Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

canım kardeşim senaya............. (1 Kullanıcı)

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm benim en çok sevdiğim arkadaşım sena.

senacım seni çok seviyorum.sen benim tek dindar arkadaşımsın.çok arkadaşım var ama hiç biri senin yerini tutamaz.bayramın mübarek olsun canım kardeşim.insan sevdiğiyle beraber cennette olurmuş.ben seni çok seviyorum sende beni çok seviyosun.inşallah beraber cennette oluruz.sena ünüversiteyi okumak için burda zor okuruz ya biraz ikimiz beraber irana gidelimmi.beraber okuruz.orda doktor yada başka bişey oluruz.ama bbaş örtümüze karışmazlar.türkiyeye gelince bizi baş örtüyle işe almazlarsa bizde özel yer açarız.hem parasız olanlarada muane ederiz.çok güzel oluruz.işte gerçek dost böyle olur.annem babam izin verdi sende annenden babandan izin al.orda okuyalım.canım kardeşim seni çok seviyorum.

SEN BENİM DİN KARDEŞİMSİN OLMAYA DA DEVAM EDİCEN.

İMZAM ŞUDUR:
KİM ALLAHI UNUTURSA ALLAHTA ONU UNUTUR.:a12::a12::a12:

S

sena95

selamün aleyküm benim en çok sevdiğim arkadaşım sena.

senacım seni çok seviyorum.sen benim tek dindar arkadaşımsın.çok arkadaşım var ama hiç biri senin yerini tutamaz.bayramın mübarek olsun canım kardeşim.insan sevdiğiyle beraber cennette olurmuş.ben seni çok seviyorum sende beni çok seviyosun.inşallah beraber cennette oluruz.sena ünüversiteyi okumak için burda zor okuruz ya biraz ikimiz beraber irana gidelimmi.beraber okuruz.orda doktor yada başka bişey oluruz.ama bbaş örtümüze karışmazlar.türkiyeye gelince bizi baş örtüyle işe almazlarsa bizde özel yer açarız.hem parasız olanlarada muane ederiz.çok güzel oluruz.işte gerçek dost böyle olur.annem babam izin verdi sende annenden babandan izin al.orda okuyalım.canım kardeşim seni çok seviyorum.

SEN BENİM DİN KARDEŞİMSİN OLMAYA DA DEVAM EDİCEN.

İMZAM ŞUDUR:
KİM ALLAHI UNUTURSA ALLAHTA ONU UNUTUR.:a12::a12::a12:

aleyküm selam canım kardeşim

senin böyle bir konu açmana o kadar mutlu oldum ki anlatamam.
seninle hep bir arada olmayı isterim ama bu imkansız canım,ayrıca BAŞÖRTÜYE DUYDUĞUN SAYGIYADA ÇOK SEVİNDİM
umarım bu saygı
ve ikimiz arasındaki ilişki hep böyle devam eder canım
seni sevdiğimi sakın aklından çıkarma canım olurmu:A

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
sena imkansız yoktur.müslüman umutsuz olmaz.allahatna ümit kesilmez.inşallah beraber oluruz.yani sen irana gelmiyormusun:Aselam ve dua ile kal.bende tek giderim napim.seni çok seviyom.allaha emanet ol.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt