Muhtazaf
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- www.aydin-aydin.com
Feride'nin günlüğü
Esra Elönü
Camiye gotik girip papazın vaftiz suyuyla abdest mi aldık!
Feminist olsam ağıtlar yakıp oğlunun ölüsünü sorgulayan terörist annesine utanmadan taziyelik alkışlar tutan bu kadının cenazelik vicdanının yanında olurdum!
Vicdani repçiyim!
Feminist İslamcı yazar bööö! Artist İslamcı yazar! Çikletlere günlük yeşil fal yazan İslamcı kadın yazar! Camiye gotik girip papazın vaftiz suyuyla abdest alan kadın yazar! Mail kutusu şişme yapan baloncu İslamcı kadın yazar! Eee ağzınızla asfalt çiğneyip zift dökebileceğiniz bir sürü tanımlama verdim elinize. Ya inanın kahvemin içine loolipop bandırıp kahkahayla okuyorum yazdıklarınızı.
Biri diyor ki senin yüzünden eşimden boşanıyorum fake sennn! Biri diyor ki "Allah belanı versin jargonum kaydı!" Biri diyor ki eşim bilmem kaç promil aykırı çıktı ayrılıyoruz. Öbürü ocağıma darı ağacı diktin asıp asıp kurutuyoruz! Yırtık akıldan sızdıranlar için fikir işkembe salonu açayım diyorum! Pufss! Bir örtülü münafık değildik o da olduk! Biri de çıkmış “ Feride gibi bir model geliştireceklerdi ama biz engelledik diyor inşallah maşallah yallah üstü kuru kıvamında!
Feministlik körü körüne sadece cinsinden mütevellit kadını istavroz manyağı yapmaktır. Butik kutsayış! Şimdi feminist olsam Sebahat Tuncel’in tokadına tükürmez tokatlananı savunmazdım. Eğer kağnı değil de kafa taşıyorsanız geçmişte olan olayı hızlıca belleğinizden damıtabilirsiniz.
Feminist olsam ağıtlar yakıp oğlunun ölüsünü sorgulayan terörist annesine utanmadan taziyelik alkışlar tutan bu kadının cenazelik vicdanının yanında olurdum! Hatırlarsanız BDP’li adamlar için takım elbiseli kaleşnikoflar demiştim bu kadınlar da benim için uzun namlulu döpiyes dolgusudur!
Şimdi olay kadını fıtratından dolayı pozitif ayrımcılığa daldırmak değil olay yaşadıkları adaletsizliğin muhataplarını sorgulamak eleştirmek! O da kadın bu da kadın olarak bakmadığımın tek göstergesi şirazeyi adaletle ve vicdanla yemleyen yazılar yazmamdır!
Hak savunucusu filan değilim bana ne isteyen yatak odasını dörtlesin isteyen kapıyı çekip onuruyla demlensin! Mesele kadın erkek mevzusu değil yaşananları Allah’ın üzerine atma mevzusudur! Feminist İslamcı yazar kadar mideme artçı bulantılar yaşatan bir tabir yok! Yazının başlığındaki tabir bile benim için evladır!
Hepiniz kablosuz ah bağlantısını kurmuş gidiyorsunuz. Maşallah maşallah!
Esra Elönü / Haber 7
eelonu@*****.com