Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

canm kardeslerim araniza geri dondum (1 Kullanıcı)

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum saygi deger abilerim ablalarim ve kardeslerim...uzun zamandir siteyi ziyaret edemiyordum... Rabbim bizi buyuk bi sinavdan gecirdi Elhamdülillâh ki bu sinavi sabirla atlattik.....hamileligimin sonlarina dogru gebelik zehirlenmesi yasadim.....tansiyonum baya bi yuksekti yataktan kalkamiyordum, malum gurbet eldeyim annem babam akrabalrim yok yanmda.....8 aylik zorla dogum yapmak zorunda kaldim, bir oglum oldu adi BARAN ABDULLAH erken dogdugu icin kuveze koydular...sonrasinda bebgim zehirlenmis ve baska hasteneye kaldirmislar benm haberim yoktu hicbirseyden bebegimi istiyorum vermiyorlar icim aciyor ama bebegim yok kucagima alamdim oglumu 10 gun boyunca, sonrasinda tekrar tansiyonum yukseldikce yukseldi yogun bakima kaldirildim durum kotuye gitti ve anjuyu yaptilar kalbime ve en son doktor yapacak biseyimz kalmadi tansiyonu duseremiyoruz demis esime ambulansla baska hastaneye kaldrldim...Allah a sukur ki Rabbmin izniyle arkadaslarimn dualri ile sevdiklerim dualariyla ayaga kalktim....biraz zor toparlandim ama cok sukur simdi ben de bebgimde cok iyiyiz...simdi oglum 5 aylik...gurbetlik zor hele ki hastane koselerinde yanlizlik daha da zor....Rabbim bu aciyi kimsye gostermsin...Rabbime ne kadar sukretsem az.....cok sukur cok sukur cok sukur....Aliye kardesim yazini simdi okudum onun icin durumumu yazdim....hakkini helal et eger merakta biraktiysam....Allah a emanet olun...dualarinizi bekliyorum kardeslerim ayakta yarim saatten fazla duramiyorum ve ben daha 21 yasindayim....dualrda bulusmak dilegiyle....Rabbime emantesiniz.....

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküme selam ablam.ben eski kullenıcı adı mahsun kulum.canım çok geçmiş olsun.neler yaşamışsın öyle.içim ezildi.Rabbim sana ve evladına hayırlı ömürler versin.çok üzüldüm şimdi.ama iyi olduğunuza sevindim.sende Rabbime emanet ol inşallah.analı babalı büyütün inşallah evladınızı.selam ve dua ile.......hayırlu,nurlu geceler.

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküme selam ablam.ben eski kullenıcı adı mahsun kulum.canım çok geçmiş olsun.neler yaşamışsın öyle.içim ezildi.Rabbim sana ve evladına hayırlı ömürler versin.çok üzüldüm şimdi.ama iyi olduğunuza sevindim.sende Rabbime emanet ol inşallah.analı babalı büyütün inşallah evladınızı.selam ve dua ile.......hayırlu,nurlu geceler.

canm benm nasilsin....Allah razi olsun canm kardesim cok sukur Rabbime cok sukur atlattik buyuk bir sinavdi Rabbm bu taraftaki sinavda yardim etti insallah obur taraftaki sinavda da yardim eder cumlemize amin... hepnizi cok ozledim....oglumun resmi var profilimde....selam ve dua ile..

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
canm benm nasilsin....Allah razi olsun canm kardesim cok sukur Rabbime cok sukur atlattik buyuk bir sinavdi Rabbm bu taraftaki sinavda yardim etti insallah obur taraftaki sinavda da yardim eder cumlemize amin... hepnizi cok ozledim....oglumun resmi var profilimde....selam ve dua ile..
hamd olsun canım iyiyim.evet bir sınavdı.bende çok acılar çektim bu yıl ama hamd olsun atlattım.amin canım inşallah.gördüm oğlunu:a12:Allah bağışlasın.maşallah çok şeker.Rabbim imanlı,hayırlı evlat olmasını nasip etsin.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Ve aleyküm Selam canım kardeşim :(..
Nur-u Secde ablamın haber vermesiyle gördüm bu forumu.. Çok üzüldüm.. Güzel kardeşim, neler yaşamışsınız, sübhanallah.. Birkaç kez konularınıza yazmıştım, çünkü sizi çok merak ettim.. Son mesajlarınızda henüz bebek beklediğinizi yazmıştınız.. Acizane dualarımda da unutmuyordum.. Hamd olsun, şimdi sevindim iyi olduğunuza.. Allah c.c güç ve sabır ihsan eylesin size güzel kardeşim.. Yar ve yardımcınız olsun inşallah..Rahman c.c güzel miniğimizi sizlere bağışlasın, yolundan ayırmasın..Amin.. Güzel kardeşim bir dua forumu açmayı düşündük inşallah.. Dualarımız sizinle..
Rabbimize emanet olunuz..Muhabbetle, sabır ve şifa dualarımla Gönül kardeşim..

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm Selam canım kardeşim :(..
Nur-u Secde ablamın haber vermesiyle gördüm bu forumu.. Çok üzüldüm.. Güzel kardeşim, neler yaşamışsınız, sübhanallah.. Birkaç kez konularınıza yazmıştım, çünkü sizi çok merak ettim.. Son mesajlarınızda henüz bebek beklediğinizi yazmıştınız.. Acizane dualarımda da unutmuyordum.. Hamd olsun, şimdi sevindim iyi olduğunuza.. Allah c.c güç ve sabır ihsan eylesin size güzel kardeşim.. Yar ve yardımcınız olsun inşallah..Rahman c.c güzel miniğimizi sizlere bağışlasın, yolundan ayırmasın..Amin.. Güzel kardeşim bir dua forumu açmayı düşündük inşallah.. Dualarımız sizinle..
Rabbimize emanet olunuz..Muhabbetle, sabır ve şifa dualarımla Gönül kardeşim..

amin canm benim cok sukur zor zamanlari atlattik ..Allah razi olsun Aliyem benm icin mi dua formu acmayi dusundunuz cok duygulandim...Rabbime emanetsin...selam dua ile dualrimdasiniz acizane dua eder dua bklerim...

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı
hamd olsun canım iyiyim.evet bir sınavdı.bende çok acılar çektim bu yıl ama hamd olsun atlattım.amin canım inşallah.gördüm oğlunu:a12:Allah bağışlasın.maşallah çok şeker.Rabbim imanlı,hayırlı evlat olmasını nasip etsin.

cok gecmis olsun canm benm saglik durumun iyidr insallah...cok uzuldum...saol teyzesi oglum sevdiriyor kendini...

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
cok gecmis olsun canm benm saglik durumun iyidr insallah...cok uzuldum...saol teyzesi oglum sevdiriyor kendini...
hamd olsun iyiyim.bende gönülcüm senin haberin yoktur.çünkü siteye girmeyi 1 yıl oldu hemen hemen senin değil mi?kapandım bende çok şükür.Rabbim nasip etti .neyse kardeşim daha çok konuşuruz şimdi aliyemle sana dua formu açıyorum.Allaha emanet ol.kuzumuda öp canım.

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı
hamd olsun iyiyim.bende gönülcüm senin haberin yoktur.çünkü siteye girmeyi 1 yıl oldu hemen hemen senin değil mi?kapandım bende çok şükür.Rabbim nasip etti .neyse kardeşim daha çok konuşuruz şimdi aliyemle sana dua formu açıyorum.Allaha emanet ol.kuzumuda öp canım.

canim benmmmmmmmmmmmmmmm cok sevindim cok sukur sevinctenn gozlerim doldu...ne guzel ne guzel kalpleri eviren ceviren RAABBIM....YUREGINN mubarekliginden dua istiyorum...

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm kıymetli kardeşim.

hoş geldiniz.Mevlam yar ve yardımcınız olsun inşaALLAH.Yazdıklarınızı okurken yüreğimiz derinden kalpten acıdı ve şahsınıza,bebeğinize üzülmüş olduk.

Allah celle celaluh yar ve yardımcınız olsun.Şükür ki yaşadıklarınızda sizi isyana sürükleyecek neden ben,niçin ben,niye gibi vesveseye kapılıp gaflete düşecek durumlar olmamış ve sınavınızın farkındasınız buda sevindirici bir durum ALLAH celle celaluh şuurunuzdan razı olsun.

Adınıza duamızı her vakit yapacağız inşaALLAH.ALLAH celle celaluh izni ile hayırlı ve güzel haberlerinizide bekliyoruz.

Güzel mevlam sizi samimiyet ile yürekten anan,yaşayan dua eden insanlar ile karşılaştırıp dilde bülbül gibi şakıyan kalpte yaşamayanlardan muhafaza eylesin.

selametle kardeşim ALLAH celle celaluhuya emanet olunuz...........

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam hoş geldin canım kardeşim RABBİM CC beterinden muhafaza etsin inşallah bu günlere şükür ALLAH CC evladını sana seni evladına bağışlasın oğlun analı babalı hayırlı bir evlat olsun inşallah buda bir sınavdır hayırlısıyla dualarla ve şükürle tez zamanda atlatırsın inşallah selametle kal YARADANA emanet ol

EFECE

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.efece.tr.cx
çok geçmiş olsun kardeşim ALLAHIM YAVRUNA VE SANA SAGLK SIHHAT VERSİN İNŞAALLAH .hepsi bir sınav inşallah başarılı oluruz :A

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kıymetli kardeşim.

hoş geldiniz.Mevlam yar ve yardımcınız olsun inşaALLAH.Yazdıklarınızı okurken yüreğimiz derinden kalpten acıdı ve şahsınıza,bebeğinize üzülmüş olduk.

Allah celle celaluh yar ve yardımcınız olsun.Şükür ki yaşadıklarınızda sizi isyana sürükleyecek neden ben,niçin ben,niye gibi vesveseye kapılıp gaflete düşecek durumlar olmamış ve sınavınızın farkındasınız buda sevindirici bir durum ALLAH celle celaluh şuurunuzdan razı olsun.

Adınıza duamızı her vakit yapacağız inşaALLAH.ALLAH celle celaluh izni ile hayırlı ve güzel haberlerinizide bekliyoruz.

Güzel mevlam sizi samimiyet ile yürekten anan,yaşayan dua eden insanlar ile karşılaştırıp dilde bülbül gibi şakıyan kalpte yaşamayanlardan muhafaza eylesin.

selametle kardeşim ALLAH celle celaluhuya emanet olunuz...........

hosbulduk saygi deger abicim..Allah razi olsun dualrin icin...cok sukur ki Rabbim sasirtmadi bizi seytann vesvese vermesine izin vermedi...
hakkinizi helal edin fazla siteye giremiyorum...2-3 gunde bir girebiliyorum...ama insallah takip edecgim hep...
Rabbim hepinizden cok defa razi olsun...acizane dua eder dua beklerim...
NE CEHENNEM KORKUM VAR NE CENNET SEVDALISIYIM TEK KORKUM RABBIMIN RIZASINDAN MAHRUM KALMAK...

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam hoş geldin canım kardeşim RABBİM CC beterinden muhafaza etsin inşallah bu günlere şükür ALLAH CC evladını sana seni evladına bağışlasın oğlun analı babalı hayırlı bir evlat olsun inşallah buda bir sınavdır hayırlısıyla dualarla ve şükürle tez zamanda atlatırsın inşallah selametle kal YARADANA emanet ol

hosbulduk saygi deger kardesim...Allah cc razi olsun dualrin icin..amin canm kardesim sende Rabbime emntsin...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt