BULUYORUM.:D:D A.E.O SELAMUN ALEYKÜM

çayı unutmuşum

MURAT ÇAYIN YANINA DA SUSAMLI KEBAP ÇOK YAKIŞIR DEMİ SAĞOLASIN :)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
SELAMUN ELAYKÜM ANACIM.GERÇEKTEN BEN SABAHLARI İŞE GELDİĞİMDE İLK İŞİM SİTEYE GİRİYORUM SONRADA ÇAY İSTİYORUM.ASLINDA ÇYIN CANI DOST ÇEKİYOR.;):D

Aleykümselam meftuncum çay yalnız içilmiyor bir arkadaşla bir ahbabınla gelen misafirinle tadı oluyor birde kır gezmesinde çay bahçesinde içemiyorum çok acı geliyor tadını bulamıyorum nedense şöyle bir araya gelsek size çay demlesem muratta simitleri getirse aman aman ne güzel olur :D

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
meftun61 yazdı:

Aleykümselam meftuncum çay yalnız içilmiyor bir arkadaşla bir ahbabınla gelen misafirinle tadı oluyor birde kır gezmesinde çay bahçesinde içemiyorum çok acı geliyor tadını bulamıyorum nedense şöyle bir araya gelsek size çay demlesem muratta simitleri getirse aman aman ne güzel olur :D

OOO VALLA CANIM ÇEKTİ ŞİMDİ HAA.NE GÜZEL OTURUR GÜZEL GÜZEL SOBET EDERDİK.MURAT ABİM HELE SİMİTLER SICAK OLSUN HAA.:D:D

l@l

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. bence çayın tadını veren yanında ki kurabiye, kek ya da börektir :D:D:D yanındakiler bitince o zaman çağırırım dostlarımı :D:D:D emeğine sağlık... şaka bi yana haklısınız. selametle...B)B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

l@l yazdı:
S.A. bence çayın tadını veren yanında ki kurabiye, kek ya da börektir :D:D:D yanındakiler bitince o zaman çağırırım dostlarımı :D:D:D emeğine sağlık... şaka bi yana haklısınız. selametle...B)B)

Aleykümselam amanda aman kekler börekler oldumu hiç dayanamam ama kilolar aldı başını gidiyor hep nedense yedikten sonra başlıyorum rejime selamlar :D:D:D

l@l

Kayıtlı Kullanıcı

B) :D B) kilo problemim yok ama yinede almamak için diyet yapıyorum bende öyle rahat rahat yiyemiyorum selametle.... B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt