Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Canım babam geliyor!! (1 Kullanıcı)

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
yagmurkardelen_baba10001.jpg

YAŞASIN YAŞASIN BU GÜN AKŞAM

BABAM GELİYOR.

BU SEFER DAHA ÇOK ÖZLEDİM ONU

BU GÜN ÇOK SEVİNÇLİYİM ONUN İÇİN.

KİM GELİYOR KİM GELİYOR!!!!!!!!!!!!!!!!!

TABİKİ BABAM GELİYORRRRRRRRRR

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
bunu okurken babamsız yaşagım zaman aklıma geldi ne zordu o zamanlar yılda 1 gelirdi yanımıza biz kayseride o ise istanbul da çalışırdı sadece bayramda gelirdi. akşam 1 saat kalırdı gelmesine benle ablam beklerdik pencereden babam geliyo diye o sevinç çok güzeldi. sonra bizde taşındık onunla yaşamaya başladık ilk zamanlar çok çekinirdik yanında oturmazdık uzak kalırdık kardeşlerimle çunku bız hiç babayla buyumedik. 1 yıl sonra kayseriye gittik babaannemizi görmeye babam ben ve ablamı orda bıraktı 1 ay boyunca çok özledigimiz için hep annemi özledim vardı dilimde fotoraflara bakarken birden babamın fotorafını gördüm ay babamı ne kadar özledim dedim aslında şimdi özlemiştim, aslında alışmısız küçükken o özlem degilmiş babamla yaşadıktan sonra onu özledigimi onu ne kadar sevdimi anladım....

Babam her zaman kocamandı gözümde buyuktu tek bizim degil kocaman ailenın kocaman babasıydı çünkü dedem yoktu o kardeşlerinide omzunun altına aldı bizlerle beraber halada öyleyiz...

Baba senı çokkkk SEVİYORUM.....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt