Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cami'de müzik çalıp dans ettiler (1 Kullanıcı)

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
ne aşağılık insanlar(?) ...

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Hiçbir şey diyemiyorum :a25:

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim her şeyi görüyor ve kaydettiriyor. İlahi adalet diliyorum.

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
ya boyle soylemekle gunaha girmiyorumdur,neden o anda onlar bir belaya maruz kalmadilar ki???

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
ya boyle soylemekle gunaha girmiyorumdur,neden o anda onlar bir belaya maruz kalmadilar ki???

Selamun Aleykum

Muhterem kardeşim sabırlı olunuz Rabbimiz zaten bu hareketi yapacak kadar hayasız ve edepsiz olmalarına fırsat vermekle en büyük belaya uğratmış onları böylece onlar tam helak olmayı hakketmekteler,öbür dünyada onların rezil oluşlarını hep birlikte göreceğiz bunda tereddüt yok Allah'ın acelesi yok onlarında kaçıp gidebileceği hiç bir yer yok dönüş mutlaka Allah'a c.c o zaman onlar görecekler.

Selam ve selametle kalınız.Saygılarımla.

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Muhterem kardeşim sabırlı olunuz Rabbimiz zaten bu hareketi yapacak kadar hayasız ve edepsiz olmalarına fırsat vermekle en büyük belaya uğratmış onları böylece onlar tam helak olmayı hakketmekteler,öbür dünyada onların rezil oluşlarını hep birlikte göreceğiz bunda tereddüt yok Allah'ın acelesi yok onlarında kaçıp gidebileceği hiç bir yer yok dönüş mutlaka Allah'a c.c o zaman onlar görecekler.

Aleykum selam
Evet soylediginize ne supe, ama hani ibretlik olsun diye,demistim..ya izlerken kanim dondu benim yaa..hani bu kadar korler anlamiyorum...peki neden kimse sesini cikarmaz,anlamadim..yani bilmiyorum cokmu kokmu agir soyledigim..
ama Rabbimden dilerim ki helaklarini bana bana bu dunyada ve butun ummeti muhammede gosterir...

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Muhterem kardeşim Yüce kitabımızda Allah'ın c.c yahüdilere lanet ettiğini bidiren ayetler var.Şimdi size sorarım bundan daha büyük bir bela ne olabilirki? bu fakirin o ayetleri okurken korkudan ve dehşetden inanki kanı donuyor,şimdi siz onların başına gelecek olan felaketleri ahiretde bir seyredin,korkmayın Rabbimiz c.c orada hani siz bunların dünyada ki azgınlıklarına sabredimiyordunuz ya şimdi görün bakalım o azgınların başına gelenleri diye hepimize gösterecek ve kalbimiz mütmain olacak merak buyurmayın.Tabiki sizin gibi imanlı müminlerin böyle hiddetlenmeleri de ayrıca hem güzel hemde gayet doğal.

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Muhterem kardeşim Yüce kitabımızda Allah'ın c.c yahüdilere lanet ettiğini bidiren ayetler var.Şimdi size sorarım bundan daha büyük bir bela ne olabilirki? bu fakirin o ayetleri okurken korkudan ve dehşetden inanki kanı donuyor,şimdi siz onların başına gelecek olan felaketleri ahiretde bir seyredin,korkmayın Rabbimiz c.c orada hani siz bunların dünyada ki azgınlıklarına sabredimiyordunuz ya şimdi görün bakalım o azgınların başına gelenleri diye hepimize gösterecek ve kalbimiz mütmain olacak merak buyurmayın.Tabiki sizin gibi imanlı müminlerin böyle hiddetlenmeleri de ayrıca hem güzel hemde gayet doğal.

Ve Aleykum Selam :)

Anladim haklisniz cok tesekkur ederim..emek harcayip yazdiginiz icin cok tesekkur ederm..
Allah iki cihanda razi olsun Amiin..

umitbsr58

Kayıtlı Kullanıcı
helaklarını gözlerimizle bu dünyada da göreceğiz Allah'ın izniyle

özgürlü_zamanlar

Kayıtlı Kullanıcı

Allah c.c. olan sabır hiçbirimizde yok burdan bu görülür. :) Herşeyin hayrını bilen Allah c.c. , biz şimdi sinirle düşünüp bu kararları veriyoruz. Ancak hayrın en güzelini bilen odur. İnan ki onları orda helak etmekten daha beter edecektir inşallah.

rebzedeki_kul

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim bize ibretlik bir manzara seyrettiriyor. Siz müslümanlar gaflet içinde uyursanız onlar da mescidleriniz de bunları dahi yapar diyor adeta .

Uykudan uyanmak gerek artık.

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı

Mevla Teala buyuruyor ki:

HİCR SURESİ-Bırak onları yesinler (içsinler), yararlansınlar; emelleri onları oyalayadursun. İleride (gerçeği) bilecekler.

ONLAR OSMANLI ZAMANINDA OLSALARDI HEPSİ DE KILIÇTAN GEÇİRİLİRDİ.LAİK MÜSLÜMAN ÜLKELER ANCAK ONLARA ÖKÜZ GİBİ BAKIP SADECE SEYRETMESİNİ BİLİRLER.YAZIKLAR OLSUN...

KÜFFARI ŞIMARTAN VE ONLARI GÜÇLENDİREN YİNE MÜSLÜMANLARDIR.ÇÜNKÜ KORKAKLIK VE CEHALET MÜSLÜMANIN İŞİNİ BİTİRİR.

Ecdadımız, Kanuni Sultan Süleyman'ın Fransa'da dansı yasak etmekle ilgili emirnamesi:

EY FRANSA KRALI FRANSUVA!

SEFİRİ KEBİRİMDEN ALDIĞIM MAZHARA GÖRE MALUMATIM OLDU Kİ,MEMLEKETİNDE DANS NAMINDA ALA MELLE-İNNAS EY FRANSA KRALI FRANSUVA! SEFİRİ KEBİRİMDEN ALDIĞIM MAZHARA GÖRE MALUMATIM OLDU Kİ,MEMLEKETİNDE DANS NAMINDA ALA MELLE-İNNAS (elalem içinde) FUHŞİYYAT VE LUBİYAT YAPIYORMUŞSUN. İŞ BU NAME-İ HUMAYUNUMUN ELİNEVUSÜLÜNDEN İTİBAREN BU MEL'ANET VE REZALETE SON VERMEDİĞİN TAKDİRDE ORDU-YU HUMAYUNUMLA GELİP SENİ KAHRETMEYE MUKTEDİR OLURUM.

Hey gidi koca Sultan hey!Bak şimdi torunların aciz ve korkak olmuş gavur aşıklısı olmuşlar.Üstelik,gavurlara uymak için yarış bile ediyorlar.

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
O videoyu izleyen dinlerarası diyalogçular bir kez daha iyi düşünsünler.Kimlerin art niyetli oldukları apaçık meydana çıkmıştır.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt