Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Canim Anneme (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Ağlarım usul usul

Seni uğurlarken son yolculuğa,

Ağlarım gidişine.

Karanlık bir AĞUSTOS gecesinde,

Zamansız çekip gittin

Zmansız kapandı güzel gözlerin..

Söyle üşüdünmü?

Bir avuç toprak örtünce üstünü

Bir demet çiçekle ağlarım başında

Sen misin bu cansız yatan,

İnanmam…

Ağlarım usul, usul

Seni uğurlarken son yolculuğa

Ölümsüz resimlerde,

Sanki bir şeyler söylüyorsun hala,

Nasıl inanırım

Dünyamı altüst eden yokluğuna

Bir demet çiçekle ağlarım başında

Sen misin bu cansız yatan?

İnanmam…

UYAN NE OLUR UYAN!...ANNEM

O kadar çok şey var ki, yarım kalan

Yorulmuş olamazsın yaşamaktan

Çekip al beni;

Bu zor karanlıktan

Hani zaman çare derler ya; YALAN!.. :A:A:A

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm hayırlı sabahlar

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
cok cok duygulandım
ne olur anne uyan uyan
son kez öpüp koklayım seni uyan
canım benım yureğım benım uyan
var mı bu dunyada senden bana daha yakın olan uyan
yavrum de kızım de uyan

allaha emanet olun
selam ve dua ıle

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm Hafize Hanımefendiciğim. Güzel yüreğinize sağlık.
Şu an ne yazacağımı bilmiyorum ama kendi anneliğinizde bulun annenizi -ki bunu en güzel şekilde muhakkak yapıyorsunuz biliyorum.-

Zaman ne kadar üstünü örtsede unutturamaz bilirim...

Hayırlı günleriniz olsun Hanımefendiciğim..
selam ve dua ile...

anayüregi

Kayıtlı Kullanıcı
Degerli Kardesim eline yüregine saglik, buna yürek dayanirmi yaaa?
Hepimizim zamani gelecek, allahu ekber, sükür Allaha......
saygilarimla, dualarimla, selamlarimla hayirli günler................... Allaha emanet olun......!

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm hayırlı sabahlar

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm Hafize Hanımefendiciğim. Güzel yüreğinize sağlık.
Şu an ne yazacağımı bilmiyorum ama kendi anneliğinizde bulun annenizi -ki bunu en güzel şekilde muhakkak yapıyorsunuz biliyorum.-

Zaman ne kadar üstünü örtsede unutturamaz bilirim...

Hayırlı günleriniz olsun Hanımefendiciğim..
selam ve dua ile...

ALEYKÜMSELAM IM MÜSLİM İNANKİ GÜN GEÇTİKÇE İÇİM DAHA ÇOK SIZLIYOR AMA YAPACAK BİR ŞEY YOK DUA ETMEKTEN BAŞKA EVET DEDİĞİN GİBİ KENDİ ÇOCUKLARIMDA ARIYORUM ONLAR BANA SARILDIKÇA BEN ANNEME SARILAMIYORUM DİYE YANIYORUM KABRİNE GİDİP AĞLAYIP AĞLAYIP GELİYORUM ŞU AN BİLE AĞLAYARAK YAZIYORUM :A

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
ALEYKÜMSELAM IM MÜSLİM İNANKİ GÜN GEÇTİKÇE İÇİM DAHA ÇOK SIZLIYOR AMA YAPACAK BİR ŞEY YOK DUA ETMEKTEN BAŞKA EVET DEDİĞİN GİBİ KENDİ ÇOCUKLARIMDA ARIYORUM ONLAR BANA SARILDIKÇA BEN ANNEME SARILAMIYORUM DİYE YANIYORUM KABRİNE GİDİP AĞLAYIP AĞLAYIP GELİYORUM ŞU AN BİLE AĞLAYARAK YAZIYORUM :A

Hafize Hanımefendiciğim. Lütfen ağlamayın diyemeyeceğim. Ama kendinizi fazla yıpratmayınız lütfen. şu an ne yazsam ağlayacağınızı biliyorum. ALLAHım gözlerinizden akan inciler adedince sizleri Ahirette güldürsün inşaallah...

Hayırlı günleriniz olsun.:gulegule

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Degerli Kardesim eline yüregine saglik, buna yürek dayanirmi yaaa?
Hepimizim zamani gelecek, allahu ekber, sükür Allaha......
saygilarimla, dualarimla, selamlarimla hayirli günler................... Allaha emanet olun......!

HEPİMİZİN GİDECEĞİ YER ORASI ALLAHIM HAYIRLA GİTMEMİZİ SEVDİKLERİMİZLE BULUŞTURMAYI NASİP ETSİN İNŞ SELAM VE DUA İLE :A

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Hafize Hanımefendiciğim. Lütfen ağlamayın diyemeyeceğim. Ama kendinizi fazla yıpratmayınız lütfen. şu an ne yazsam ağlayacağınızı biliyorum. ALLAHım gözlerinizden akan inciler adedince sizleri Ahirette güldürsün inşaallah...

Hayırlı günleriniz olsun.:gulegule

AMİN HEPİMİZİ HEP BERABER GÜLDÜRSÜN ORADA BULUŞMAYI NASİP ETSİN İNŞ SELAMETLE :A

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
Hani zaman çare derler ya; YALAN!..
selamun aleyküm hafize annem.hiç unutulmuyo dimi?zaman geçtikçe acı hafiflemiyo sadece şekil değiştiriyo.buram buram bi özlem büyüyo içinde.zamanın en küçük biriminde bile aklından çıkmıyo hiç,sanki herşeyin bir yanı eksik...işte böyle böyle geçiyo zaman.3 gün sonra tam 8 yıl dolucak annem gideli.ama sanki daha biraz önce gibi.saatlerce anlatsada insan bitmez o içde yaşanan.ne diyelim rabbim rahmet eylesin ve orda karşılaştırsın bizleri analarımızla inşallah.selamete rabbimize emanetsin hafize annecim

nevin2007

Kayıtlı Kullanıcı
hafize kardeşim ellerine saglık çok duygusal bir şiirdi.ALLAH annelerimize rahmet eylesin.onları nur içinde yatırsın .mekanları CENNET olsun ihşaalah.şiirinde bana çok uygunda benimde annem bir ağustos akşamı bizleri gözü yaşlı bırakıp gitti, hasreti gittikçe bir çıg gibi büyüyor.şiirini hem okudum hem agladım.ALLAH razı olsun kardeşim.bütün ANNELERİN ellerini öpüyorum.onlara saglıklı uzun ömürler diliyorum.A.E.O.

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
hafize kardeşim ellerine saglık çok duygusal bir şiirdi.ALLAH annelerimize rahmet eylesin.onları nur içinde yatırsın .mekanları CENNET olsun ihşaalah.şiirinde bana çok uygunda benimde annem bir ağustos akşamı bizleri gözü yaşlı bırakıp gitti, hasreti gittikçe bir çıg gibi büyüyor.şiirini hem okudum hem agladım.ALLAH razı olsun kardeşim.bütün ANNELERİN ellerini öpüyorum.onlara saglıklı uzun ömürler diliyorum.A.E.O.

seninde başın sağ olsun nevin kardeşim.rabbim mekanını cennet eylesin kabrini kuran nuruyla nur doldursun inşallah.rabbim rahmet eylesin sizede sabır versin.selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt