gonulturker
Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum saygi deger abilerim ablalarim ve kardeslerim...uzun zamandir siteyi ziyaret edemiyordum... Rabbim bizi buyuk bi sinavdan gecirdi Elhamdülillâh ki bu sinavi sabirla atlattik.....hamileligimin sonlarina dogru gebelik zehirlenmesi yasadim.....tansiyonum baya bi yuksekti yataktan kalkamiyordum, malum gurbet eldeyim annem babam akrabalrim yok yanmda.....8 aylik zorla dogum yapmak zorunda kaldim, bir oglum oldu adi BARAN ABDULLAH erken dogdugu icin kuveze koydular...sonrasinda bebgim zehirlenmis ve baska hasteneye kaldirmislar benm haberim yoktu hicbirseyden bebegimi istiyorum vermiyorlar icim aciyor ama bebegim yok kucagima alamdim oglumu 10 gun boyunca, sonrasinda tekrar tansiyonum yukseldikce yukseldi yogun bakima kaldirildim durum kotuye gitti ve anjuyu yaptilar kalbime ve en son doktor yapacak biseyimz kalmadi tansiyonu duseremiyoruz demis esime ambulansla baska hastaneye kaldrldim...Allah a sukur ki Rabbmin izniyle arkadaslarimn dualri ile sevdiklerim dualariyla ayaga kalktim....biraz zor toparlandim ama cok sukur simdi ben de bebgimde cok iyiyiz...simdi oglum 5 aylik...gurbetlik zor hele ki hastane koselerinde yanlizlik daha da zor....Rabbim bu aciyi kimsye gostermsin...Rabbime ne kadar sukretsem az.....cok sukur cok sukur cok sukur....Aliye kardesim yazini simdi okudum onun icin durumumu yazdim....hakkini helal et eger merakta biraktiysam....Allah a emanet olun...dualarinizi bekliyorum kardeslerim ayakta yarim saatten fazla duramiyorum ve ben daha 21 yasindayim....dualrda bulusmak dilegiyle....Rabbime emantesiniz.....