Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

CANI SIKILANLARA (1 Kullanıcı)

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
SEVGİLİ ARKADAŞLAR RABBİMİZN BİZE VERMİŞ OLDUĞU ŞU YAŞAMDA NASIL OLURDA KİŞİNİN CANI SIKILR ASLINDA SIKILMAK DEĞİLDE YAPAMAMA KORKUSU OLMALIYDI DİYE DÜŞÜNÜYORUM BİR DÜŞÜNELİM RABBİMİZ BİZE OKADAR ÇOK ŞEYLER VERMİŞKİ İNANIN BOŞ VAKİT GEÇİRMEK İMKANSIZ GİBİ BENCE EĞER BUNLARDAN FAYDALANAMIYORSAN CANIN SIKILIR ONUN İÇİN ÇOK DİKKAT EDELİM EN KÜÇÜK BİR VAKİTTE OLSA O VAKTİ ŞÜKÜR İLE DEĞERLENDİRELİM SELAMETLE........

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
RE: CANI SIKILANLARA

ZATEN YAPAMADIĞIMIZ İÇİN CANIMIZ SIKILIYOR ŞAHSEN BENİM ÖYLE...

samsun1919

Kayıtlı Kullanıcı

Sana katiliyorum mustafa kardes..yapmamiz gereken okadar cok
sey varki..Rabbim bizi affetsin..dunyalik islere okadar dikkat ediyoruzki, ahiretimize dikkat etmedigimiz kadar..

mustafa_46

Kayıtlı Kullanıcı

samsun1919 yazdı:
Sana katiliyorum mustafa kardes..yapmamiz gereken okadar cok
sey varki..Rabbim bizi affetsin..dunyalik islere okadar dikkat ediyoruzki, ahiretimize dikkat etmedigimiz kadar..
bende sana katılıyorum selametle

asli88

Kayıtlı Kullanıcı

evt kardeşlerim haklısınız bu dünya için verdimiz önemi ahiret için gösteremiyoruz Rabbim razı olacağı ve hoşnut kalacağı işlerde bulunmamızı nasip etsin inş selametle AEO
B)

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
Evet Ark.çok Haklisiniz Hep Bu Yalan Dünya Için çalişiyoruz,ahiret Hayatimiz Için çalişalim Bundan Sonra Inşallah .............a.e. Olun Dua Ile.

berra34

Kayıtlı Kullanıcı
dünya hayatına mehil etmek yada nefsinin kurbanı olmak bence can sıkıntısı yapar.hangimiz nefsimize uymuyoruz ki?

turkpars

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun adaş işin rast gelsin güzel bi konu allah a emanet

LUTFI

Kayıtlı Kullanıcı
güzel bir konu olmuş, En kıymetli olan zamanı boş olarak geçiriyoruz, Allah (c.c.) yardımcımız olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt