Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Canlar 1 Dk Bakarmisiniz!!!!!! (1 Kullanıcı)

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
ARKADAŞLAR CUMARTESİ VE PAZAR AÇIKÖĞRETİM ARA SINAVLARI VAR. BUNUN İÇİN SİZ DEĞERLİ ABİLERİM ABLALARIM KARDEŞLERİM VE ARKAAŞLARIMDAN EĞER VARSA SINAV DUASI ZİHİN AÇICI BİR DUA YAZMANIZI RİCA EDİYORUM ÇALIŞTIM AMA BİLİYOSUNUZ YER GÖK DUAYLA ŞİMDİDEN ELLERİNİZE SAĞLIK YAZANDA YAZMAYANDA CANINIZ SAOLSUN SAYGI VE SEVGİLERİMLE ALLAHA EMANET OLUN....

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
Yokmuuu Arkadaşlar Bana Yazan Yokmuuu:((

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Sinav Duasi Zihin Açici Dua Bilmiyorum Duymadimda Açikçasi.bol Bol Ayetel Kürsi Okuyun Bence Gidene Kadar çekin Bi Besmele Başlayin Sinava.inşallah Ii Geçer Siniviniz.allaha Emant Olun.hayirli Cumalar

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Bende Sizin İÇİN öğlen Nazmindan Sonra Okurum Ayetel Kürsi 3defa

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.bende yarın ve pazar günü sınava gireceğim..allah yardımcın olsun...ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN...ALLAHA EMANET OL

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.bende yarın ve pazar günü sınava gireceğim..allah yardımcın olsun...ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN...ALLAHA EMANET OL

selamün aleyküm

Allah sanada zihin açıklığı versin.Dün sana mail attım.önce verdiğin adresin arasına altçizgi koydum iletilmedi diye hata mesajı geldi.sonra tre koydum sadece inşallah gelmiştir bi bakarmısın bana gelmedi msajı gelmedi çünkü.yoksa başkasına mı gönderdim ben o maili

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm

Allah sanada zihin açıklığı versin.Dün sana mail attım.önce verdiğin adresin arasına altçizgi koydum iletilmedi diye hata mesajı geldi.sonra tre koydum sadece inşallah gelmiştir bi bakarmısın bana gelmedi msajı gelmedi çünkü.yoksa başkasına mı gönderdim ben o maili

aleyküm selam sağol canım..inaşallah iyi geçer bende bu açık öğretim derdinden kurtulurum....ALLAHA EMANET OL

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
şimdi tekrar deniycem tamam silebilirsin ben bu adrese gönderdim önemsiz maillere de bak gelmiştir mutlaka

A

Arzu_76

Sayfamın küçük-büyük öğrencileri :)))))))

Rabbim zihin açıklığı versin inşallah, Rabbim hayırla başarmanızı nasip etsin inşallah.

Benım bacımda sınava girecek ona da rabbim zihin açıklığı versin inşallah

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm seleny ve tüm sınava girecek kardeşlerim... Allah Yardımcınız Olsun Allah Zihin açıklığı versin inşallah Sınavlarınız iyi geçer başarılı sonuçlar alırsınız ... Allah'a emanet olun selametle ....

NOT : Benimde açıköğretim sınavlarım var :) 2 senedir 3.üncü sınıfı geçemedim :D

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Sinav Duasi Zihin Açici Dua Bilmiyorum Duymadimda Açikçasi.bol Bol Ayetel Kürsi Okuyun Bence Gidene Kadar çekin Bi Besmele Başlayin Sinava.inşallah Ii Geçer Siniviniz.allaha Emant Olun.hayirli Cumalar

saolasın Allah razı olsun sağlıcakla ve dualarla kal

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm seleny ve tüm sınava girecek kardeşlerim... Allah Yardımcınız Olsun Allah Zihin açıklığı versin inşallah Sınavlarınız iyi geçer başarılı sonuçlar alırsınız ... Allah'a emanet olun selametle ....

NOT : Benimde açıköğretim sınavlarım var :) 2 senedir 3.üncü sınıfı geçemedim :D

saolasın Allah razı olsun sağlıcakla ve dualarla kal inşallah sende geçersin başarılar

demed

Kayıtlı Kullanıcı
zihin açıcı dua

zihin açıcı dua

sa kardeşim duayı gönderiyorum inşallah faydalı olur ..............
bismilllahirrahmanirrahim ferdün hayyun kayyum hakemun adlun kuddusun iyyake nabudu ve iyyake nestain inna fetahna leke fethan mübina......:a35::a35::a12::a04: allah yardimcin olsun allaha emanet ol....

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı bende aldım duayı okuycam inş finallerimde.Allaha emanet ol.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt