Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Caminin kapısına vuran insan gölgesi!..
(1 Kullanıcı)
_______selamün aleyküm emeginize saglık bir şey daha eklemek isterim kendi memleketim olması nedeniyle bu gölge sadece kıyam halinde degil günün belli saatlerine rükü ve secde şekilleride alıyor aynı zamanda.. rabbime emanetsini hayırla kalın_______
_______selamün aleyküm emeginize saglık bir şey daha eklemek isterim kendi memleketim olması nedeniyle bu gölge sadece kıyam halinde degil günün belli saatlerine rükü ve secde şekilleride alıyor aynı zamanda.. rabbime emanetsini hayırla kalın_______
Selamun Aleykum Kardeşlerim. çok Ilginç Ve Manidar Gerçekten Anlamak Isteyene çikarilacak Ders çok. Rabbim Sadece Bakanlardan Değil Görmeyide Bilenlerden Eylesin. Ne Kadar Güzel Bir Görüntü. Keşke Bende Gidip Görebilseydim.aminenur Kardeşim çok şanslisin Bu Görüntüyü Görmüşsün. Rabbimiz Emenet Olun Kardeşlerim Selam Ve Dua Ile..
_____selamün aleyküm elimde kaynak yok ama yerel tv de gün boyu çekim yapmışlar ve belli saatlerde kıyam rükü ve secde halini göstermişlerdi inşallah siz bulursunuz kaynakları rabbime emanetsiniz hayırla kalın________